julcia88 bardzo ładne ćwiczonka:ok:
Printable View
julcia88 bardzo ładne ćwiczonka:ok:
fajne ćwiczonka ;)
Julcia bardzo mi się podoba ten kwiatek po lewej :) Nic tylko czekamy na stylizacje z kredkami :)
muszę zamówić kredeczki, już się doczekać nie mogę:) dawno nic nie rysowałam, trzeba bedzie sobie przypomnieć kilka zasad rysowania:D
wejdz do papierniczego bo tm np. ja dostałam taniej niz na allegro:)
dziewczyny fajne prace oby tak dalej:ok:
A to moje ostatnie wypociny, chwilka wolnego i takie coś wyszło, żadna rewelacja ale postanowiłam wkleić :P
piękne jest te oko:)
ale to raczej w takich wypasionych sklepach papierniczych można dostać takie kredki? nie wiem czy u siebie takie znajdę, przynajmniej z tych firm co tu polecacie
cleo oko wyszlo super...
Cleo prześliczne ćwiczenia, a oczko rewelacyjne:ok:!!
Candynails ja kupiłam w zwykłym papierniczym, widziałam także w auchan.;)
Zamówiłam wreszcie kredki :slina: chociaż niekoniecznie do celów pazurkowych, bo chorowałam na nie zanim weszła moda na zdobienie nimi paznokci...ale i tak ciesze sie jak dziecko :D
cleo oko jest zarąbiste :love:
super malowanki :)
Dzięki dziewczyny, koleżanka obiecała mi że trochę podciągnie z rysunku anatomi człowieka, więc mam nadzieje że już niedługo narysuje na pazurku bardziej realistyczne oko lub nawet twarz. Co do kredek ja kupiłam w mieście obok w plastyku, a kilka dni później dowiedziałam się że mogłam u siebie w księgarni zamówić więc czasem warto popytać się po sklepach czy mogą sprowadzić.:]
do głowy by mi nawet nie przyszło aby po paznokciach malować kredkami :D Super pomysł i genialne prace! Oczywiście też spróbuję swoich sił w tej technice tylko zobaczymy co z tego wyjdzie :leze: :P
Powiem, że naprawdę fajnie się kredkami maluje na pazurkach :)
clleo11- no te oko jest nieziemskie!
Ale piękne!! wszystkie bez wyjątku!!
osska jest na co popatrzeć, prześliczne prace:ok:, a zwierzyniec rewelacja!!
osska szczena opada..prace rewelacyjne..podziwiam..i gratuluje talentu ...
osska- Twoje prace mnie dobiły ale i podbiły też moją motywację!!!!!! Jutro zabieram się za kredki hhee :D Jesteś nieziemska z tymi zdobieniami!
cudne te Twoje prace!! :ok: aż zazdroszczę! ale Kobietazpazurem ma rację - motywują Twoje prace do działania :D
osska widziałam już te Twoje malowanki :D są śliczne :)
Ossaka jeszcze raz ci napiszę że są boskie te rysuneczki :love:
dziękuję:kwiatek: dziewczyny ciesze się ze Wam się moje wypocinki podobają :skacze:
osska super , bardzo mi się podobają :)
Dorzucam mój rysunek, za wiele czasu nie miałam na rysownie więc nie jest to żadna rewelacja.
cleo padłam na kolana ..pieeeeeeeeeeeeeeeeknieeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Cleo cudowny rysunek.Pięknie :wow:
Cleo ja się na te cudeńka nagapić nie mogę, cudowne!!
Clleo to jest mistrzowskie :o Rewelacja na papierze :)
Dzięki dziewczyny :kwiatek: miałam dziś rano trochę czasu więc coś chciałam nabazgrolić, to jest mój sposób na stres (podobno im mam większe nerwy tym lepiej rysuje:haha:)
clleo boskie kwiaty! po co ta skromnosc :D:D:D:D
Clleo przepiekne roze jak zywe:)
przepiękne prace dziewczyny!!!! tak kusicie:D ja chce kredki:D:D
clleo wspaniały!!!!!!!!!!!!!!
Clleo - cudne!!! ach, tylko pozazdrościć niektórym talentu!
Muszę się wziąć za siebie! :D
clleo ten rysunek jest przepiękny :D
oby tak dalej :D:D
Cleo róże wyglądają jak zywe, powaliłaś mnie na kolana tym rysuneczkiem masz ogromny talent :love:
postanowiłam narysować podobne na tipsie ,zobaczymy co mi z tego wyjdzie. :]