Bonder z Ibd jest specyficzny troszkę. Należy go wetrzeć w płytkę i nadmiar przetrzeć wacikiem bezpyłowym i dopiero do lampki. Wtedy się nic nie ślizga;]
Printable View
jak wetrzec ? i potem zmyć? i dopiero do lampki.... jaki to ma sens ?przy zmyciu .... na instrukcji to co innego jest napisane ....
dalas za duzo ;)
ocierasz pozadnie pedzelek ja jeszcze dodatkowo delikatnie o wacik ocieram, wcieram takim pol suchym pedzelkiem bonder w pazurek i utwardzam.
jak nalozysz za duzo to nadmiar przed utwardzeniem nalezy delikatnie zebrac wacikiem;) niczym nie zmywac!!suchym wacikiem dotykajac zebrac nadmiar
aaa no to widzisz :D a ja myslałam że skoro to żel to mozna nałożyć taką normalną ale cienką warstwe :D i po prsotu utwadzić :D....no to następnym razem tak zrobię :) dzięki dziewczynki :)
ja używałam żeli Perfect Lady, powiem szczerze, że mimo wielu negatywnych opinii na ich temat mnie się całkiem nieźle nimi pracowało :) jakiś czas temu zamówiłam żel clear, cover, nabłyszczający i angel white z SPN. Najbardziej rozczarował mnie właśnie biały, preferuję rzadki żel do tworzenia końcówki french, ale to chyba po prostu przyzwyczajenie ;) ostatnio widziałam na stronie PB, że mają nowy kolor covera, taki jasny, budyniowy różowy. Jak pozbędę się tych, co posiadam to muszę go wypróbować :D
Ja wczesniej pracowałam na żelach vigen,pózniej przeniosłam sie na Ibd clear budujacy i french,spoko firma choc niekiedy pazurki sie zapowietrzały,a teraz pracuje na żelach Adriwell i jestem bardzo zadowolona Zero zapowietrzeń,bede musiała z czasem wyprubowac Basic bo widze ze bardzo chwalicie :)
nie znam firmy Adriwell...podasz jakiegoś linka czy cuś??:)
w sumie ceny standardowe;) ładne opakowanie ma ten różowy żelik:)
Dokładnie ceny maja spoko,ja mam własnie ten żel w różowym opakowaniu :P
a jak myślisz wyslali by próbki, gdyby ładnie poprosić??
Dziewczyny pracujecie badź pracowałyście na tym żelu? Ciekawi mnie ten żel z powodu dużego opakowania ale chciałabym dowiedzieć się jaki jest w praktyce, czy jest mocny i czy nie zapowietrzają sie paznokcie?
Żel Gabrielle jednofazowy przeźroczysty 100ml
natka ma hurtownię z gabrielle:) i w najbliższym czasie przybliży nam ofertę:)
No ale wiesz jak to jest ..każdy żyd swój towar chwali, ja chciałabym się dowiedzieć o tym żelu od osoby postronnej co na nim pracuje bądź pracowała a nie od strony handlujacej :D
ja zelem bawie sie od troche ponad pol roku finanse nie pozwalaja mi na to zebym co chwila kupowała nowe żele wiec narazie mialam do czynienie z zelami z naildesigne allepaznokcie i z kąkola z tego ostatniego mam tez primer i jestem bardzo zadowolona i z primera i z zelu
farbstift niemam pojecia czy wysłali by próbki ale watro zadzwonic i spytac,moze wyśla :)
ja pracuję od początku na żelach firmy Yasmin i jestem zadowolona :P
któraś z Was też je zna?
Ja własnie uzywam żelkow gabrielle:P:P:D:D
Nie dowiedziałam się niczego na temat żelu gabrielle, to może wiecie coś na temat tego żelu...jak się sprawuje itd czy warto go zakupic?
