bardzo ladnie Ci wyszly :)
Printable View
bardzo ladnie Ci wyszly :)
natka poszalalas poszalałas ale efekt szalenstw super :skacze:
Natka świetny edward i pipe też^_^ Oby tak dalej!
no to edward przełamal lody supcio
A oto mój pierwszy edge na formie wykonany zresztą na ... samej sobie.
Nie dosyć, że edge moim zdaniem powala, to jeszcze bardzo wygodnie się nosi.
Ok, może nie są*za długie, ale...
calkiem, calkiem
delikatnie i z klasa :)
super pazurki
Wow świetnie się prezentują elegancko i delikatnie
Właśnie o to mi chodziło, miały być delikatne jak ze szkła, jakieś fajne zdobienia przetestuje na nich jutro...
bardzo ładnie :)
świetne!! boskie edziule :love: też teraz planuje sobie zrobić tylko jeszcze intensywnie myśle jakie hi hi :P
Aniu - SZOK I PELEN PODZIW!
chcialabym tak choc w malutkim stopniu :( zdobienia tez boskie:love::love::love::love:
kelli, piękne :) Delikatne i takie eleganckie :)
Piękne te pazurki edge :) delikatne i urokliwe :skacze:
kelli sliczne! i takie delikatne baaardzo ładne!
Kelli śliczne są, zostaw bez zdobienia, takie są najpiękniejsze.
Śliczne szklaneczki zrobiłaś. bardzo ładnie się prezentują :)
:wow: pierwsze co sobie pomyślałam jak je zobaczyłam "o ku**a zaczepiste!" a przeważnie nie przeklinam to domyśl się jak mi się podobają:D i Samaron ma rację nic do niech nie dodawaj :)
piekne szklaczki :DOsobiście tez mi się edge takie właśnie widzą jak juz coś dodawać to ornamenty linerkiem
moje edzie narazie jedna łapka (jestem z nich średnio zadowolona, sporo zrobiłam błędów, które widzę...no ale to moje pierwsze edzie od roku :D )
Załącznik 20810
Załącznik 20811
edge podbijaja swiat,ja tez jestem w trakcie tworzenia jakis
eeee tam, bardzo ladnie wyszly :)
podziwiam edzie, prawie kazde :D
emila edzie świetne też chce takie sobie zrobić ale jak na warsztatach próbowałam to mi wyszedł edzio pipka hehe
Emilka świetnie wyglądają te Twoje edzie ;)
ja juz je chwalilam, ale co tam :P powiem jeszcze raz, ze sa super :) oczywiscie skonczyly mi sie podziekowania...
EmiliaB są przepiękne Twoje Edzie :love: ja się meczę z Edziami żelem i tez nie jestem zadowolona :(
Natka edek ładny i pipuch tez :D
Kelli bardzo estetycznie wyglądają takie króciutkie :D Delikatne i eleganckie tak jak dziewczyny napisały :)
Emi ty nie badz taka skromna :P dziewojo piekne Ci wyszly :p Ja jakos boje sie je zrobic sama na sobie bo nigdy ich nie robiłam :p ale jak ciagle tu zagladam to coraz bardziej mnie korci :D
czarnulka próbuj!! ja też się trochę obawiałam co mi wyjdzie ale jest znośnie :P Po roku nie robienia edziów jestem bardzo zadowolona i chyba troszkę zaostane przy tym kształcie ;)
Jak mi wrócą podziękowania to podziękuje tym co jeszcze nie podziękowałam (ale masło maślane :D he he) ;)
no i komplecik -wczoraj ukończony ;)
Załącznik 20894Załącznik 20893
Emilia B., delikatne, ślicznie się mienią. Cudowne :)
prześliczne są :D
czemu ja nie umiem zrobić edge ?:(
Emila śliczności te Twoje edzie ;)..kurde ciekawa jestem czy ja bym potrafiła sobie takie zrobić...wygodne są w noszeniu? czy szpic lepszy?
dla mnie edzie i pipki najlepsze :) mam niby długie a tej długości nie czuję :)
Powiedz mi Emilo jeszcze jedno po zgięciu kształtu na edge to forme zaciska się na palcu czy jeszcze przed włożeniem na niego ? (pytam bo nigdy nie robiłam a chce spróbować)
no ja zaginam formę (tylko na środku, po bokach nie) podkładam pod pazur i nakładam akryl, formując już gotowy kształt :) i naturalnie zaciskam zaciskarką :)
Dziękuję :przytul: a jeśli zegnę formę tylko po środku to żel mi nie spłynie? bo bedę robiła żelem, akrylu mam za mało :/:
nie wiem bo nie robię żelem...może weź palec odwrotnie wsadź to idealnie spłynie tam gdzie jest edziowy kant :)