-
Odp: Warsztaciki forumkowe-letnie inspiracje :)
czyli jak wysiądę z pociągu w Katowicach, to schodzę w dół z tego peronu na którym wysiadłam i w tym 'podziemiu' mam czekać? Bo nie rozumiem za bardzo. Czy może lepiej przy kasach na górze, albo na peronie z którego mamy pociąg do Mysłowic?
Ninisiaa ok. której będziesz? Pociąg którym jadę z Bielska do Katowic, w Katowicach planowo powinien być 8:29 :)
-
hehe..szpilcia beda nad toba stali:P nie no az tak ostro nie bedzie ale w tym lokalu ino jedna sala z bufetem odrazu wiec pan barman bedzie siedzial...hehe moze sie pazurow od nas dziergac nauczy:P
mozecie na wszelki wypadek skamuflowac napoj jakis w torebce,ale nie obiecuje ze uda sie go wyciagnac... z drugiej strony spokojnie nie jest to lokal exclusive:P niestety..ale to tak jest jak cos zorganizuje sie na ostatnia chwile,bo gdzie indziej sie rozmysla:/: wiec prosze sie nie wystraszyc lokal w stylu MEXICO ale z taka pozadna kolekcja "gratów" hehe..tam chyba wszystko jest od pianina po piec:P Po prostu ktos kto go uzadzał mial słoby gust wg. mnie i naszej instruktor i zbyt nadmiernie chciał go upiekszyc przez co go tylko zagracił...poza tym meble zbyt ciemne wystruj tez ciemny...dlatego starajcie sie spakowac ze soba lampki biurkowe:D
-
a kto bierze lampke i uv bo ja nie, ja biore frezarke ;(
-
no własnie dziewczyny prosze dobierzcie sie w pary i podzielcie sie tym co ktora bierze!! bo bez sensu brac wszystkim na raz te cale sprzety ale zeby nie bylo tak iz potem braknie:P
---------- Dodano o godzinie 22:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:04 ----------
W poscie tematu macie rozpisany szczegołowo program(dolna czesc)...mam nadzieje iz uda nam sie wyrobic z całością planowo...:)
Bo bym zapomniała spytac...czy wsrod uczestniczek sa osoby majace salon ?? P.Aneta poszukuje dystrybutorow oraz szkoleniowcow firmy SHARTO...byc moze ktoras chciałaby spróbowac:D
-
Bożenko nie nie...ja bede w Mysłowicach czekać!!!!!!!!!!!!!!!! w Katowicach przesiadasz sie normalnie .....a jak dojedzieszz do Mysłowic to zejdz na dół schodami i tam Cie zgarne:)
Pazurku jak tylko nas myszki podgryzac nie beda to nic nie jest w stanie zaklocic warsztatow i dobrej zabawy:P:P:P
ja biore lampke uv i taka oswietleniowa to moge zabrac ale taka zwykla na biurko:( bo ta do pazurkow to mam na stale wkrecona w stolik:( to brac taka zwykla??
-
ja juz zglupialam, gdzie sie wkoncu spotykamy w salonie?? i gdzie te warsztaty beda w salonie czy knajpie??
-
Nnisiaa..zadnych myszek nie ma::P az tak zle nie jest...
A gulusia od jakis 3 tyg. mowimy ze w restauracji salon byl na samym poczatku brany pod uwage gdyby bylo max 6-8 osob... a dokładny adresik od jakiegos czasu jest w poscie tematu...:) starałam sie znalezc cos jak najblizej dworca pkp i ogolnie zeby bylo w centrum... wiec dojazd z kazdej strony bardzo dobry... bo czy z autobusu czy z pkp zaledwie 3 min drogi:D
-
ja biorę oswietleniówke, uv i frezarkę
=======================================
a pazurku ja sie zamotałam gdzie to ma być... ten adres kótry jedst w 1szym poście jest dobry??
RESTAURACJA- EL TORO (dawna bankietowa)
UL.GRUNWALDZKA 22
czy coś nowego sie wykluło, bo przejrzałam temat kilka dni temu i nic nie zsuwazyłam, albo przoczyłam:(
-
To ten adres woszczur:)
Nnissia ja biorę frezarkę i lampkę oświetleniową, woszczur bierze wszystko więc się połączymy w pary i podzielimy sprzętem:)
-
ja rowniez biore wzystko :D
Pazurku dzieki :*ja dzisiaj zamotana okrutnie jestem
kurde jeszcze do szkoly musze dzwonic czy w niedziele zajecia mamy czy odwolali:/:
-
tak tak możesz wziąć :D A Ty Nissia już się dobrałaś z kimś no nie?
KTo jest wolny i bierze lampke i uv? :D ja wezmę frezarkę, farbki i zobaczę co tam jeszcze :D Jakieś ozdóbki czy coś :P
-
Tak restauracja EL TORO ul.grunwaldzka 22 myslowice:)
na przeciw( w sumie lekkim skosem) urzedu miasta Mysłowice
ona jest na rogu...ma duzy szyld wiec trudno nie zauwazyc..:)
-
ja mam tylko lampkę UV niestety :P
mamy brać jakieś ozdóbki albo cuś?? :D
-
Również mogę wziąć tylko lampkę UV - z Ladyss będziemy się uzupełniać :D
a ja mam jeszcze pytanie: będziemy pracować żelem i akrylem czy tylko żelem czy kto czym woli?
-
Moniuś ja będę wtedy kiedy Ty ;p więc napisz mi smska jak będziesz dojeżdżać
Ja biorę:
2x lampka oświetleniowa
2x lampa UV
100x dobry humor :skacze:
Bożena P będziemy pracować i żelem i akrylem :)
-
Bożenko jak Iza nie ma pary to mogą z nią być a Tobie i Nnisiaa oddam mój sprzęt i będziemy wszystkie miały komplet:)
-
a kto ze mna w parze?? :P
nie ma chętnych?? :lol:
-
ja biore Uv i frezarke:) oraz farbki....
pary nie mam :d.... jak nikt mnie nie zechce zrobie na sobie:P....
