juz zaglosowalam:D tylko ja w pierwszej kolejnosci kierowalam sie poprawna budowa a pozniej zdobieniem :D
Printable View
juz zaglosowalam:D tylko ja w pierwszej kolejnosci kierowalam sie poprawna budowa a pozniej zdobieniem :D
No to i moje glosy poszly! teraz pozostaje czekac!
:D
Ja wlasnie bede wysylala swoje glosy...
na bank znam autora jednej pracy. Znam na pamiec ten styl bo to moja najwieksza zyciowa inspiracja i moja paznokciowa bogini :)
Ja przy oddawaniu głosów bedę kierowała się kreatywnością i pomysłem:) bo wiem, że dużo osób na forum jest początkujących;) oczywiście budowę tez bede brała pod uwagę ale już mniej:)
Ja juz zaglosowalam:)
Ale ciężko było mi wybrać między 6 pracami-masakra sześć prac bardzo mi sie podoba :( a tu tylko trzy prace-ale muszę przyznać dziewczyny bardzo sie postarałyście-widać w kazdej pracy serce włożyłyście i trzymam kciuki za Zwyciężczynie ;)
nadal nie potrafię zdecydować;(;(;( kilka prac bardzo mi się podoba...sama nie wiem, którą wybrać :wstydek:
muszę się chyba z tym przespać:cwaniak: może jutro mnie oświeci:)
ja mam ten sam problem, dlatego nie głosuje bo uważam, że kogoś napewno bym skrzywdziła, gdyż prace są bombowe a wybór naprawdę nie łatwy... postarałyście się dziewczynki, jestem z was dumna! (NO I Z SIEBIE TEZ HEHE)
śmieszne twoje stwierdzenie heh bo w konkursach zawsze ktoś jest pokrzywdzony i nie każdy wygra a po to sie głosuje żeby wybrać tą pracę, która jest najlepsza czy najładniejsza czy co tam jeszcze...heh Po to się robi konkursy...:P
P.s. Rozpoznałam następną pracę :P Bo w tym samym stylu ma prace na innym konkursie :P
a ja prawie żadnej nie rozpoznaje:( tylko sie domyslam, która to Agusi ale też nie jestem pewna:P mogły by już być wyniki, bo mnie już ciekawość zżera, która praca jest czyja:D
też jeszcze nie zagłosowałam, jest kilka które mi przypadły do gustu. zaraz będę myśleć:) ja nie poznają żadnej pracy, zaraz się im przypatrzę pod tym kątem...:)
już wysłałam głosy:)
a ja jeszcze sobie poczekam z glosowaniem bo jak zawsze nie moge sie zdecydowac :(
u mnie to było tak: najpierw budowa i wzór, potem odrzuciłam te w których bym nie umiała chodzić ze względu na długość (tzn użytkowość). 3 miejsce wybrałam za pomysł, który bardzo mi się podoba:) ale było ciężko wybrać tylko 3:)
ja to od razu musiałam zagłosowac na te co pierwsze rzucily sie w oczy.. bo jakbym sie zastanawiała... to nigdy bym nie zagłosowała bo bym nie mogła sie zdecydowac ;]
Chyba najtrudniejszy wybór prac :D
A ja chyba poznaje prace Dymci naszej-ale nie jestem pewna :P
Ja tez poznaje Dymci:D ale pewnie mojej to nikt nie rozpozna;P
ale to różnie bywa z tym poznawaniem, przy avatarze nieszkam myślała że rozpoznała moją a jednak nie:) więc kto wie:)
no no no dziewczynki prace wypas :D ja juz zaglosowalam :D powodzenia życze i z niecierpliwoscia czekam na wyniki:D
nooo takie rozkminianie :P hahaha
Jejku już nie mogę się doczekać wyników :P Ja też wiem, która praca jest Dymci i łatwo było pooznać,ale nie powiem po czym :P
kurde ja zaglosowalam juz ze dwa dni temu i teraz wlazlam zeby zobaczyc jeszcze raz prace i widze ze nie wyswietlily mi sie wczesniej wszytskie!! a zaglosowalabymchyba inaczej..
o kurcze to i ja sprawdzę czy mi się nie wyświetla więcej
nadal mam 39 prac uff...już mi się gorąco zrobiło,że nie obejrzałam wszystkich
Ja już mam jedego pewniaka na podium :D waham się pomiędzy kilkoma pracami:good: no i oczywiscie gratuluję uczestniczkom pomysłowości:)
a co się stało???
ale szkoda że tylko na szpice ja niestety nie umiem ich robić ale może będzie jakiś inny konkurs
ja za chwilkę głosuję, ale moim kryterium będzie zgodność z tematem. Przyznaję się bez bicia, że moja praca jest okropna technicznie a nie miałam czasu na poprawienie defektów, ale zdobienie i aranżacja zdjęcia są jak najbardziej grzeszne :D Tak więc nie będę patrzeć na jakość techniczną a innowację ;)
i moje glosy juz poszly :)
zagłosowałam ponownie ale tym razem nie dostałam potwierdzenia
Czy nadal obowiazuje termin do 29-go?
wlasnie chcialam spytac o to samo :)
też zagłosowałam :)
raczej tak. ale jeśli ulegnie zmianie to na pewno was o tym poinformujemy.wielkimi czerwonymi cyferkami. :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Zagłosowałam drugi raz :)
a ja dla odmiany nie mam pojęcia która to była praca, czekam na wyniki:) mam nadzieję że te które wybrałam wygrają:)