-
Odp: [Konkurs] Nie taki prosty french czyli prawie jak mistrz
Dziewczyny - UCZESTNICZKI KONKURSU - Jako sponsor chciałam Wam serdecznie podziękować , że wzięłyście w nim udział i zmierzyłyscie sie z tematem . Brawo dla wszystkich którym sie chciało - efekty są i jest co podziwiać .
Teraz trudny orzech do zgryzienia przed nami ( nami JURY ) . Jeszcze raz dziękuję i obiecuję oceniać prace zgodnie z własnym sumieniem i REGULAMINEM!!!
:ok:
-
Przepiękne prace, jury będzie miało chyba ciężki orzech do zgryzienia ;D
no nic, czekamy :D
-
W imieniu jury ogłaszam, że niestety prace 19 i 20 zostają zdyskwalifikowane ponieważ naruszają najważniejszy punk regulaminu. Niestety musimy być konsekwentni. Dziewczyny nie martwcie się, to nie ostatni konkurs :przytul: i jeszcze wiele konkursowych wyzwań przed Wami :kwiatek:
-
Kurcze ale przykre wiadomości dla tych dwóch uczestniczek w Nowym Roku;(A jedna z nich jestem ja;(
paznokietki000 Dziękuję za wstawienie się za tymi pracami:*I wszystkim innym dziewczynom:*
-
Następnym razem na pewno się uda ^_^ Samaron ma rację , regulamin to świętość! Trzeba czytać uważnie.
Gratulację tej pracy :* :kwiatek:
-
No szkoda, bo prace bardzo ładne, ale czyste smile line to raczej najważniejsza zasada w tym konkursie :(
edit, śliczne pazurasy zrobiłaś, bardzo mi przykro, bo były moim faworytem .
-
przykro ze prace odpadły ale same dobrze wiecie, ze jury musi trzymac sie regulaminu, przypomne przykład konkursu z kreskówkami, jak było podniesione larum ze sześc tipsów ze ktos łamie regulamin..... świadomie czy nieświadomie częsciowo załsoniona jest linia smile, uczymy sie na błędach....wielka szkoda.....
-
Czy prace dziewczyn nr 19 i 20 tez dostana dyplomik pamiatkowy?
-
Ja nie widzę przeszkód :) udział to udział ;)
prace nie zostały zdyskwalifikowane żeby komuś zrobić przykrość albo na złość :przytul: są na prawdę piękne ale niestety niezgodne z regulaminem. Same domagałyście się żeby trzymać się regulaminu i żeby było sprawiedliwie. Nikomu nie sprawiło przyjemności dyskwalifikowanie ale regulamin to regulamin... i nie chcemy żebyście brały tego do siebie i traktowały osobiście :)
a co do edit ty dobrze wiesz, ze kocham twoje pazurki ;) :przytul:
-
Brakło mi ptaszków:kwiatek:Dziękuje:przytul:Te Wasze słową sa lepsze niż ........wyróznienie w konkursie;)
-
dziewczyny nie martwcie sie glowa do gory:)
-
wszystkie prace są bardzo wyjątkowe
pogladałam je już kilka razy i znowu je będę ogladać
świetna robota dziewczyny, jesteście bardzo pomysłowe
-
A ja przy wysyłaniu pracy nie zauważyłam, że się nie dodał załącznik :( później się Wam pochwalę moja pracą w odpowiednim dziale :)
-
-
szkoda tych zdyskwalifikowanych prac,najbardziej 19.ale chyba po tylu pochwałach to niebyłaby mi straszna nawet dyskwalifikacja ;) wszystkie prace śliczne,oczywiście mam swoje faworytki :) ciekawe czy trafię ?
-
Śliczne prace WSZYSTKIE!! Gratuluję talentu:*.
-
Piekne prace dziewczyny wszystkie bez wyjatku!Szkoda tych dwoch prac ale na pewno to nie ostatni konkurs wiec glowa do gory!
-
kilka dni na forum mnie nie bylo i ominelam przedstawienie prac ;)
ale juz nadrobilam zaleglosci i jestem po wielkim wrazeniem prac jakie zescie zrobily :)
Gratuluje pomyslow i zdolnosci :kwiatek:
-
hmmm Miśki a glosowanko odbędzie sie przed czy po wylonieniu zwyciezcow? :)
-
Cytat:
Napisał
edit7715
zlotko87Oj szkoda:(
Złośliwość rzeczy martwych :( ale co się przejmować? Będzie następny konkurs :D Tylko szkoda dyplomu :(
-
Cytat:
Napisał
zlotko87
Złośliwość rzeczy martwych :( ale co się przejmować? Będzie następny konkurs :D Tylko szkoda dyplomu :(
Jeszcze bedziesz miała nie jeden dyplomik;)Masz dobre podejście do sprawy;)Powodzenia i oby następny konkursik był tuż tuz:D
joystynkaTeż tak myślę;)Wylałyście lukier na moje serduszko;)Bardzo miłe uczucie:kwiatek:
-
i tak trzymac dziewczynki:*
-
Moja praca skromnie wygląda w porównaniu do innych ale i tak się cieszę, że wzięłam udział i jak czytam opinie, że prce na wysokim poziomie to serce się raduje dla takiego smouka jak ja :D Dziewczyny dłyście czadu :wow: prace piękne
-
Cytat:
Napisał
zlotko87
Dziewczynki przeczytajcie od samego poczatku tą strone.. :]
-
dyplom ma dostac kazdy uczestnik konkursu, wszystko jest napisane dziewczyny