-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
A-M.. nie tylko żabi skok, Edyta jest z Lubonia...... tego co potrzebujesz wg mnie to nasz miks(co za baby).. tam bedziesz miala na start wszystkie dlugosci w jednym pudełku. Jak zaczniesz kompletowac rzesy luzem to wyjdzie Ci na start spora kwota, przepraszam, ze pisze to na ogole, moglabym na PW i wtedy nikt by nie wiedział...
tel do edyty: 728263634
-
Jak weszłam na konto Edytki to rzeczywiście widzę, że jest z Lubonia - o, matko, jaki ten świat mało.
No, stało się. Wydałam prawie 500,00 zł. Mam rozmiarówki C 0,20 od 8 do 14 - tak mi pomogła skompletować babeczka.
Zobaczymy - z jakim skutkiem. :placz:
-
Byłam na szkoleniu i ja, tylko nie miałam kiedy się pochwalić :P W sumie to mnie trochę przymuszono (Edytka wie o co chodzi ;)), ale jestem za to wdzięczna bardzo :D
Wrażenia - Edytka super miła, sympatyczna, otwarta i cierpliwa dziewczyna :D Potrafi docenić i podnieść człowieka na duchu ;) Wszystko ładnie wyjaśniła, pokazała, dała pomacać to i owo, popróbować różnych rzeczy ;) Kursantka baaardzo zadowolona z kursu a modelka zachwycona efektem :D
Ciekawe jak mi pójdzie samodzielne klejenie :D ;)
Buziaki Kochana i jeszcze raz dziękuję :kwiatek:
-
-
A-M
co do tych rzęs, to ja bym nie brała, podejrzane są dla mnie wszystkie takie ceny, chociaż być może jestem w błędzie. znajoma moja skusiła się na tanie rzęsy i wszystko potem musiała wyrzucić, bo były bardzo sztywne i wiało od nich plastikiem.
Weź rzęsy od dziewczyn naszych z Evolashes, na pewno będą dobre :)
Dzikakuro,
dzisiaj pierwszy raz kleiłam rzęsy tym klejem od Ciebie D-plus i niniejszym zdaję relację.
rzeczywiście opary minimalne, wyczuwałam tylko przy otwieraniu buteleczki, potem nie stanowiło to żadnego problemu. 2 z 3 dzisiejszych klientek nie miały w ogóle zaczerwienionych oczu po zabiegu. klej bardzo dobrze trzyma się rzęsy sztucznej i bardzo dobrze rozprowadza na naturalnej. nie dmuchałam za każdym razem pompką jak kiedyś, ale tylko w bardziej problematycznych miejscach, gdzie musiałam "nakierować" rzęsę. sklejeń rzęs sasiadujących ze sobą było bardzo niewiele, na palcach jednej ręki.
zobaczymy tylko jak będzie moim paniom rzęsy trzymał :) dowiem się za jakiś czas i uprzejmie doniosę :)
Kurko
powiedz mi proszę, czy klej trzymasz na szkiełku czy w pierścieniu, czy jeszcze gdzie indziej, ew. na priva jak tak wolisz. rzęsy cieniowane niebieskie od Ciebie są piekne, wkleiłam jednej pani dzisiaj i bardzo nam się obu podobały. rzeczywiście praca z rzęsami na pasku może być szybsza i przyjemniejsza, tylko nadal nie wiem, gdzie sobie nalać kleju :) :) :)
ja się zgłoszę do Was po kolejne produkty! ostrzegam :)
-
No to teraz ja sie wypowiem na temat szkolenia u Edytki :) Chcialabym przedewszytkim raz jeszcze podziekowac za przyjazd do Krakowa i zorganizowanie szkolenia :) Jestem bardzo zadowolona i bardzo mi sie podobalo szkolenie , mila atmosfera i przytulny pokoik :)teraz zabieram sie za cwiczenia i bede wrzucac zdjecia moich wypocin do oceny :):kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
Edytko,
jeśli w pierwszym tygodniu lipca będziesz w domu, to być może będę chętna na doszkolenie, bo akurat do Poznania mnie wywieje na parę dni :)
-
