ja dostałam próbki z Perfect Beauty :skacze:
żel = blush, pink
akryl = super white, cover
Printable View
ja dostałam próbki z Perfect Beauty :skacze:
żel = blush, pink
akryl = super white, cover
wrzucam swoje. jak widać, covera jest najwięcej. po dokładnym spłynięciu stwierdzam że cleara starczy na jeden pazurek. średenio jest coś przetestować, ale niech będzie:)
no ja mam jeszcze mniej covera:):P
Ja wczoraj rownież odebrałam probki pb i mi szczeka opadła duze opakowania clear white i cover z tym ze dwa byly calkowicie puste a covera na jedeno nabranie pedzelka.....Lipa troszke:/:
lepszy ryc jak nic
próbki to próbki.. tylko do wypróbowania a nie zrobienia wszyskich pazurków... nie ma co za duzo oczekiwac... ;]
hehe tak ale ja do wyprobowania dostałam dwa puste pojemniczki ale i tak sie przydadza:)
oojj no to przykro.. a moze sie wylało/wysypalo? ja jak otworzyłam to miałam do góry nogami te żele i wszystko na zakrętce :(
Wydaje mi sie ze przez przypadek puste opakowania włożyli bo sa całkowicie nowiutkie ..Moze juz im sie gratisy skonczyły tyle nas sie po probki zgłosiło:skacze:
U Mnie dziś próbki z Ives Rocher(6 perfum) :D
Streetcom Sp. z o.o. na tej stronie jest cos o testowaniu produktow
ja juz testuje
ja juz skonczyłam testy az reka boli:good:
tu wrzucam moje próbki
http://uhos.pl/img/68852dscf1282.jpg
REPLAY your fragrance!
to ja znalazlam takie cos:) wyslalam i czekam:Dpoinformuje jak cos dostane:)
Gratis Duftproben | Desire Me, Incredible Me | Escada Fragrances
tutaj nastepna stronka
Ja juz kilka miesiecy temu dostałAm dwie probki perfum REPLAY dla pani i pana:)nawet fajnie pachniały z tego co pamietam:D
mam pytanie co do gry grzenda?? jak urzadzic mieszkanie trzeba pierw kupic mieszkanie albo jak??
http://www.bebilon.com.pl/Kaszki-Beb...cznych-Bebilon -4 kody z kaszek Bebilon=pluszowy,słodki miś :)
---------- Dodano o godzinie 12:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:47 ----------
Iwostin Purritin -konkurs-do wygrania zestaw dermokosmetyków Iwostin :]
Ja pisałam do pb ponad tydzień temu i ani nie dostałm próbek ani nawet odpowiedzi od nich... czuję się pominięta :( za dużo nas tam pisało chyba hihi
i ja również pisałam i nic, cisza, jesli nic nie wyślaą a może wyślą to wypadało by coś odpisać...
W dniach 12-25.10.2009r. wejdź na stronę internetową
DAX COSMETICS , odpowiedz na pytania i wygraj jeden z zestawów kosmetyków Perfecta
Odmładzanie oraz wyjątkowy kubek. :]
haha wyobrazcie sobie, że kurierem dzisiaj dostałam drzewko do posadzenia!! :skacze::skacze::skacze: dosc wysokie :D najsmieszniejsze jest to, że nie mam zielonego pojecia co to za drzewko ! :D:D:D hehe działke na szczescie mam duża więc gdzies znajdzie sie dla niego miejsce...
Prawde powiedziawszy już dawno wypełniałam jakis formularz na to drzewko.. ale to chyba ta stronka Click a Tree: Rejestracja wiec jak któras z was jest zainteresowana to działajcie :skacze::skacze::skacze:
diagnoza ponoc dostaje się bezpłatne próbki za wypełnienie diagnozy
Ja wczoraj z PB próbki dostałam... pudełeczka duże ale żelu w nich to nawet na pędzelek nie starczyło :P
Sysiunia to widze ze nie tylko ja taka kiche dostałam;(
nicia te drzewko to trzmielina :)
dziekuje darunia za informacje :przytul: dobrze wiedziec :D:D
sylwunia83 podchodzę do pb tak samo jak ty..
bebilon mi nie działa stronka a szkoda bo często kupuję te kaszki;(
A Ja mam tylko 2 kody ;( Szkoda,że nie wiedziałam wcześniej,bo nakupowałam kaszek na 2 mies.,a z Bebilonu tylko 2 :(
dziewczyny to sa probki dzieki krorym mozna sprawdzic krycie czy konsystencje lub opracowywanie, a nie zele do zrobienia calego seta:) zadna firma nie wysyla 5gramowek za friko;)
Ja ostatnio tez znalazlam pewna firme,prawdopodobnie zele i akryle suuuper musze wyslac adres to mi probki wysla.Narazie nie moge nic powiedziec bo cos kabinuje :)
a ja dzisiaj dostałam tampony OB :good: hehe właściwie to kompletnie o nich zapomniałam :D aaa i jeszcze perfumy Arvin lavin tzn próbke,male to ale lepsze to niż nic :skacze:
Agusia zgadzam sie z Toba ,ale to co ja dostałam od pb to kpina dwa puste pudełeczka a covera była dosłownie kropla:(
Próbki z żeli z pb nie wystarczą sory ale na nic ledwo co na pędzel jest nabrać a co tu mówić o sprawdzeniu krycia czy konsystencji zresztą na śk była mowa na ten temat,
próbki akryli w zeszłym roku dostałam po 2.5ml pełniutko mogłam wszystko wypróbować i to mnie zachęciło do kupna za to żele na pewno nie skorzystam.
zgadza się, ale tym co np ja dostalam, zrobi się góra jednego pazura, czyli już trudniej sprawdzić późniejszą wytrzymałość, czy nie żółknie nadmiernie itp.
Są już prezenty na stronie rossmana :)
nie m,SA tylko kokursy
ja odebralam kupon na prezent. a z drugiego konta nie mogę. pojawiło mi się "nie udało się wydać prezentu" i już mi ikonka zniknęła i nie wiem co mam zrobić..
Kasiu są już prezenty :*
u mnie nie ma
a ja kliknęłam tą zakładkę prezenty, bo ikonki prezenciku już nie mam i ciągle jak klikam w "pobierz kupon" to odświeża mi się strona z tym właśnie napisem, kupon się nie pojawia, zaraz zmienię chyba adres odbioru i zobaczymy
---------- Dodano o godzinie 20:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:51 ----------
a z tego co jest na obrazeczku to próbki saszetkowe garniera i silana, coś nie wiem co i chyyba małe jedwabie 2, jeżeli tak to cudownie:) w każdym razie chyba 2 małe produkty biosilku