kasandra262 - jesteś KILEREM! :wow:
Printable View
kasandra262 - jesteś KILEREM! :wow:
i takie nowe :D
wczoraj zrobiłam takie biało-łososiowo-rózowe :)z fasetowanym agatem , perełkami,kryształkami i koralikami TOHO(cube) , miały być pastelowe delikatne i takie chyba wyszły. Myśle ze wyglądałyby cudnie w uszach pani młodej :)
Dokladnie w moj "smak"...Idealne :love:
kasandra, cudne, moja pierwsza mysl, ze idealne na slub, wiec napewno u panny mlodej wygladalyby zjawiskowo :)
dziękuję dziewczynki to był spontan tak mnie coś naszło na zrobienie takich kolczyków i sa całkowicie mojego pomysłu :P są na sprzedaż jakby co :P
Kasandra cudowne te ostatnie i świetny pomysł z panną młodą :) gratuluję cierpliwości :)
Kasandra, ile u Ciebie kosztują takie kolczyki ? :)
nanami odpisane :P
a tu takie nic specjalnego na zamówienie , miały być proste zielone ślimaczki :) tutaj użyłam biały turkus, i drobniutkie koraliki TOHO
te zielone wyżej :0 przerobiłam bo mi się nie podobały zdjęcia nie zdążyłam zrobić :) a tu takie -pani kupiła kolczyki i zamówiła sobie bardzo podobną bransoletkę i wyszło coś takiego :)
śliczna ta bransoletka!
kasandra piękna bransoletka :) bardzo oryginalna!!!:)
dziękuję dziewczynki a tu takie nowe :)no i natchnęło mnie na całkiem coś innego to moje pierwsze kolczyki typu beaded balls maleńkie na razie ale będą większe fajna sprawa :) z koralików TOHO oczywiście elementy srebrne
kolczyki typu beaded balls 3 cm kuleczki własnoręcznie otoczone koralikami TOHO , długość bez bigli 5 cm z biglami około 6 cm , srebrne bigle i niesamowicie lekkie :)
Kasandra śliczności robisz:brawa: Bardzo mi się podobają, takie nietypowe, każde mają w sobie coś tak uroczego, że jestem zachwycona:ok:
Ja tym razem mało one stroke'owo bo tylko listki, komplecik dla koleżanki na urodziny. Podstawę pierścionka zrobiłam z akrylu.
hersa miodzio :) a tu moje znów :wstydek:sutaszowe kolczyki z hamatytami :) według mnie wyszły całkiem nowocześnie , i na żywo prezentują się dużo lepiej niż na zdjęciach
kasandra są cudne! wyglądają jak tańczące ludki!
piękne, jak każde z resztą:D
hersa masz racje zwłaszcza na miniaturkach to widać jakby para ludzików:D
kkasandra no i kolejne małe dzieła sztuki ! Genialnie robisz kolczyki, chociaż najbardziej to mi się podoba bransoletka :love: Ma takie piękne i żywe kolorki :kwiatek:
dziewczynki dziękuję bardzo chyba teraz na czasie są kolorki :) lato lato wszędzie ech..... cuudddnie :)
no i nowa bransoleta :) miała taka być nieregularna-bransoletka w kolorach białym, bordo,różu i orchidei :) z koralikami TOHO :) nie chciałam idealnie równej :) więc wyszła tak jak wyszła
kasandra262 nadrobiłam zaleglości w oglądaniu
jakie Ty piękne rzeczy robisz !!!!
Nyszko dziękuję , staram się , staram tez się rozwijać dziekuję :)
moje gasna przy kolczykach kasandry, no ale osmiele sie je wrzucic tu..ten prawy idzie juz do poprawki wlasciwie to jeszcze nie skonczony :)...zrobilam je na wesele do sukienki bialo-granatowej, nie wiem czy beda pasowaly :(
Jak dla mnie ciut za duzo kulek a za malo sznurkow :)
Dodalabym jeszcze z kilka sznurkow i zdecydowanie zmniejszyla ilosc kulek, chyba ze masz zamiar je jeszcze owinac sznurkami to bedzie lepiej...
Kassandra...wyczesana bransoletka :) i kształt i kolorki :skacze:
no rudzia masz troche racji, ale chcialam male skromne ciut sutaszowe kolczyki, do tego tworze sobie bransoletke moze troche bardziej sutaszowa wyjdzie:)
No i nowe :)zielono czerwone nieregularne kolczyki sutaszowe z koralikami TOHO mi się barrrrrrdzo podobają a wam?
Śliczne Kasandro. już masz wprawę. :ok:
Te sa oryginalne...Niby tylko dwa kolory sznurkow ale swietnie sie prezentuja :ok:
i znów bransoleta tym razem duża :)na zamówienie do sklepu ale mogę zrobić w innych kolorach :)
jest rewelacyjna...dla mnie ciut za duża, ale to połączenie kolorów jest idealne...Gratuluje talentu i podziwiam Cię za to co robisz...brawo!!
dziękuję kochana :) taka miała być właśnie chciałam zrobić dużą żeby była widoczna , jeszcze raz bardzo dziękuję :wstydek:
To juz druga, ktora wpadla w oko...
Duzo masz tych sklepowych zamowien czy tylko pojedyncze sztuki ? :) Moze warto pomyslec o jakiejs wspolpracy z takim sklepem z bizuteria na dluzsza mete ? :)
rudzia tobie wpadla w oko mi opadla szczena wraz zKasandra wymiatasz
ja cos umalowałam
dziękuję, szalone babki jesteście, rudziu odpowiadając na twoje pytanie to na razie mam zamówienie na biżu obojętnie jaką byleby sutaszową do sklepu ze złotą i srebrną biżuterią, pani zakłada oddzielną gablotkę do takiej biżuterii, bardzo jej zależało na mnie i moich wyrobach kiedy zobaczyła właśnie u mojej klientki w uszach i jak to ona powiedziała ocipia.......a tak jej się spodobało, mam zamówienie na biżu za kwotę 2,500, na razie, a potem się okaże jak się potoczy nasza współpraca :) mam nadzieję że będzie dalszy ciąg :)
Kasandra świetna ta bransoleta,druga która bardzo mi się spodobała :skacze:
Jesteś świetna w tym co robisz,czekamy na jeszcze hihi,uwielbiam oglądać jak tworzycie :ok:
No widzisz kobieto :) Taka kasa zawsze sie przyda, nawet niemala ta kwota, nic tylko robic i cieszyc sie swoja wlasna gablotka w sklepie :) Trzymam kciuki by interes sie szybko rozkrecil :)
dzięki rudziu i znów ja :P bardzo kolorowe kolczyki sutaszowe z pięknymi czerrrwonymi kamieniami cudnie się prezentują w uszach i standardowo z drobnymi koralikami TOHO do sklepu z biżu :)