Ja wysłałam głosy już ale zdecydować było bardzo ciężko:(
widać że się napracowałyście:ok: śliczne prace:kwiatek:
Printable View
Ja wysłałam głosy już ale zdecydować było bardzo ciężko:(
widać że się napracowałyście:ok: śliczne prace:kwiatek:
Kurcze, ależ mam zagwozdkę...nie potrafię wyłonić najlepszej wg mnie 3...jest tyle prac i tyle pięknych, że szok - napracowałyście się dziewczyny :)
to prawda, prace cudo ;P niektore to prawdziwe arcydziela ;P
sama nie wiem, ktore wybrac, musze sie porzadnie zastanowic:yess:
Głos oddany :) Dziewczyny cudne prace :D ahhh aż wspomnienia z dzieciństwa wracają :)
lece obejzec jeszcze raz bo rano ogladalam i nie moglam sie zdecydowac ;)
niektore sa przesliczne i nawet sa moje ulubione postacie :D
oj ciężko było wybrać :) bo świetne prace
Dziewczyny wielkie brawa dla was :brawa::brawa::brawa::brawa:
ja się namyślam póki co hihi ;) i oddam głos jak się namyślę ;)
mam nadzieje Asiu ze autorka stworzyla cos sama ale moge sie oburzyc kiedy ktos idzie na latwiznę :D
ja wiem ze konkurs beznagrodowy i mozna na wiele przymknąc oko lecz mam prawo sie z tym niezgodzic :D
bez urazy oczywiscie dla pomyslu autorki moze akurat uznala ze to najlepszy pomysl na przedstawienie animacji :D
Cięzko wybrać .. Świetne prace dziewczyny gratuluję ;)
zyza ale dlaczego przymknąć oko? Przcież konkurs to konkurs i to, że bez nagród to nic nie zmienia. Z tym się nie zgodzę.
Aczkolwiek rozumiem w jakiejś części osoby, które wybrały inną metodę niż malowanie. Po prostu nie każdemu wychodzą takie rzeczy i to na tak małej powierzchni. Tutaj jednak choć piękne prace ja np. odrzuciłam wszystkie nie malowane ręcznie... szczerze mówiąc odrzuciłam w SWOIM wyborze nawet akrylowe zdobienia, choć uważam je za arcydzieła i na prawdę chylę czoło przed kilkoma pracami, które jak zobaczyłam po prostu zaparły mi dech w piersi. Może jest to błędne podejście, bo wiem ile pracy, wysiłku, cierpliwości i talentu potrzeba było na nie to jednak ja zinterpretowałam temat ja wyłączne malowanie, nie modelowanie. Szczerze powiedziawszy jak zapisywałam swoje faworytki to uznałam, że zdecydowanie powinno być wyodrębnione jeszcze 3 miejsca za "lepienie" ;)
Ale wiecie co... to nie jest ważne, na prawdę doszłam do wniosku że tutaj każdy już otrzymał swoją nagrodę... zrobił pracę i zachwycił każdego a to wykonaniem, a to pomysłem, a to jeszcze czymś innym. Szczerze mówiąc ja otrzymałam już swoją nagrodę... moja mama, mój facet i kilka innych osób zrobiło wielkie "wow" i zachwyciło się moimi pracami... a ja sama poczułam dumę widząc je na swoim biureczku :) Każda z nas wie również ile się namęczyła przy robieniu pracy i ile poświęciła cierpliwości na każdą mikroskopijną kreseczkę czy kropeczkę ;)
Ja wiem jedno wykrzesałam z siebie wiele i to przy pomocy nie do końca spełniającego łatwe warunki sprzętu i materiałów, a efekt zadowolił mnie i najbliższych... i dał mi wiele zabawy ;)
P.S. Jeszcze nie wybrałam hehe ;P
ale nie ma na co przymykac oka prace mogły być wykonane dowolną techniką i materiałem :D
ja już swoje głosiki posłałam, moja własna praca zginęła w tłumie hyyy :D:D
Ja też głosiki posłałam.
Kurcze z godzinę siedziałam i nie mogłam wybrać... Piękne prace!! Gratuluję dziewczyny :*
ja głos swój też już oddałam:)
Ja również zagłosowałam. Myślałam, że będzie trudniej... Choć podobało mi się zdecydowanie więcej prac, niż mogłam wytypować kierowałam się więc zarówno pomysłem, jak i wykonaniem oraz osobistą sympatią do bajki i tak odpadło kilka prac, które zrobiły na mnie wrażenie, ale bohaterów których nie lubiłam. Koniec końców wybrałam, ale - dziewczyny - myślę, że wiele prac jest na tak wyrównanym poziomie, że czy miejsce 4 czy 7 czy 10 - to może być czysty przypadek. Śliczne tipsy.
Naprawdę ilość prac porażająca i teraz problem jak reszty , którą wybrać ???
Na coś trzeba się zdecydować ....
Zaglosowalam i moim faworytem byla praca ktora mnie rozlozyla na lopatki bo calkiem inna niz wszystkie i wykonanie super!! :ok:
A ja jeszcze nie mogę się zdecydować;) mam jak narazie jedną faworytkę;) nie obierałam żadnego kryterium poprostu wpadła mi w oko i już;)
wreszcie zagłosowałam, ciężko bylo:D
Glosik oddany:) Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych zdolności:) Pół dnia myślałam na jaką pracę zagłosować:) Gratulję wyobraźni i talentu:)
WoW! Jestem pod wrażeniem! Świetne prace! Gratulacje dla wszystkich uczestniczek!
Wczoraj pokazywałam mojemu chlopakowi wszystkie prace i do paznokci jest tak srednio przekonany ale powoli go przekonywuje ...no ale gdy zobaczył te prace to był w szoku ze mozna takie rzeczy wymalowac na tak małej przestrzeni... powiedział że nie które to ideał i że wszystkie powinny wygrać ^_^
Ja dopiero dzisiaj dorwałam się do kompa... i jestem pod wrażeniem:skacze: prace śliczne, jeszcze nie wiem na co się zdecyduję:):) gratulacje dla wszystkich którzy wzięli udział:kwiatek:
Muszę się wkońcu zebrać i też zagłosować :wstydek:
Nie było łatwo ale dokonałam wyboru, choć łatwiej byłoby postawić np. dwie prace na 1 miejscu, dwie na drugim i dwie na 3 miejscu:) ale mam to już za sobą :tany: teraz znowu czekamy , tym razem na wyniki:haha::)
no i oddałam głosy;) wkońcu;)