Super salonik,jeszcze raz gratuluje Ci i życzę dużoooo Klietów :P
Printable View
Super salonik,jeszcze raz gratuluje Ci i życzę dużoooo Klietów :P
Iwonuś,
Suuuuuper gabinecik. Gratuluję Ci z całego serca i niech się rozkręca biznesik, a z Twoim zapałem i nastawieniem na pewno tak się stanie. A lustro jest naprawdę piękne - takie samo mam w domku, hi,hi. Niedługo wpadnę na rekonesans. Wielkie buziaki.
super ivonko:D gratulacje:*:*:*:*
Jejku Ivonne, już nie mogłam się doczekać,
świetnie się prezentuje, klasyka i styl
i widzę kuferek ode mnie, hihi:D
Ach też chyba wpadnę pomacać to wszystko osobiście:D
Ivona przepiekny salonik.
tylko pozazdroscic ;]
Iwonko piekny salonik!! tylko pozazdroscic, zycze Ci powodzenia i duzo wiary w siebie :)
i ja przyłączam się do gratulacji i życzę powodzenia w biznesie :* śliczny salonik retro :D
BusinessWoman :*
Oj dziewczynki wszystkim Wam przepięknie dziękuję za tak miłe słowa (zabrakło mi podziękowań):*:*:*:*:*:*:*:*:*. Będzie jeszcze parę dodatków, aby zmniejszyć ilość bieli. Na ścianach będą kolorowe plakaty reklamujące zabiegi SPA.
to będzie tylko piękniej... :) a ten wazon sama malowałaś??
Tak Iwonka sama malowałam. Był biały i dość stary. Jakieś 15 lat. Nie mogłam sięgnąć, żeby go na dnie wyszorować i było widać przez szkło brud więc go pomalowałam.
IVONKO SALONIK PRZECUDNY...TAKI Z KLASA.:) NO I TEN WAZONIK MNIE OSOBISCIE STRASZNIE URZEKŁ...CUDNY:p
ŻYCZE SAMYCH SUKCESOW ORAZ WIELE NIEMARUDNYCH KLIENTEK..:D
tak myślałam... suuuuper ci wyszło odrestaurowanie starego wazonu :* pomysłowa i utalentowana dziewczynka z ciebie :*
Jesteście niesamowite, ale kochane:*:*:*
:*:*:*:* gratuluje z calego mojego malego ogromnego serducha :D:D:D
Ivonko pięknie tam u Ciebie, jeszcze Ty taka usmiechnięta aż chce się tam wejść :)
Salonik super. :) Czekamy na fotki za jakiś czas, zobaczymy, jak się wszystko zmienia. :)
ivonna ile metrów ma twój salonik?:)
To jest około 7,5 m. Może nie dużo, ale na początek musi wystarczyć:)
---------- Dodano o godzinie 20:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:12 ----------
Dzisiaj przyszły plakaty. Kupiłam antyramy i jutro wieszam. Mam też nowe trzy certyfikaty do kolekcji hi hi:P
Ivonnko ja również gratuluję. Widać, że nadajesz swojemu salonikowi niepowtarzalny styl. Bardzo podoba mi się te krzesło/fotel świetne!
mi tez a wiecie że jak rok temu miałam kontrolę u siebie w starymmiejscu to zakazali krzeseł których się nei da myć łatwo? bez obic z materiału. fajnie że to się teraz zmieniło bo bajecznie to wygląda:)
Ivonna,super salonik :) Wielu,wielu klientek życzę :) :kwiatek:
Iwonko rewelacja :D
jeszcze na każdej ścianie w centralnym miejscu kwiaty malowane one stroke i masz gabinecik w takim stylu jak chciałaś :D
jak ci się samej malowac nie chce to zaproś nas wszystkie juz my ci odmalujemy kwiatuchy :D
hehehehe żartuje oczywiście :D
napatrzeć się na Wasze gabineciki nie mogę :)
Oj wiesz, że myślałam o namalowaniu takich kwiatów, ale nie wiem czy nie będzie za pstrokato. Dzisiaj zawiesiłam plakaty w antyramach i już jest bardziej kolorowo. Jednak nadal myślę o jakichś kolorach na fragmentach ścian. Jutro coś wymyślę, a w poniedziałek pojadę wcześniej i pomaluję:P