to ja popieram, też chcę się dowiedziec:)
Printable View
to ja popieram, też chcę się dowiedziec:)
też mnie to ciekawi. Można by napisac meila. Piszą też, że poszukują osób do współpracy.
zgłosiłam się do darmowej prenumeraty ;) zobaczymy co to jest... a nikt nie może nas zmusić do kupowania czegokolwiek... zresztą podaje się tylko adres mail nic więcej...
no ja tez sie zapisałam:) zobaczymy co to jest
to jak wam przyślą albo odpiszą to dajcie znać koniecznie -czy na pewno przysłali:)
skoda ze jeszcze nie ma rossmanna
ja też wam dać znać. i czekam jeszcze na termometr i preparaty. ciekawe czy przysla.:skacze::skacze::skacze::skacze:
no ja tez czekam na ten termometr... ale nie napisli mi maila czy wysyłają czy nie:(
---------- Dodano o godzinie 12:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:40 ----------
własnie dostałam liścik z Yves Rocher a w nim 14 próbeczek różnych podkładów, perfum i kremików:) :skacze:
co do yves to chyba zostane ich klientką, jeszcze nie dostałam próbek, ale spodobało i się kilka kosmetyków
ja teraz patrzylam na te próbeczki to zegoś z czego nie bede korzystac:) ja chyba tez cos sobie od nich zamówię ale czekam na taki katalog nieraz oni dodają do gazet... i z tego katalogu coś sobie wybiorę:) jesli któraś z was bedzie w najblizszym czasie widziec w jakiejs gazecie taką gazetkę z Yves Rocher to bardzo prosze dajcie znac!!!!
---------- Dodano o godzinie 19:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:09 ----------
z tej owcy lambi nie wiem nadal jak się dostaje ten dlugopis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((( (((((((
ja tez czekam na prezenciki:/::/::/:
a co z ta prenumerata? odpisali wam coś?
Mi nic nie odpisali, wyslali link do aktywacji i cisza
no mnie tez tylko link i nic...;/
dostałam dziś katalog firan WISAN. Polecam. śliczne tanie firanki, pościele, obrusy i koce. :]
Hmm ja dzis dostałam próbki z Yves roscher 8 próbek dwa kremy reszta perfumy,znaczy małe chusteczki nasączone perfumami.Nawet ciekawe
ja też to samo, ale dostałam w pt. ale ja ich w mailu właśnie prosiłam o perfumy. a powiedz masz męską taką niebieską? bo wywaliłam opakowanie i zapomniałam jak się nazywa. aquacoś? sama nie wiem, taki świeży zapach
Nie nie mam same damskie.No niektóre ciekawe
szkoda:) mi się z damskich bardzo vert podobają, chyba się na nie skusze..:)
a ja dostałam ostatnio 10 próbek z Yves roscher, 5 próbek z bielandy, 4 z amincer pharma no i oczywiscie zestaw z whiskas dla kotka i zestaw z pedigree dla pieska :skacze::skacze::skacze: duuuzo tego było ! :good::D:D
no popatrz a mi tych pedigree i bielandy nie przysyłają jakoś.
za to z yves jest świetny kontakt, widać że ktoś tam maila obsługuje. mariola jeżeli chcesz ofertę papierową to napisz do nich, ja się spytałam czym się różni papierowa od internetowej i napisali że promocjami i poprosiłam - spodobało mi się kilka próduktów i chcę porównać ceny itp bo zamierzam kupić - i napisali mi że przyślą
kurcze ja juz nie pamietam na jaki adres to wysyłałam... ale pewnie ten, który jest tutaj gdzies na forum.. i powiem szczerze, ze oni mi nic nie odp ze mi przysla probki... wiec spokojnie pewnie jeszcze dostaniesz ! ! ! ja tez długo czekałam :)
napisałam do Yves i poprosiłam o oferte papierową i już odpisali ze wyśla:) ta firma jest naprawde fajna:) no a na te bielende poczekam jeszcze.... a dostalyscie te termometry?
ja nie dostalam