nigdy nie uzywalam produktow z tej firmy,ale po przeczytaniu tematu chyba skusze sie na kolorowe zele,piszcie duzo o produktach,chetnie poczytam,poogladam:D
Printable View
nigdy nie uzywalam produktow z tej firmy,ale po przeczytaniu tematu chyba skusze sie na kolorowe zele,piszcie duzo o produktach,chetnie poczytam,poogladam:D
Dziewczyny a który monomer polecacie na początek? :*
dziewczyny monomery też są w promocji !! :skacze:
Elu to jest świetna wiadomość :D
ja juz swoje zamowienie złożyłam i zapłaciłam :skacze::skacze: już sie doczekać nie mogę :slina::slina:
Dziewczyny/Alicjo a czy sama baza hybrydowa będzie się trzymać na paznokciach? Bo mam chętną panią ale ona koniecznie chce przezroczystą hybrydę... Da się tak?
pewnie, ze się da:D
wlasnie interesuje mnie kolorowka,no i pilniki drogie sa,a moze sa z milano farbki akrylowe zlota i srebrna
kasiu tu masz link do sklepu i sobie popatrz co cie interesuje i jakie ceny są Farby akrylowe - MisteroMilano
Elax dziekuje,jestem na stronie,tyle tego jest a srebrne i zlote raczej nie bywaja
Kasieńko na samym początku farbek jest złota i srebrna :)
Farba akrylowa ORO złota - MisteroMilano
Farba akrylowa ARGENTEO srebrna - MisteroMilano
Nie wygodniejsze by były tubki ?:)
kurcze to musialam przeoczyc dobra cofam sie zeby znalezc info :)
dzieki Elu
proszę i nie ma za co ;)
A ja chciałam dziś kupić Zestaw startowy lakierów hybrydowych, ale chyba jest niedostępny z tego co widzę. I mam pytanko czy będzie dostępny w najbliższym czasie?
dzieki juz zauwazylam,:D
malutkapumcia zestawy hybrydowe będą prawdopodobnie dostępne pod koniec przyszłego tygodnia :)
natka piszę pw ;)
Może ktoś mi pomoże...
mam te żele z MM plastico, które wygrałam w konkursie i dzisiaj próbowałam "coś" nimi zrobić i niby są gęste, ciągną się, ale jak próbuję "uklepać" na pazurkach coś na wzór płatków/kwiatków, to się rozmazują. i z tego co widzę to nadają się tylko do tego, żeby zrobić nimi końcówkę kolorową ;(
POMOCYYYY ;( :( :(
przysiadłam jeszcze raz i coś tam wymodziłam ... :) chyba nieumiejętnie działałam :)
nanami7 ja powiem szczerze ale ttych żeli jeszcze nie próbowałam moze ci pomoże Alicja lub dziewczyny które pracuja tymi żelami ale z tego Alicja piszę to trenerki MM używały do PLASTICO kociego języka ( z czerwonego sobola) i z odpowiednią ilością płynu do przemywania masy żelowej świetnie sobie nim radziły:) wtedy żel tak sie do niego nie lepi
ten kwiatek na fotce jest zrobiony tymi żelami
http://misteromilano.pl/upload/kielce/1.jpg
Zamówienie zrobione :D
Ela bardzo Ci dziękuję za cierpliwość, bardzo mi pomogłaś :*
Nena90 nie ma za co i polecam sie na przyszłośc :*
no próbowałam ...
nanami całkie fajny kwiatek mysle że jak pocwiczyć to będzie wychodziło ci coraz lepiej musisz sie przyzwyczaić do takiego żelu ;)
Elaxx dzięki, zanim się nauczę, to prędzej żele mi się skończą xD
hehe to jest tak jak z kwiatkami akrylowymi myslałam że ich nigdy sie nie nauczę ale to tylko kwestia wprawy pewna miła osóbka pokazała mi co z czym sie je jak ugniatać w jaki sposób trzymać pędzelek i poszlo jakoś . Pewna dziewczyna na forum xx pisała że tez nie moze rozgryśc tego jak robić kwiatki tym żelem ale była na pokazie tych żeli i nistruktorce super wychodziły czyli tylko trzeba po ćwiczyc a wyjdzie :D
No to ładne akryle będę miała zanim się nauczę cokolwiek z nich tworzyć hahaha :D
I przy okazji zamówiłam próbki żeli i tą hybrydę base/lucido ;)
nanami kilka postów wcześniej Alicja pisała ze też można maczać żel w polimerze, dzięki czemu powstała mas będzie bardzo podatna na formowanie :)
korzystając z promocji zamowilam chyba wszystkie akryle :D
ku mojemu zdziwieniu nawet kurier jest gratis :)
a swoją drogą mam pytanie do dziewczyn, które pracują na pędzlach mistero.
Czy są godne polecenia, chodzi mi głównie o pędzelki do akrylu 8 i 4 rozmiar.
To ja teraz czekam na promocję żelików:P
Moje drogie moja znajoma maluje paznokcie shellakiem, umówiłyśmy się, że ja spróbuję pomalować lakierem shellaka na bazie MM a ona lakierem MM na bazie shellaka, zobaczymy jak wyjdzie i jaka będzie trwałość, jak jesteście zainteresowane to napiszę na forum
jak wychodzą kwiatki z akrylu MM ? :)
zamówiłam i ja :skacze: ahh trzeba poszaleć, zrobiłam sobie sama prezent urodzinowy, przedwczesny :D
i ja się skuszę na promocję :slina: oj, będzie zamówionko, będzie :skacze: kusicie :love:
Witam
---------- Dodano o godzinie 18:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:45 ----------
Moje drogie w końcu zrobiłam swoje doświadczenie. Krótko mówiąc moim skromnym zdaniem, możemy mieszać te dwie marki:skacze:. Troszeczkę zbiegał się lakier, ale zapewne jest to kwestią wprawy szybkiego malowania. Lakier shellaka nakładał się tak samo jak lakier MM, malowałam go na bazie nie przemytej primerem. Z trwałością pewnie będzie ok:yess:.
Powiedzcie mi tylko czy z czasem coraz ciężej zmywać hybrydy? Tym razem nie mogłam doczyścić paznokci i musiałam dość mocno zmatowić płytkę i przez to też je skrócić;(
Kurczę nie wiem jak dodać zdjęcia żebyście zobaczyły jak mi wyszło. Zdjęcia dodałam przez "Dodaj zdjęcie przez fotosik" i nie wiem gdzie poszły?
Tylko mała uwaga, lakiery shellaka mają lepsze słoiczki i pędzelki, w lakierze MM nie mogę mocno dokręcić słoiczka bo przeskakuje nakrętka, ale za to mają lepszą cenę :ok:.
ja tylko coverek zamówiłam z racji że nie mogę znaleść firmy która mi pasi :) a już w tym miesiącu poszalałam z pazurkowymi zakupami bo bym pewnie jeszcze kolorówki i płyn zamówiła :(
moje zamowienie juz dotarło :skacze: jak zawsze ekspresowo dziekuje bardzo :D troszke liquidu wyciekło, ale żadnej szkody nie narobił :] Pan kurier zaczyna sie na mnie trochę dziwnie patrzeć jak przynosi mi przesyłki :haha:
a co myślicie o tym beżowym coverze ?? dobry jest:)