ooo 3 miejsce :wow::tany: ale się cieszę :D Bardzo dziękuję :* i gratuluje zarówno dziewczynom na podium jak i reszcie bo zrobiłyście na prawdę piękne pazurki :respekt:
Printable View
ooo 3 miejsce :wow::tany: ale się cieszę :D Bardzo dziękuję :* i gratuluje zarówno dziewczynom na podium jak i reszcie bo zrobiłyście na prawdę piękne pazurki :respekt:
Gratulacje dziewczyny :)
moje gratulacje dziewczyny :)
Wszyscy uczestnicy proszeni są o wiadomość prywatną do mnie z nr pracy, nickiem z forum oraz danymi osobowymi - imię nazwisko i adres :)
Dodatkowo osoby z I i II miejsca proszone o dodatkową wiadomość w sprawie nagród - I miejsce szkolenie (informacje kiedy ta osoba mogłaby odbyć szkolenie w siedzibie głównej firmy we Wrocławiu) oraz II miejsce wejściówka na warsztaty urodzinowe Golden Nails które odbędą się 4 września 2010 r. we Wrocławiu (informacja potwierdzająca udział w warsztatach)!
Hehe moje dłonie mają 1sze miejsce :D ale bajer :D Zdolną mam szwagierkę nie ma co :D haha:skacze::skacze::skacze: MEGA SIĘ CIESZĘ :D:D:D Gratulacje dziewczyny !!!!
Brawo dziewczyny !! Gratulacje dla 3-ech pierwszych miejsc i innych którzy również się mocno starali :*
moje gratulacje :D
Emilka tym razem stawialam na ciebie jako pierwsze :D
ostatnio jestes ciagle w moich faworytkach :D
Super prace...pierwszej trójce gorące gratulacje :*
Gratulacje dla całej trójki!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
gratuluje dziewczyny ,mnie sie podobaja te drugie i trzecie,ale te ktore najbardziej mi sie podobaly to nie zajely niestety zadnego miejsca:)
Gratulacje dziewczyny !:)
Gratuluje Wam Dziewczyny! ogólnie ja miałam swoją faworytkę jednak ta praca nie zajeła żadnego miejsca
gratuluje wzycięzcom. wprawdzie ja obstawiałam podium troszke inaczej ale prace i tak piekne
PS. byłam święcie przekonana że praca emilii to praca kamili :D
mam dopiero 16 adresów! prosze reszte osób o wiadomość na priv! :)
Gratulacje!!!! Prace bardzo ładne!!!! :ok:Kolorowo i letnio się zrobiło :)
Gratulacje dziewczyny!"!!
Medaliki rozdane, jeszcze raz gratuluję dziewczyny Wow sporo was było !!:)
chwalić się pracami raz raz :)
Dziękuję bardzo za medalik konkursowy :D :*
Gratulacje dziewczynki :brawa::brawa::brawa:
Gratki dziewczęta, wszystkie prace piękne!!:love:
Dziękuję za medalik :D
Ja też chciałam serdecznie podziękować za medalik konkursowy:* jest mi niezmiernie miło :D
I ja również dziękuje jestem mile zaskoczona :)
własnie pokazywac prace która której była.. bo zakochałam sie w dwóch pracach a nie wiem czyje...^_^
Ok ...zacznę pierwsza mimo iż już wystawiłam je w kolorowych i w szpicach:D
Zachód i wschód slońca