świetne te kolorowe i jakie długie, superowe
Printable View
świetne te kolorowe i jakie długie, superowe
aGus, mnie sie ten pipek podoba jak nie wiem, wg mnie tunel jest ok, tylko od spodu podpilowac, bo leci w dol, ale są cudowne.. mroczne, piekne
Agulusia...naprwde jestes nienormalna, zes ich na konkurs nie wyslala:skacze: to moze chociaz do gazety, co?
annamon, sliczne, niebieszczaki takie elganckie, zreszta te drugie strokowe tez rewelka
Aniu twoje pipe sa idealne!! :love::love::love:
Agulusia bardzo ładne ;) kolorek śliczny ;)
Aniu prześliczne :D :love:
pipy z koronką
Kurcia cuuuda normalnie!! świetne :love:
Julcia wspaniale!! :love::love::love:
Julcia, to się w ogóle nam tak rozwinęła, że aż miło popatrzeć, pięknie lepi, świetnie strołkuje, stawia sobie wyzwania i mocno pracuje.
Tylko tak dalej kochana:D
Sami dziękuję :*:*
cieszę się bardzo, że widać efekty mojej pracy :D :mml:
Dzieki dziewczyny:*
Julka, naprawde sa sliczne te rozowe pipki, jakie slodziaki:ok:
Dzikakura śliczne :)
Julcia... SUPER!! Po prostu cudo! :)
Kura, slonce piekne pipki :) tak delikatnie z ta koroneczka :)
Jula przepiekne te pazurki :) zatopilas kwiatki akrylowe ? :) miod...
Julcia, no kurczę piękne pipki Ci wyszły, coraz lepsze paznokcie robisz, aż można się zawiesić na nich i podziwiać :) wspaniałe!
Kurka wyszły ślicznie ja nadal nie moge opanowac tego kształtu :(
Ania uwielbiam szklaneczkowe pazurki a w Twoim wykonaniu cud miód
Aguluś śliczne są te Twoje
mialy byc pipe,moje drugie,
ocencie same,
julcia - pipki przecudne!! Takie romantyczne ;)
Julcia śliczne kolory :) W ogóle ten french taki nie typowy, śliczne :love: :love:
Luska fajnie wyglądają :)
Rudzia tak zatopiłam kwiatki akrylowe.;)
żel jest zabarwiony farbką do szkła ;)
Dziękuję bardzo Dziewczyny :*:*
konkursowe pipki/pierwszy raz robiłam ten kształt...świadomie... no i jestem słaba w "formie"...
Krolowa fajne sa tyle, ze mi bardziej przypominaja niedoplilowane szpice na koncu...
strone wczesniej masz pipki naszej Anki, zobacz jak prawidlowo powinna wygladac koncoweczka :) pierwszy zawsze najgorszy, pozniej pojdzie lepiej :)
a jak nie mozesz na formie to zrob na tunelowkach :)
na tunelówkach wychodzą zbyt szerokie jak dla mnie:/:
no dla mnie też to sa szpicki :D co nie zmienia faktu że bardzo ładne i ciekawe pazurki :ok:
Królowa fajne pazurki to zdobienie odważne :)
nastepna proba z pipe
luśka uwielbiam twoje pipki:ok:
Luśka, zwyczajne ale bardzo ładne ;) z klasą.
Mi wyszły pipe raz i kolejny raz nie chcą wyjść a nie mam czasu póki co by ćwiczyć ... :/:
Ciesze sie ze cos z tego wyszlo i ze wam sie podobaja.
luska no wyszły super co tu dużo mówić :) :ok:
dla wymagających można by jeszcze zacisnąć żeby mega rureczki były :D
ale dla mnie rewelka :)
Fajnie wam wychodzą te pipki, może i ja powinnam spróbować je zrobić :/: ale czarno to widzę...
Zosia próbuj, one są tylko takie trudne z wyglądu, znacznie łatwiej jej zrobić niż edwardy, a pamiętam, że edwardy śmigałaś bardzo fajne, więc nie ma co się zastanawiać:D
julcia88 bardzo ładne kolorki i super wykonanie :ok:
luska102 Twoje się ślicznie się mienią ;)
Samaron a powiedz mi jaka długość do pipków jest najbardziej odpowiednia? Edki to wiem że długie są najpiękniejsze :D
Az mnie świerzbi aby zrobić ale muszę jeszcze czekać aż mo pazurek się zagoi, bo siedziałam na dachu i zaczepiłam się za blachę i tak mi pękł że az krew się lała...
Ja tez musze PIPKI podszkolic... dla mnie to nadal nieodkryty ląd :)
Wasze są piękne
ja ostatnio na szkoleniu uczyłam się tego kształtu nie był on w planie ale ładnie poprosiłam i mi pani pokazała problem w tym że ja dalej nie potrafię tego zrobić tylko zastanawiam się że może dlatego że robię za krótkie... Czy uważacie że to może być powodem że one nie wyglądają tak efektownie??
Pipe przypomina mi zaokrąglony kwadrat :) jak na razie tylko raz robiłam ten kształt, ale nie wiem czym przypomina to co Wy robicie :D Luska rewelacja! ten tunel :D
moje zwyklaki z odrostem :) nie moglam sie zdecydowac wiec tak zostalo
Agulusia ten z kokardką:love:kocham kokardki na pazurkach