Wklejałaś:) kojarzę je bo też mi się bardzo podobało :)
Printable View
Wklejałaś:) kojarzę je bo też mi się bardzo podobało :)
no właśnie coś mi się tak kojarzyło a wyszedł ze mnie leń i nie sprawdzałam.^_^ Ale dodałam nowe więc jestem usprawiedliwiona... mam nadzieje ^_^
germana niczym nie smarowałam :) Jedynie lakier do włosów , ale to przed snem żeby się nie rozwaliły :D A Ty czymś smarujesz?
---------- Dodano o godzinie 10:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:32 ----------
to popros kogoś :D Mi Mama robiła :) Sama nie dałabym rady tak na bok sobie zrobić :)
no to musisz miec na prawde ładne i nie połamane włoski :ok:
no ja właśnie też niczym nie smaruje swoich dobierańców.
ale słyszałam że nie które dziewczyny żelują, pastują, woskują itd. ^_^
no to i ja się wypowiem o warkoczykach z uwagi na to że mój talent do układania włosów ogranicza się do umycia i rozczesania uważam że to najlepsza fryzura i najwygodniejsza miałam przed wakacjami i teraz znowu się wybieram w październiku:)
na drugiej fotce już spore odrosty krótko przed zdjęciem:)
Pasują Ci ^_^
Uwielbiam takie połączenie kolorystyczne :love:
ciemne z bordo czerwienią itd
a to moje dzisiejsze troche ponad 5h starcie ^^
jeszcze do policzenia bo już dziewczyna leciała na imprezę :P
Załącznik 46125
corny do połowy a potem luzem trochę...
długość fajna chociaż pracochłonna.
w ogóle dziewczyna miała odrośnięty wygolony bok więc też było przez to trochę więcej zabawy ^_^
dziękuję:-)
bardzo fajnie wyszły
mmmm laseczki świetne warkołyki :) :ok:
germana ja przez ciebie zaczełam chorować na warkoczyki :) ale afrykańskie :) i tak się zastanawiam czy Cię nie odwiedzę jak do pracy wrócę :) Już 2 razy miałam i było mega wygodnie i wogule czasu więcej :) jak coś to moge pisać na pw??
oczywiście zapraszam...
na razie mam jeszcze niby wakację a potem pomiędzy w szkołą jakoś można się wstrzelić :P
tylko uprzedzam że ja robie wolno bo typowych afrykańców robiłam kilka w życiu często stukam corny albo corny do połowy + zwykłe... jak wyżej ;p
a może to przez to że staram się dokładnie... :huh:
ciort wie w każdym razie dla mnie trzeba mieć cały dzień ^_^
germana sliczne te warkoczyki :)
Wrzucam moje dzisiejsze dzieło... właśnie skończyłam...:yess:
niepublikowane jeszcze nigdzie , ale wole wam wrzucić w dobrej jakości niż takie sklejone w całość:D
11h z przerwami na amu... dużo plotek i wyszło 166 maleństw.
ja uwielbiam drobne warkocze. :) wole takie niż grube szybciej się robiące parówki :P
Załącznik 46503Załącznik 46504Załącznik 46505Załącznik 46506Załącznik 46507
połączenie czekoladowej czerni z kremowym blondem dla przełamania...
:wow::wow::wow::wow:cudne wlosy, kiedys myslalam o tym alee chyba sie nie odwaze zaa krotkie wlosy mam
efekt niezły Germana a ja mam takie pytanie: jak zapleciesz 166malenkich warkoczykow, to nie bolą CIę palce??:o
a na bank ją bolą palce, chyba, że ma już wyćwiczone ;d
palce o dziwo nic mnie nie bolały... ani troszkę ^_^ i mówię serio...
jedyne co dało się zauważyć to, to że po 2-3 godzinach czułam pewne zmęczenie w rękach, ciężej było np pisać na klawiaturze.
a tak to aż byłam zdziwiona
bolec to mnie bolał tylko trochę kręgosłup. ale mnie boli wiecznie jak jestem w jakiejś w miarę stałej pozycji:P
kasiaa-nails - jakiej długości masz włoski? czasem to szalona odmiana :)
plusem warkoczy jest że zawsze później je się zdejmuje i ma się swoje włoski.
Kasiu, palce mam wyćwiczone...
od ponad 2 lat plote różne dziwne rzeczy (chociaż pierwszy rok to były podchody ;P) a przez te wakacje naprawdę się naplotłam i dużo afro przerobiłam... więc cały dzień już nie robi na mnie wrażenia ;) mój rekord to ponad 16 h ;) ( 5 głów)
no i przy tatuowaniu też się ćwiczą ręce...
więc podsumowując ręce mam sprawne ciekawe jak będą się sprawować po przestoju zimowym ;p
ogólnie kwestia przyzwyczajenia i "rozplecenia".
dodam że mam rozwaloną rękę bo mnie chłop na paintball zabrał i dostałam śliczne dwie kulki... jedą centralnie między kostki wskazującego i środkowego... paskudnie to wygląda... ;p
ja mam lekko za ramiona i mam rzadkie ;)
za ramiona to cudowna długość... dzisiaj właśnie taką miałam...
ogólnei myślałam że nprawde krótkie ;p ja miałam klientkę co miała cały tył i boki na 2-3 cm ( mierzyłam linijką )
pare str wczesniej chyba wstawiałam...
na rzadkie włosy tez jest sposób właśnie robi się cieńsze... :)
a to moje dzisiejsze
palce mam w świetnym stanie może dlatego że wcześniej miałam już głowę ;)
sztuk 107 bo dziewczyna ma wygolony spory kawałek i wiem że jest wiercipiętą więc musiałam robić jak najbardziej ekonomicznie.
ale i tak wszyło bardzo sympatycznie ^_^
Załącznik 46649 - uwaga spore zdjęcie :P
kolory rudy blond i mix zielonego z niebieskim :love:
Z lewego profilu wyglada lepiej niz z prawego, przez te wygolone wlosy :P :)
Super plecionki...
świetne włosy! dobra robota ;) duzo masz klientek?:>
No właśnie nie mam tym bardziej na takie... w tym roku to jedyne 2 tak duże plecenia...
miałam jeszcze takie pojedyncze ze po polowy i corny.
Na całej głowę tylko cornrowsy w wakacje miałam sporo główek... ale teraz będę miała pustki tym bardziej że już mi się stali klienci wykruszyli bo ścieli włosy ;(
więc nie mam kogo pleść :( ostatnie sztuki w przyszłym tygodniu.
strasznie mi się podobają te warkoczyki.. ale nie mam odwagi ;P
Nie masz odwagi bo...
boisz się że zniszczysz włosy czy boisz się jak będziesz wyglądać? :)
W końcu wydziabałam syntetyczne dredy dla mojej znajomej i założyłam...
Załącznik 46826
+ takie warkole tam...
Załącznik 46827Załącznik 46828