Juz wypisuje powoli. Na raty musze bo koncze z remontem. Najpozniej do jutra beda wyslane do Kamisa :)
Printable View
Juz wypisuje powoli. Na raty musze bo koncze z remontem. Najpozniej do jutra beda wyslane do Kamisa :)
Hura hura hura. Bez miejsca żadnego a jednak cieszy :D w końcu troche nerwów przy tym zjadłam :)
Dziękuję również za medalik :D i już nie mogę się doczekać pierwszego dyplomiku za udział :)
rownież medalik mnie ucieszyl :):) pozdrawiam buzka :*:* i gratulejszyn dla najzdolniejszych :D:D
gratulacje dla wszystkich
Gratuluje laseczki z całego serducha :)
a ja mam dyplomik :skacze: ciesze sie jak dziecko bo to moj pierwszy dyplom za udzial w konkursie;)
mam nadzieje, że kiedyś wygram ahh...
mój drugi I też mam radoche z otrzymanego dyplomiku :D
Wielkie dzięki, a te kielonki wygrane naprawde są boskie. Za tysiąca bym dała.. no oki jakbym miała :D
dyplomik pikny:kwiatek: thx:]
ja tez już mam dyplom piękny gratuluje twórcy:kwiatek:
I ja dziękuję za dyplomik - piękny :D
ja tez wczoraj dostałam - dziękuje :)
Pozwólcie że się pochwalę pięknym dyplomikiem- juz wisi na ścianie:skacze:
Syrena no pieknie;* gratulacje :kwiatek:
Ja też dostałam i strasznie się z niego cieszę :yess:
A ja dzisiaj dostałam nagrodę:skacze: i bardzo dziękuję Choco i Ani:*:przytul:!!
Pochwalę się:D.
Szczere gratulacje dziewczyny :* :)
Gratulacje ;)
Shola super :D ja czekam :skacze:
Syrenka chechlol a Wy macie już?
... nie niestety nic nie przyszlo:( martwie sie tylko bo u nas domofon jest zepsuty.
Ja juz niespodziewajki dla sholi i plusi wysłałam ( bo fundowałam dwa trzecie miejsca), wiec plusia na dniach powinnaś też mieć:) Dwie pierwsze nagrody fundowała Ania, więc jej pytajcie czy już coś wysyłała:)
jaka fajna nagroda:-)
ja też jeszcze nie dostałam ale mam awizo to jutro sprawdzę bo zamawiałam jeszcze antyramy więc nie wiem co przyjdzie:)
jak dojdzie na pewno się Wam pochwalę:)
Wow dyplom wyszedł rewelacyjnie!
Shola zazdraszczam :D
Ja kochane wasze nagrody dopiero wyslę w srodę,moze postaram sie jutro za co z góry przepraszm siła wyżśza,niestety jestem zablokowana do srody jestem sama z dziecina w domu,wiec inaczej nie dam rady no i napisze kiedy dojda poniewaz bede wysyłac z Niemiec..
Się zapomniałam pochwalić moją nagrodą :)) (we wtorek doszła ) Czoko dziękuje :kwiatek:
Dziewczyny dziękuje jeszcze raz :)