-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Gorzka ja pracowałam dość długo na Ultra Plus Secret Lashes, śmiem powiedzieć że swego czasu najlepszym kleju na polskim rynku. Ostatnio coś w nim pokombinowali:( Jakiś tydzień temu kupiłam od dziewczyn z EVOLASHES klej HS-5 i jestem mega zadowolona (co widać po moich wcześniejszych wypowiedziach). Sama mam go na swoich własnych ślepiach i jest OK. Napewno tylko nie polecam wrażliwcom bo ma lekko drażniące opary.
A może Ty miałaś właśnie jakiś AD albo coś, bo te kleje dla alergików i tzw. dla początkujących trzymają właśnie króciutko...? 2-3 tygodnie i amba fatima.
-
Bozenko wysłałam ci mailem rachuneczek, pocztą już idzie
gorzka jak mokka, moze na początek D plus? Lekko gęstawy, prawie bez oparów, nie taka błyskawica jak hs5, potrzyma 5 tygodni jak nic (o ile dobrze zaaplikujesz rzęsy i dobrze przygotujesz naturalne do aplikacji):)
-
no to ja sie chwale rzesami zrobionymi w koncu na produktach dziewczynek:)
Bozenko dziekuje za rade, rzeczywiscie skret B jest taki jak chcialam;) tylko bardzo bym prosila o ta sciage co do dlugosci;)
-
wszystko jest na stronce :)
ale wstawiam zerknij :)
-
Dzięki dziewczyny. Chyba dokupie bo aż strach jak przyjdą inni się poskarżyć.
U nas na kursie radzili przemywać borasolem,później primerem.
może potrzebuję czegoś więcej?
-
warto miec jeden klej w zapasie to nie jest wielki koszt a jakim kosztem bedzie jesli przez brak kleju stracimy klientkę?
-
To idę zamawiać. Szkoda że się tak późno obudziłam bo jutro mam klientkę a pewnie tak szybko aż nie działacie ;)
-
jesli szybciutko zamowisz to jeszcze dzisiaj bede na poczcie tak do 15 masz czas, ale tylko przesylka za pobraniem
-
Cytat:
Napisał
edytakon
jesli szybciutko zamowisz to jeszcze dzisiaj bede na poczcie tak do 15 masz czas, ale tylko przesylka za pobraniem
Aaaaa po co odeszłam od komputera ;(;(
-
kurcze moj klej leci i leci doleciec nie moze:) a wpacilam wszytsko 4 dni temu:P mam nadzieje ze bedzie w pon bo mam rzeski:)
-
malutkaistotka napisz mi na pw swoje dane i zerkne kiedy wyslalysmy.Nie mamy zadnych opoznien wiec mysle ze to nie z naszej winy
-
Dziewczynki zachecona Waszymi opiniami, zamowilam na probe minki skret B, grubosc 0,2 i klej. Zobaczymy Jak sie sprawdzi ale juz przebieram nozkami aby jak najszybciej przyszlo zamowienie. Do tej pory pracowalam na sentetykach blacklas, mam nadzieje ze to nie bedzie duzy szok i jakos sobie poradze;)
-
Moncia na pewno sobie poradzisz :) i zobaczysz roznice :)
-
Dziewczyny a jak tam z nowościami ? :D Edytka pisała, że już niebawem super nowości :D i się doczekać nie mogę co tam macie :> (chyba, że już dodałyście do sklepu a ja nie dopatrzyłam :O)
-
Dziewczyny lubią brąz....
I właśnie dlatego w związku ze sporą liczbą zapytań tylko dla Was będziemy miały coś ekstra...
W sprzedaży od 1 września pojawią się nowe rzesy SILK Diamond w kolorze głębokiego ciemnego brązu.
Jeśli uwielbiacie głęboką czerń Silków to te pokochacie na 100%
a tu malutkie foto...
Podoba Wam się?
-
Nasze brązowe rzęsy na początek będą dostępne w mixach długości o profilu B i C a z czasem jak się rozkręcicie... kto wie :)
-
SPECJALNA PROMOCJA
KLEJ HS4 3ml w cenie 33 zł
TYLKO DO WYCZERPANIA ASORTYMENTU
-
Kurde siadłam do zamawiania klejów i ten polecany hs5 widzę TYLKO dla szybko działających i wprawionych. Czyli muszę sobie odpuścić ;(? Zaryzykowałabym chociazby na zaś,żeby nie zamawiać po 5 razy i płacić za wysyłkę,ale widzę że tylko duża pojemność...
Poza tym myślę o tym d+ ,ultra plus i o plaetkach rzęs,ale pierw muszę zobaczyć te profile bo chyba inne znam :D
(tzn A nie znam ponieważ w looksus lashes kupowałam J,B,C,i D...)
-
Gorzka jak mokka
u nas
A JAK J
B JAK C
C JAK D
KLEJ doradzam d+ lub ultra jesli wolniej kleisz. nie kupuj szybkoschnacego bo tylko bedziesz przeklinac, ze nic nie poprawisz.
Zapraszamy do sklepu:)
-
A kiedy będą te małe hs5?
-
sa ostatnie sztuki kto pierwszy ten lepszy
-
Stan: Tego produktu brak w magazynie
chodzi mi o mały :D,chyba że małego to ja bym chciała.
Ehh już żadnego nie ma.
-
Cytat:
Napisał
edytakon
sa ostatnie sztuki kto pierwszy ten lepszy
Chyba jestem juz bardzo zmęczona ale czemu jest takie poruszenie że nie ma (konczy się ) ten klej? nie będzie go? zmieni się cena? wytłumaczcie blondynce :woot:
-
Zen., ja zrozumiałam, że nie ma kleju na stanie w sklepie internetowym, ale są jeszcze ostatnie sztuki u Edytki, i można zamówić, zadzwonić na przykład, albo dodać notatkę do zamówienia, "jeżeli się znajdzie jedna sztuka klej o małej pojemności, to proszę dodać do mojego zamówienia" :) będzie kolejna dostawa, bo dziewczyny o nas dbają i nie zostawią nas bez kleju :przytul:
-
Dokladnie tak jak pisze Marchewkowa :)
zaraz zerkne czy mamy jeszcze cos ukrytego.
---------- Dodano o godzinie 11:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:18 ----------
I juz dodalam ostatnie 3 sztuki, ktore na stanie miala Kura
Gorzkajakmokka jesli jestes poczatkujaca kup ultra plus lub d plus uwierz mi bedziesz sie wkurzac jesli nie jestes szybkoklejąca osoba.
PS
Laski zachecamy di wyprobowania HS4 w promocyjnej cenie (jest okazja) skoro 5 tak szybko nam sie wyprzedała. nowa dostawa 1 wrzesnia ( a moze uda sie wczesniej)