a ja mam na obiad rosolek z makaronikiem :)
Printable View
a ja mam na obiad rosolek z makaronikiem :)
O nie! To od dzi¶ mój ulubiony temat! :D
Ja miałam dzi¶ na obiadek( z którego teraz dojadam) makaron z pomidorami, fet±, oliwkami i zapiekany pod żółtym serkiem.
pomidorowa z ryżem
ja dzisiaj robie papryke faszerowana:D eheheh ciekawe co mi z tego wyjdzie:Dehhehe
Ja włlasnie wrzucilam udka w przyprawach do rękawa foliowego i sru do piekarnika... Tylko nie wiem ile to piec :o Dorzucę w trakcie frytki i viola!
Ja dzi¶ na łatwiznę poszłam,zrobiłam zapiekanę z makaronu,warzyw i kurczaczka,mówię Wam pycha własnie wcinam dokładkę:D
dzisiaj zapiekanka ziemniaczana z serkiem....
a u mnie barszczyk na wczorajszym rosołku
u mnie na pierwsze ogórkowa, a na drugie jeszcze nie wiem, chyba schabowe albo kurczak. na deserek upiekę szarlotke. mama dała 3 tony jabłek z własnych drzewek od koleżanki i już nie mam z nimi co robić, wciskam je wszędzie:)
A ja kupiłam dzisiaj bardzo ładny brokół i na obiadek makaron w sosie smietanowo-czosnkowo-brokółowym z miesem drobiowym.
Pycha-polecam
ooo ja też ubóstwiam brokuł, a czosnek hm...gryĽnij w skrócie przepis plose;)
Dzisiaj dzici±tko moje wraca ze studiów i obiad jest wedle jej życzenia :) Ziemniaczki ,kotlety z piersi kurczaka i mizeria :]
oj ja też tak chce, kurcze mi mamcia nie chce obiadku na życzenie zrobić, zawsze robi pod siebie niestety
a u mnie dzisiaj byla fasolka po bretonsku z polska kielbaska i boczusiem kluski ziemniaczane i filety z piersi kurczaka!!!!!!!
a ja dzis mam pomidorke z wlasnego przecieru pyyychotka :)
U mnie się gotuje ryż do zupki ogórkowej :)
U mnie dzisiaj rosołek <= uwielbiam :love:
I zapiekane w piekarniku ziemniaczki z cebulk± i boczkiem...
u mnie schabowe z dodatkami, jeszcze nie wiem co na zupkę bo i tak u mnie obiad jest o 23:) jeszcze mam czas:)
Chyba jutro zrobię pierogi z mięskiem, tylko czy będzie mi się chciało lepić :P, ale ochotę na zjedzenie mam :skacze:
nie rób mi smaka..:) ja jeszcze nie wiem co jutro
a ja dzisiaj gotuje rosołek i wrzuciłam na wode pierogi z kap.i grzybami z...biedronki hehe:) Nie potrafie sama zrobic..:/
U mnie pomidorowa na wczorajszym rosołku mniaaam:)