szkoda ze nie ma jednej konkurencji ze my forumkowe dziewczyny oceniamy wasze fotki,ktore najbardziej nam sie podobaja
Printable View
szkoda ze nie ma jednej konkurencji ze my forumkowe dziewczyny oceniamy wasze fotki,ktore najbardziej nam sie podobaja
tak bylo ostatnim razem ze my ocenialysmy , teraz nie ma tak dobrze fachowe oko bedzie hihi
juz zredukowalam wybor do 2 fotek,(z profilu), fotka krywej c juz wybrana.
ale im dluzej sie w nie wpatruje tym wiecej bledow widze :(
ja juz nawet nie ogladam tych zdjec co wyslalam bo jestem coraz bardziej zła ... ehhhh
No kochane już tylko 3 dni !! brać się do roboty te co jeszcze prac nie wysłały :) :aty:
Ja już zdjęcia mam :skacze: tylko wysłać;)
jak ktoś wysłał 8 zdjęć to bierzemy pierwsze dwa z brzega ;) więc warto wgrywać w dobrej kolejności :]
jal dobrze że ja wysłałam 2... chociaż wybierałam je 3 dni bo po kilkanacie ujęć miałam na innym tle... ufff... na szczęście ja już mam to za sobą;P
Kochani nie gniewajcie sie ale ja tym razem nie wezme udzialu w konkursie,jak zauwazyliscie od niedzieli bardzo rzadko jestem na forum albo tylko na chwilke tak jak teraz.Przyjechal do mnie moj braciszek wiec caly czas poswiecam mu bo nie widzielismy sie rok czasu i rodzince.Ale z przyjemnoscia bede wam dopingowac i ogladac wasze prace.Zycze powodzenia wszystkim startujacym w konkursie!!!!
Nikt się nie będzie gniewał Jade:przytul: rodzina jest najważniejsza:)
ja też tym razem nie biorę udziału ale man nadzieje, że w następnym konkursie wystartujemy razem :)
och dziewczyny dziewczyny...
ręce i piersi do Was opadają, no jak babcie kocham... naprawde:D
woszczur piersi to Ty zostaw w spokoju:P
A mi się chyba udało namówić moją sąsiadeczke i zrobię na jej pazurkach pracę konkursową:P
Huraaa wybrałam 1 zdjecie :skacze: tyle tylko ze im dluzej sie na nie gapie i zastanawialm to jestem coraz blizej mysli zeby jednak sie nie osmieszac i nie wysylac :P
Fajnie by było jakby był dyplomik np za nagrodę publiczności czyli własnie nas hehe i my byśmy naszego faworyta wybrały :)
hehehe tez dobry pomysł :D.... taki BONUS do konkursu :P
ja zrobiłam moją pracę na szybko, bo myślałam, że potem nie będę mieć czasu a teraz żałuję:( bo mam czas a pracę wysłałam a wcale mi się nie podoba:/:
jak zdążysz to zrób drugą, mała podmieni :)
podoba mi sie ten pomysl z nagroda publicznosci:)
serio? mam nadzieję, że się uda:D kochani jesteście:kwiatek:
ja też chciałabym wziąć udział w konkursie ale muszę napisać trochę postów:):D:)
mala pliss napisz czy moje fotki doszły i czy wszystko ok??
ja już na moje fotki nie patrzę , bo przestały mi sie już podobać ha ha ha
:skacze: udało mi się namówić kumpelę, żeby wbiła szybko na french:skacze: wieczorem albo jutro rano wyślę foty:D
a moje foty doszly?