Paula numer zapisalam bede dzwonic ale tak 9,10 planowo powinnam byc pod PKP :D
-
ja nie wiem z kim bede w parze ale w boxie bąkałam choco że sie do niej dokleje to napisała że jak emi pozwoli
czyyyyyyyyy jakoś tak..
w kazdym razie chyba nikt sam nie będzie
a jak tam sie dbiezremy to chyba wsio ryba, boo sprzęt sie ustawi gdzie luka bedzie i tyle... ja tak mysle bynajniej :P
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
ja biore Uv i frezarke:) oraz farbki....
pary nie mam :d.... jak nikt mnie nie zechce zrobie na sobie:P....
Paula numer zapisalam bede dzwonic ale tak 9,10 planowo powinnam byc pod PKP :D
no to mogę być z Tobą w parze. o ile mnie przygarniesz :D
chyba że Szpilcia chce być ze mną? :D
-
Cytat:
Napisał
woszczur
ja nie wiem z kim bede w parze ale w boxie bąkałam choco że sie do niej dokleje to napisała że jak emi pozwoli
czyyyyyyyyy jakoś tak..
pozwoli....użyczy jednego palca co najwyżej :P
a serio,to pogadamy jeszcze z korcią i tak jak piszesz Izka,bez różnicy,bylebyśmy blisko siedziały :D
-
no chyba że mnie zabijesz za jutrzejszą paczkę ode mnie i będzie jedego palca mniej Emi :lol:
ps... podoba mi sie twoja sygnaturka... pozwól że podkradne pomysl
-
o mamo warsztaty coraz blizej a te sobie paluchy chca ucinac:D:D:D:D
ja tam wsio ryba z kim bede......a moze inaczej kto bedzie chcial byc ze mna:skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
no chyba że mnie zabijesz za jutrzejszą paczkę ode mnie i będzie jedego palca mniej Emi :lol:
ja żartowałam z tymi krokietami :D
coś wymyśliła,w ogóle jedna i druga (druga wie,o kim mówie,bo dostanie normalnie na goły tyłek i wie za co!) dostaniecie mokrym mopem po podeszwach!:P
Cytat:
Napisał
woszczur
ps... podoba mi sie twoja sygnaturka... pozwól że podkradne pomysl
a proszę bardzo :D jakież życiowe,prawda?:D
-
mi tam wszystko jedno z kim w parze bede, byleby się tylko znalazł ktoś kto by chciał być ze mną :D
-
Dobra ja sobie zaklepuję do sprzętowej pary Bożenkę i już jej Wam nie oddam:D
-
Cytat:
Napisał
szpila59
mi tam wszystko jedno z kim w parze bede, byleby się tylko znalazł ktoś kto by chciał być ze mną :D
Szpiluś ja cem być z Tobą:skacze:
Ha! Pazura mnie wpisała jako WYK. na liste... nie mogę:glupek:
-
Paula mozesz spokojnie byc z szpilcia w parze...bo masz tylko pokaz spiralki i w tym momecie i tak dziewczyny patrzec beda...a potem same cwiczonka:p Tak jeszcze myslałam na publiczny pokaz panterosy w wykonaniu chcoco..bo wiem ze ma w planach pod stołem prezentowac:P
-
Cytat:
Napisał
Paulistka
Szpiluś ja cem być z Tobą:skacze:
Ha! Pazura mnie wpisała jako WYK. na liste... nie mogę:glupek:
hehe okk!! :* no to mam juz pare hehe :lol:
Dasz nam pokaz spiralki?? Hohoooo, ja chcem mieć dobry widok! :D
-
Ale ja się wstydzeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:skacze:
Haha nie no żartuje ;p to ja się swoim czasem mogę podzielić z choco :good:
-
no i zostałam sama;(;(;(;(
Pazurku tak!!!!! Choco na publiczny pokaz!!!!!!!!!:x
Paula Ty sie wstydzisz jaaaaaaaaasne:D:D:D
-
-
Agulusia wiem wiem:P:P....i juz czuje w kościach co to sie bedzie dzialo:skacze::skacze::skacze:
-
ja mysle że jak sie dobrze rozstawimy kupry to możemy sie zebrać w srodek , po jednej stronie może zasiąść Paulina ze spiralą a po drugiej choco z panterą...
aaaaaaaaaaleee i tak wszytsko w praniu wyjdzie :)
-
Damy jakos z wszystkim rade..:d
-
Nnisia to jeszcze jestes wolna? :skacze: bo jeśli tak to ja będę z Tobą w parze :P
-
Wiecie że jutro o tej porze już się widzimy?:skacze:
-
a mnie to nikt nie chce tak dziękuję wam bardzo ja mam 2 lamry uv lampke biurkową ale wrezarki nie mam pomęcze sie pilnikiem bo nie chce nikomu krzywdy robi no chyba że na sobie bende testowac to mogę hyhy
-
dzoana ano wolna jestem:skacze::skacze::skacze:
Ladys haha no juz bedziemy sie skupiac:D:D:D:D
Korcia spokojnie nikomu krzywdy nie zrobisz a najlepiej jest ja wyczuc najpierw na sobie...;)bynajmniej mnie bylo....:D
-
no to super to jestem z Nnisiaa :D :skacze: w takim razie biorę frezarkę, farbki i co jeszcze byście chciały? :D
Teraz idę kończyć obiad na jutro dla moich łasuchów i może zacznę pazurki robić :) ale znając życie będę kończyć w nocy :D