Ĺťel UV/RENI-NAIL Cosmetics
przejrzyj sobie temat od początku, dziewczyny pisały zelach reni
wystarczy skorzystać z funkcji "przeszukaj temat" (na górze po prawej stronie pod numerami stron ) i wpisac reni nails :)
ja mam też z Fenomenu (dostałam próbkę 8ml) :wow: i naprawdę fajnie się pazurka buduje nim 1 Phase UV Gel Clear (przezroczysty) 8g :: Fenomen
A ja właśnie jestem na etapie testu żeli I-nails:) Zapowiada się kusząco.
Gloss polecam:) jak również jednofazówką glitter czy jakoś tak:)
mam dokładnie to samo zdanie, bo pracuje mi się rewelacyjnie, ale na gęstych :P
a co do white, to zdarzyło mi się, że zszedł przy przemywaniu cleanerem :/: dlatego szukam jakiegoś innego z dobrej firmy, bo nie mogę się zdecydować.. DUDEJLA masz jakieś godne polecenia?
ło matko to ja mam jakąś manie kupowania żeli
ja pracuję na Prestige, IDB, RaNails, Randevous, NSI, Misterni MIlano,
covery PB, EF Exclusive, Prestige, Misterno Milano
i nie wiem co jeszcze
mieszanka wybuchowa, która nie wybucha na pazurach
a od DR też mam wszystkie praktycznie kolorowe i teraz zakupiłam na próbę masked i violet, glassa już mam
ja rowniez mam rozne i DR violet test bo chwalony i kolorowke i z RA i diamonda i z naildesign ( te akurat leza nie lubie ich) poza glossem ktory sie blyszczyyy ze szok IBD tez i prestige i nie pamietam wiecej :D
Nabłyszczacz od dobrej rady nigdy w życiu nie kupię ponownie takich zapowietrzeń nie miałam nigdy po wjechaniu na płytke pazurka szok.
Polecam fikusa błyszczy jak psu jajeczka a można jechać po naturalku bez problemu.
Za to inne żele od dr lubię gęsty biały czy cover chociaż troszq ciemny ale dobry jest nie zapowietrza się nic.
ja używam AllePaznokcie Clear, White i Perfect Pink French :D
Musze sobie jeszcze inne kupić :D
a ja zrobilam sobie zamowienie na tele golden nails teraz zobaczymy jak sie na nich pracuje:)
Właśnie dziś zrobiłam zakupki w Alessandro:skacze: jutro będę testować żelki ale....zastanawiam się nad jakością lakierów do paznokci. Może któraś z Was coś na ich temat powiedzieć?
Ja pracowałam na prestige.Ostatnio jednak będąc na zakupach z realu,zakupiłam na nowym stoisku żele exfashion.I jestem mega zadowolona (używałam jak dotąd clear,beige i french)Wczoraj zakupiłam też kamuflaż ,który jutro idzie w ruch :)
Cena ta sama co za prestige a jakos wydają mi sie jeszcze lepsze.Łatwe w obróbce,nie rozlewają się a paznokcie trzymaja się juz 3 tydzień i ani sladu zapowietrzenia,zżółknięcia i innych pierdół :)
Takze polecam te które wymieniłam.Mam też od nich primer i cleaner i pracowałam na tych produktach.
Nie polecam jednak pilników od Nich gdyż sa jakieś tępe i nie da się nimi nic zrobić.
A jeśli chodzi o serie Pro White? Bo ja mam z nimi problem:placz:
dziewczyny co sądzicie o tym żelu BLACK PRINCE *** MegaStrong ŻEL UV lux*** 15ml (1020917681) - Aukcje internetowe Allegro
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...ecacie-13.html
następnym razem po prostu wpisz w "szukaj":*
a czy miałyście do czynienia z tymi żelami GENCO ACTIV
ŻEL UV CLEAR 15g 100% GENCO - ACTIV (1039777473) - Aukcje internetowe Allegro
niestety nigdzie nic o nich nie znalazłam