Brawo dziewczynki za taka frekwencje :)
Jestem pelna podziwu pomyslow, ktore zamiescilyscie na pazurkach, przez co nie moge oddac glosu bo nie wiem na ktora :P :)
Printable View
Brawo dziewczynki za taka frekwencje :)
Jestem pelna podziwu pomyslow, ktore zamiescilyscie na pazurkach, przez co nie moge oddac glosu bo nie wiem na ktora :P :)
ja też wiem które czyje zwłaszcza twoja meg... za to w moim stylu są ze 3:P
ale ja nadal nie oddałam głosu, bo nie mogę się zdecydować... dobrze, że mam jeszcze czas... piękne są!!!!!!!!!!
faktycznie dałyście dziewczyny czadu ja też już kilka rozpoznaję evelyn twoją chyba też;) ale ciekawe czy ktoś zgadnie która moja :haha: tak w ogóle piękne prace i frekwencja faktycznie niezła :)
Ja już swój głosik oddałam :D
też mniej więcej wiem która raca czyja :):)
Zagłosowane:)
owszem wszystkie sa sliczniutkie:) ale moje serce ujela tyyylko jedna:):) i domyslm sie czyja jest:)
Prace przepiekne a ja mam dylemat na którą zagłosować więc muszę się najpierw napatrzeć :P
Kurcze, bardzo wysoko ustawiłyście poprzeczkę dziewczyny...i tyyyle prac - :brawa: dla wszystkich - ja już zagłosowałam, choć nie był to łatwy wybór...
Kasandra ja chyba wiem, która Twoja:D.
Gratuluję pomysłu i frekwencji, prześliczne prace:ok:
Mnie na kolana powaliła praca nr 21, cudowna z czarnym diamentem na czele, jak najbardziej tematyczna, nie wiem czyja, ale trzymam za nią kciuki;)
Ale ciężki wybór!Dziewczyny się naprawdę postarały i cieżko wybrać!
Ale piękne prace !!!:wow::wow::ok::ok::ok::love:
Ja już też oddałam swój głosik :)
Kasandra ja od razu wiedziałam która Twoja - super kwiateczki:ok:
meg ha ha ha ha ha haha tylko tyle powiem :haha::haha::haha:
Ufff dzieki Bogu, ze w ostatniej chwili zmienilam koncepcje bo bylyby dwie prawie identyczne prace, haha :)
Nad glosem musze sie powaznie zastanowic, jest z czego wybierac, brawo! Dalyscie czadu ;)
Wow :D jakie śliczne prace :) rozpoznałam Chechlol :P
ja też oddałam już swój głos, choć też miałam dylemat którą wybrać bo prace naprawdę cudowne :brawa::brawa:
dokładnie Kasandra super!!
I Evelyn :D bomba :D
Dziewczyny bombowe prace! Głosik oddany :D
dziewczyny świetne prace :d ide wybierać i zagłosować:D
ale sie kochane napracowalyscie... oj jest na czym oko zawiesic:love:. zaglosowane !:)
piękne prace :slina:
głosik poleciał ;)
Jesteście bardzo zdolne, nie mogłam się zdecydować:) Ale jedna praca mnie urzekła, nie wiem czyja:) Poza tym gratuluję wszystkim!
sraty pierdaty :) od razu widac która twoja :P
hehehehe
a tak swoja droga mysłałam ze bede miala taka wyjatkowa prace bo pierwszy raz zrobilam taka... a tu sie okazalo ze wszystkie taaakie pododbne :) no to sie wykazalam! :):leze: i teraz ciezko mi glosowac :)
szkoda ze jednak nie ma glosowania mailowego bo sonda daje mozliwosc glosowania na siebie :) :)