I już nam myknął ;(
Printable View
I już nam myknął ;(
No :/ może cosik ruszy :)
róbmy spam to może się zlituje :D
Albo nie bo bana dostane :( xDD
ja już myślałam że coś się dzieje bo mi panel informacyjny na górze strony zniknął na chwilkę :) a tu klops wróciło z powrotem to samo
Dogrywka nic nie da, wię jeszcze karniaki. Chyba zasnę. Dobranoc.:(
Ps. Chyba nie będę zbyt oryginalna, ale fajny ten Ronaldo
a mi sie nie podoba :( haha wole facetów pochodzących z algerii itp :(
Koniec ! Espania wygrała xD Teraz wyniki :D
bardzo proszę wyniki dla wytrwałych ;)
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...pastelove.html
nooo juz Hiszpanie weszli to teraz dawać wyniki
---------- Dodano o godzinie 23:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:29 ----------
jeeeeee moje zostaly wyroznione jako jedna z 20 dodtkowych prac w sumie dobre i to
moja faworytka tu i tu 2 miejsce :D
A moje nic, ale sie spodziewałam xDD
I moja też została wyróżniona w 20tce a w ogóle nie dawałam jej żadnych szans:yess:Dziękuję :D
gratulacje dla zwyciezcow i wyroznionych!brawo! zupelnie inne wyniki niz myslalam :)
gratuluję wygranych!! :) a sama bardzo dziękuję za wyróżnienie:D:)
Praca na która glosowałam zajela pierwsze miejsce gratuluje :) jaki pozostałym nagrodzonym również gratuluje . Ja bardzo dziękuje za wyróznienie mojej pracy :D
Ja również dziękuję za wyróżnienie :) :kooffa:
Brawo!! Praca na którą głosowałam zajęła pierwsze miejsce!! Piękne i dopracowane pazurki i zdobienie i ten pierścionek :love:
Wszystkim pozostałym gratuluje serdecznie :*
oo matko 3 miejsce :D :woot: nie spodziewałam sie.... :)wczoraj juz nie dałam rady czekać na wyniki , ale od rana taka miła niespodzianka:) dziękuje bardzo wszystkim za oddane głosy:* i gratulacje dla wszystkich- każda praca jest wyjątkowa :kwiatek:
yeah!!!!!!!!!!!!!!! Dużo czasu i pracy włożyłam w tą prace i ciesze się że podobała się innym, domyśliłam się,że ta gorączka w temacie to też może być przez moją prace więc nie spodziewałam się ze ktoś oddał na mnie głos :)
Dziękuje !!! :*
Gratuluje zwycięzcą :Karola84,edusia777,stefcia92, szczególnie, że właśnie te prace typowałam i Elizabeth76 wyróżnienia :)
i oklaski dla szczęśliwej 20 :)
o kurde:D ja tu smacznie spie, rano wchodze a tu 2 miejsce, tu i tu:D cholerka dziewczyny naprawde dziekuje :* :* :* kochanaa milo mi ze na mnie glosowalas:* :)
Gratuluje wygranej Karola :ok:;) i dziekuje za wyróżnienie ^_^
Stefcia glosowalam na Twoja prace ujeły mnie te wymalowane łapki:)
wszyskim na podium gratuluje:* no i tej szczesliwej 20:)-bo to wkoncu niespodzianka takie wyroznienia:)mam i ja:)
p.s tyle krzyku o zdjecie z dwoma łapkami a w sondzie forumkowej praca wygrala,oj dziewczyny... :nie_powiem:
Moja faworytka na podium w glosowaniu Jury i w sondzie :)
Gratulacje pozostalym dziewczynom na podium jak i tym wyroznionym :brawa:
Uff, powiem Wam, że było baaardzo ciężko,
nie miejcie za złe Kamisowi, bo to burzliwe narady jury trwały do ostatniej chwili :nie_powiem:
poziom prac niewiarygodnie wyrównany !
Osobiście dziękuję za tak liczne zgłoszenia i gratuluję wygranym oraz wyróżnionym.
Ja również gratuluję, same śliczności na podium:D zdolniachy:ok:
samaron -to my dziękujemy za super konkursik :)
Paulka - dziękuje bardzo mi miło :) :kwiatek:
Gratki dla zwyciezczyn i bardzo dziekuje za wyróżnienie :] <3 mam nadzieje ze teraz meil do mnie dojdzie ^_^