Technik niczego nie daje, ale faktycznie chcąc pracować w branży, lepiej mieć właśnie takie technikum, niż robić jakiegoś ogólniaka, który tak naprawdę kompletnie niczego nam nie da. Mylę się?
Printable View
Technik niczego nie daje, ale faktycznie chcąc pracować w branży, lepiej mieć właśnie takie technikum, niż robić jakiegoś ogólniaka, który tak naprawdę kompletnie niczego nam nie da. Mylę się?
Jeśli tylko ktoś ma pojęcie, to w temacie doskonale sobie poradzi. A egzamin? Bardziej formalność. Istotniejsze jest przygotowanie się do pracy, nabycie odpowiednich umiejętności. To przecież takie totalne podstawy do tego, aby opanować zawód, co nie?
Zdawałam egzamin zawodowy rok temu, dużo korzystałam z materiałów dostępnych na darmowej stronie Darmowe egzaminy i klucze | Kolejna witryna sieci ?Nowe egzaminy zawodowe ? egzamin z kwalifikacji? która oferuje arkusze wraz z kluczami z ubiegłych lat. Nauka przez rozwiązywanie tego typu zadań jest dużo bardziej skuteczniejsza niż uczyć się regułek na pamięć. Zresztą w taki sam sposób przygotowywałam się do matury i wynik również miałam bardzo dobry a uczniem byłam przeciętnym.