A ja w uszach mam tulejki 10mm, i w sutkach kuleczki:P i jest fajnie hehe
Printable View
A ja w uszach mam tulejki 10mm, i w sutkach kuleczki:P i jest fajnie hehe
w sutkach ? bolało ?? :)
ojej aż mnie suteczki zabolały:o
gorsecik jest cudny!!!
chetnie bym sobie zrobiła jak jakims cudem zmienie geny i bede miala ludzka figure...
A no w sumie wlasnie nie bolało, ale w pierwszym tygodniu byly az przewrazliwione strasznie. na kazdy najmniejszy wiaterek i otarcie:P
o jejć!! mnie bola jak mi zimno, albo stanik mam "za twardy", albo ktoś mnie przypadkiem uderzy, mocno dotknie....a co dopiero z kolczykiem ehh
Ja nie przepadam za dodatkowymi kolczykami, ewentualnie w pepku, w brwi tez mi nie przeszkadza. Ale cala raszta udziwnien to sie pytam-po co?? Bo nie wierze w to, ze dla ozdoby! Moze kogos uraze piszac, ze dla mnie to proba zwrocenia na siebie uwagi, nie wiem moze sie myle ale nic mi nie przychodzi innego do glowy. Nie wiem po co ludzie wyszukuja takie udziwnienia, z nudow, nie wiedza co ze soba poczac? Po co tak sobie okaleczac cialo?
jedni farbuja włosy inni robia sobie kolczyki...
a po co farbuje sie włosyy?? :huh:
po co zakłada pierśionki
branzoletki
po co sie ubierać łądnie i sie malowac?? :huh: po to aby czuć sie łądnie zakładasz to co ci sie podoba, malujesz sie jak ci sie podoba, farbujesz sie na taki kolor który ci sie podoba a niektórzy przekłuwają sobie ciało bo im sie po prostu tak podoba. moim zdaniem nie jest to okaleczanie ani próba zwrócenia na siebie uwagi :/: po prostu im sie np. podoba kolczyk w jezyku, to sobie go robią tak jak ja np.
zgadzam się ze Szpilcią :) Tez miałam kolczyki...mam tatuaże - nie po to żeby się okaleczać ale dlatego bo mi się to podoba. A pazury po co się robi w większości wypadków??
Wszystko jest dla ludzi i kto co lubi ;)
Każdy przyozdabia swoje ciało, tak jak mu się podoba. A co do zwracania tym na siebie uwagi, nie mogę się do końca zgodzić, bo jest mnóstwo ludzi, którzy robią sobie tatuaże, ale w miejscach mało widocznych i robią to tylko dla siebie ;)
Mi tez kolczyki sie podobaja no ale w uchu pepku nosie brwi jezyk no ale fakt te w palcu wygladaja okrutnie mi przy najmniej osobiscie sie nie podobaja-no ale to rzecz gustu
Ciekawy temat ;) otóż ja mam kolczyk w brwi, w nosie, w pępku i 7 dziurek w uszach, miałam kolczyk w brodzie ale tacie się nie podobał :P do tego mam dwa tatuaże i myślę ze na tym nie koniec. Najchętniej przekułabym sobie jeszcze język, policzki, brodę, wargę, drugą brew, tunele bym sobie zrobiła, ale wiem ze tyle kolczyków już nie będzie efektownie wyglądać więc się wstrzymuje i zrobię sobie jeszcze jeden tatuaż i na tym chyba koniec :D:D wciąga te cholerstwo jak nie wiem co :P
Ps. nos, uszy, pępek i brodę przekuwałam sobie sama. Chwila strachu ale bólu nie pamiętam ;)
zgadzam się z Etną, piercing i tatuaże wciągają i to bardzo ;/ mój facet ma już 3 i chciałby jeszcze, ale muszę go ograniczyć w tek kwestii :P
ja się już długo zastanawiam nad kolczykiem w pępku, ale chyba boję się, że będzie bolało i, że się będzie długo goiło ;/
Wiadomo, że u każdego ciało goi się inaczej, ale mi się zagoiło bardzo szybko, nie miałam jakiś problemów, a ból jest porównywalny do szczepienia przeciwgruźliczego :P Więc jeśli uciekasz na widok igieł to chyba nici z twego pępka, ale jeśli twarda z Ciebie kobita to na pewno będziesz zachwycona ;) Ja polecam!
kolczyk to nic strasznego ;p mam w pepku , jezyku, mialam kolo ust ale mi sie przekrecil i kupowac mi sie nie chcialo wiec jest tylko dziurka teraz ;p w uchu mialam z 7 ale juz tez pozarastalo bo ogolnie nie moge nosic kolczykow poniewaz nie chca mi sie zagoic(tylko na uszach, reszta ladnie szybko zagoila sie)
mi sie podobaja te z tasiemka ala gorsecik ale raczej bym sobie nie zrobila bez przesady ^^ jeszcze bym se pol ciala rozwalila jakbym gdzies tym zachaczyla
a ja mam kolczyk w nosie i w języku. W pępku miałam przebijane dwa razy ale nie chciało mi się goić więc musiałam wyciągnąć :( a bez kolczyka w języku sobie nie wyobrażam życia teraz :D
a ostatnio to mnie na jakiś tatuaż korci strasznie :D
pragnienia trzeba spełniać :P a jaki wzór Cię interesuje? i w jakim miejscu?
a ja mam w uszach, nosie i miałam w pępku ale w pępku po roku czasu nie przyjął mi się i została mi teraz po nim blizna:/: latem nakładam na nią korektor żeby brzydko nie wyglądało no ale żałuje, że zrobiłam kolczyk w pępku;) natomiast myślę o kolczyku nad ustami ale też się boję, że po czasie znudzi mi się i będę miec dziure na tawrzy:rolleyes:
szpila59 moja przyjaciółka też ma i musi do pracy wyciągac no i ma dziurke:( a wiadomo, latka lecą i kiedyś trzeba będzie wyciągnąc z twarzy kolczyki:D
moja przyjaciółka żadnego korka nie miała haha:D i nic jej nie przeciekało :lol: a ślicznie wygląda bo ma twarz opaloną a kolczyk taki mały błękitny diamencik:D sliczne to:D