Sandrunia piekne!!!
Printable View
Sandrunia piekne!!!
Znalazłam fajny stepik, a że nie można kopiować to odsyłam do oryginału, trzeba przejrzeć cały temat bo jest tam załączonych mnóstwo wzorów do drukowania.
Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub - Ôîđóě ďđîôĺńńčîíŕëîâ
Fajna metoda ale jakoś mnie do tego nie ciągnie :) Ale kiedyś trzeba spróbować :)
Swietna metoda jestem pod wrazeniem i troche wam juz wzorkow podkradlam:cwaniak2: Swietnie wyglada nawet bez zatapiania tylko pokryte dwoma warstwami bezbarwnego lakieru:D
:sos: Mam tylko pytanko czy ktoras z Was pomoglaby mi dostosowac pewien wzorek?? Znaczy sie pomniejszyc zeby wlazlo na paznokiec i kazdego kota po 10 razy:sos:
taki rozmiar może być? Jak nie zrobimy większy/mniejszy. Wybacz, nie mam czasu żeby pociąć go na kawałki i wklejać każdego po 10 razy. Nie możesz wkleić tego do worda lub painta 10 razy kolo siebie? i później rozciąć wydrukowane?
Załącznik 35614 cos takiego ?
o świetne te kotecki :D pożyczę je sobie ;)
Katerina15 o własnie o to mi chodziło a ja noga zupełna w takich sprawach jak robienie czegokolwiek z czymkolwiek na kompie:D
Emilia B ciesze sie że się podobaja bierz co chcesz:)
A to moje próbowanki ze wzorkiem na chusteczce i tylko pod dwoma warstwami bezbarwnego lakieru^_^
Sory za jakosc zdjecia ale oswietlenie padlo:wstydek:
Dziewczyny bo ja sobie wydrukowałam takie pomarańczowe kwiatuszki, które gdzieś tu znalazłam i jak je nałożyłam na paznokcia to strasznie blade były ... Kurde już ściągnęłam go, ale żałuję, że zdjęcia nie zrobiłam :( :)
fajnie to wygląda :D
jeden na próbę
Załącznik 35648
Ja dzisiaj dorwałam wzorki :-) Niestety miałam tylko jedną serwetkę, jutro kupię komplet białych, bo na czerwonej to niezbyt wygląda i trochę się zlewa.:huh: Za to wypróbowałam drukarkę he he. Jestem z niej dumna :skacze:
chyba musze tego sprobowac:)
tylko nie posiadam drukarki niestet
Wrzucam swoje robione tą metodą, na konkurs...może niektórym te pazurki są znane:) Postacie wycinałam z gazet + czarna koronka+bulion i brokat;p , nieźle mi to czasu pochłonęło, ale warto było:D
http://i.pinger.pl/pgr357/b4bf33f200.../Obraz+045.jpg
http://i.pinger.pl/pgr175/97447d5c00.../Obraz+049.jpg
Candynails, te pazurki są boskie :love: :love:
racja. Są na prawdę piękne:love::love::love: Wszystko mi w nich idealnie pasuje do siebie :love::love::love:
Pomysł boski, wykonanie jeszcze lepsze:)
łoł.. mega :wow: czy te różyczki to są malowane czy tez wycięte czy jeszcze cos innego ?;P
też wycięte:D jeszcze tak nie umiem malować:skacze: heh ciesze się, że Wam się podobają:)
bardzo ładnie Ci to wyszło :)
Candynails przepiękne :)
Candynails rewelacyjnie Ci to wyszło, prześlicznie dopasowałaś do siebie wszystkie elementy:)
candy rewelacyjne te szpicki...
ja też pożyczam kotki:D
Candy, masz dziewczyno talent :master:
to tylko wycinanki z gazety:skacze:
nono szpicki pierwsza klasa:)
coraz badziej przekonuje sie do tego
a drogie panie jakbym chciala wtopic banknot musze go w czyms wymoczyc czy odrazu moge przykleić?