Hersa widok z okna cudny:love: u mnie dzisiaj tak wieje ze mało łba nie urwie a drzewa tracą liście z sekundy na sekundę:/:
Printable View
Hersa widok z okna cudny:love: u mnie dzisiaj tak wieje ze mało łba nie urwie a drzewa tracą liście z sekundy na sekundę:/:
Tusia ja jak wylazłam z psem, to też tak wiało jakby się ktoś powiesił;)
oooooo :slina: ale super.... :love:
wczoraj mialam tak paskudna pogode, zimno i mokro, temp. chyba bliska 0 :o
a dzisiaj rano ide do pracy i rowniez zimno, a jak wracalam to niby slonce swieci ale za cieplo to nie jest...
ten wiatr to chyba do Was ode mnie przyszedl bo tydzien temu tak wialo...
to chyba wietrzycho się przesuwa, bo 2 tyg. temu wiało u mnie hehe, a teraz jakiś taki niby śnieg z deszczem pada. Chyba trzeba powyciągać kurtki zimowe...
a u mnie teraz o dziwo nie pada...rano jak patrze na dachy to juz normalnie są białe i chodniki pozamarzane...ale w ciagu dnia slonce i nawet dzis w samej bluzie szlam do sklepu i nie zmarzlam;]
Jezuśku a w Gdyni to prawie trzeba sie latarni trzymać bo wieje i z kamizelką ratunkową na szyi bo tak leje brrrrrrrr Łohyda!
u mnie wczoraj bylo cieplo, kolo 15 stopni a dzisiaj szaro i leje
aleee.... mamy 20 listopada a u tesciowej w ogròdku kwitna stoktrotki i ròza:D
o, ciekawe zjawisko :D
ja mam slonce, 6 st wiec nie jest tragicznie, ale zeszly tydzien to tylko byl deszcz...
u mnie mglisto troszkę, szaro buro, ale nie pada :)
u mnie szaro i brzydko :(
a ja mam pierwszy snieg :D
nasypalo jakies 3 cm, drzewa cale biale, na trawie bielutko ale nie sadze by sie dlugo utrzymalo bo jest na plusie ;)
jak mi sie uda to zrobie fotke jak wroce z pracy :)
a u mnie posypało tak ciut ciut ale największą frajdę ma mój szczeniak tofany:-) co prawda już drugi roczek widzi śnieg w swoim życiu ale wgonić do domu go nie mogłam... ma po prostu ADHD :D
to u mnie tez troszeczke ;D ahha a ciekawe jak nasypie wiecej jak moja corka zareaguje :D
dla dzieci to frajda:D bałwana lepic , na sankach jezdzenie:-) chyba zafunduje chrzesnicy sanki bo ma urodzinki w sobote:-) bo szczerze to totalnie nie wiem co moge jej kupic:-( ma 3 latka...
u nas też troszkę posypało :) ale zimno jest
u mnie słonko mocno zaczeło swiecic:D z jednej strony fajnie ale z drugiej to powiem wam ze z checia bym sb poszła na jakis kulig taki pozadny od rowu do roWu i w row:D i ognisko do tego pozna noca:skacze:
u mnie popadal snieg, wieje tak, ze mao lba nie urwie:D i jest strasznie zimnoooooo
zimno ,ale słoneczko świeci ,aż gęba się sama uśmiecha :)
no i tak jak myslalam, rano wszedzie bialo, sniegu pelno, sypalo do 14, pozniej zaczal z deszczem sypac wiec zrobila sie chlapa ;)
zobaczymy co bedzie jutro
a u mnie nie ma sniegu ;((((((((( posypalo przedwczoraj i nic koniec ;/ brrrrr... a chcialam zobaczyc jak moja cora zareaguje ;D :skacze:
u mnie tez tylko co wczoraj i tyle...juz prawie nie ma sladu po sniegu..
asik nie martw sie zobaczysz ze nie dlugo spadnie to nie bedziesz mogła jej do domu wgonic:-)
eee wgonic to ja wgonie bo ma juz prawie roczek ale w wozku siedzi to nie ma nic do gadki czy chce czy nie a zreszta nie potrafi powiedziec ;P :ok:
- 5 od soboty.
Załącznik 33089Załącznik 33090Załącznik 33091Załącznik 33092
:wow::wow: jak u Ciebie juz fajnie bialo :) a ja mam ciape za oknem ;(
u mnie tyle samo śniegu co u emist :skacze:
A u nas mroz -sniegu troszke bo troche stopnial:) Ale jak moj synek sie obudzil przed wczoraj i mu pokazalam co jest za oknem to jego reakcja byla-Hurrra snieg snieg! I juz chcial ubierac rekawiczki choc byl w pizamce:)
u mnie tez już zima jak się patrzy... aż się wychodzić nawet nie chce :P
U nas też śnieg i na minusie, ale słonecznie więc temperatura nie jest aż tak odczuwalna:).
śnieg poprawił...
Załącznik 33138Załącznik 33139Załącznik 33140Załącznik 33141Załącznik 33142
pierwszy raz w życiu musiałam odśnieżać okna...:blink:
o, u mnie też tyle śniegu :D i ciągle pada. Wczoraj rano -10 było w dzień ciut cieplej, a teraz znowu się wymróz szykuje... brrr...
ja rano mialam -1 st i zimny wiatr, teraz jest nico zimniej bo -3 ale ciagle wieje. brrrr
od jutra zapowiadaja mrozy po -15 st :o
ja mam -7 ,ale tutaj wysoka wilgotnosc i normalnie syberia.... czuje ze to -15 (a bylam tylko na balkonie:D
Jest pięknie :love:
Szkoda, że przeraża mnie dzisiejsze dotarcie na uczelnie... autobusami...
a ja sie boje tej zimy jak narazie bo nie moge wyjsc do sklepu bo nie mam sanek do mojej cory a wozkiem to ani rusz w tym sniegu :/: no masakra ;D
aga cudownie,pieknie i w ogole ... jak ja tesknie za taka "nasza" zima... w polsce ostatnio bylam w zimie 7 lat temu;(
Wiecie co? Normalnie szok dziś rano kiedy spojrzałam na temp. na dworze ujrzałam tam cyfrę -25 stopni, kilka razy sprawdzałam czy się nie pomyliłam i pies mi przymarzł do budy musiałam go odmrażać :huh:
kasandra jak to Ci przymarzl? co mu sie stalo :wow:
no nie wiem jak on to zrobił ale jak mu przyniosłam jedzonko to tylko skomlał, miał przymarzniętą sierść do budy nie wiem może był mokry ale jak i czemu to nie potrafię odpowiedzieć , musiałam nosić ciepłą wodę i go polewać, póxniej wzięłam go do domu żeby mi nie umarzł:haha:
u mnie pada bez przerwy od 5 dni, jak ide do szkoły to zatapiam się w śniegu po kolana :D