Edziku moj kochany dzieki za to ze istniejesz i, że juz 2 kursik doszkalajacy moglam odbyc u FACHMANKI HEHEHEH, zakochalam sie w NORUNIACH i mam taka nadzieje ze teraz przynajmniej 50% moich klientek bedzie chcialo przejsc na NORUSIE poprostu wymiastaja system :) Wyslalam Ci zdjecia do fotorelacji :) a cooo :P Juz sie wiosny doczekac nie moge juz kasiorke zbieram. Usmiech tylko w strone KURKI aby mnie przygarnela tez do siebie :kwiatek: pewnie juz o tym gadalyscie.... ja chce baaaaaaaaldziooooo :):) Norki sa sliczne ciagle je glaszcze i tylko u Was je bede kupowac :):):) Jestem zakochaana w tej metodzie i w moim szkoleniowcu EDYTCE :) RYBA jestes kochana i wielka :) wpadnij kiedys na lodzika z MC do krakowa hahahahahah Wiem dwuznacznie to zabrzmialo ale wtajemniczone wiedza o co chodzi :) buuuuuzioleeeee :*
-
A-M nie jest warto brać tych rzęs, bo to zwykła chińszczyzna. Sprawdziłam przedmioty tego użytkownika i jest tam zestaw do trwałej na rzęsy, za który ja płaciłam 25zł:) Tam jest za 99zł:) A nie jest nic wart i pewnie te rzęsy tak samo! Zamów jeśli chcesz i daj nam znać jaka jest ich jakość, ale podejrzewam, że będzie to strata pieniędzy i Twojego czasu.
-
Też tak myślałam, że powieje plastem, więc ich nie wezmę, bo jeszcze na mamonie nie sypiam (albo o tym nie wiem. :skacze:)
Dzisiaj dziewczyna mi napisała maila, że ma do sprzedania rzęsy Clareny, bo już się tym nie zajmuje w salonie. Zobaczymy, jaką cenę mi napisze.
A co do Edytki, to już do niej pisałam, tylko muszę teraz ustalić dalej co i jak. :skacze:
-
Agulaa, ja jestem franca nieczuła na uśmiechy:skacze: to Edytka ładnie się uśmiecha:) oraz z całego serca. Powiem tak, za krótko kleisz serduszko, jeszcze duzo przed Tobą, klientki z trudnymi rzesami, klientki toksyczne, klientki pooperacyjne, klientki alergiczki. Klej i rozwiązuj problemy wtedy zobaczymy.
Blu-znaczy Ci sie spodobał kleik, w miarę mozliwosci jak mozesz trzymaj go w lodowce on to bardzo lubi i.. odpowiedziałam na PW:skacze:
A-M- dziewczyno, zacznij kleić rzęsy, a nie zaopatruj się w syf,(SL to naprawdę całkiem dobry syntetyk, jak go masz już to go klej). Zaczniesz eksperymentować gdzie taniej to Ci klientki pouciekają, bo przeklną cię za podłą jakość. Zacznij zarabiać, potem się doinwestuj w coś lepszego.
Z Edytą jak na razie nie trafiłysmy na rzęsy luzem godne naszej uwagi, dlatego Wam(jak na razie) ich nie oferujemy)-większosć na polskim(i nie tylko) rynku już przetestowałyśmy i jak na razie wywnioskowałysmy, że większość rzęsek luzem to prawdopodobnie odpad po produkcji rzęs w pudełkach.(taki nam się pierwszy wniosek nasunął) Edyta przechera znowu jakieś luzaki ostatnio testowała....:skacze:, a i żeby bylo jasne dziewczyny.... mysle, ze niektóre wiedzą o czym mówię.. spotkałyście się na pewno z innymi tanszymi rzęsami w pudełkach niż te które mamy my i parę innych firm, na allegro chodzą one od 27 do 40 złotych, myślicie, że gdyby były dobrej jakości byśmy ich nie miały? No co Wyyyyyy.....:D. Nie dyskwalifikuję ich, ale też mamy je popróbowane. nazywamy je khem "szilkami" i proponujemy klientkom w cenie.... ktora dorownuje ich jakości:)
Rzekłam-kura
P.S. A teraz Wam coś pokaże, musiałam podkleić podkładki, bo myslałam, że mnie wzrok myli....a jednak nie mylił....
-
kureczko, mam kupione wszystko w SL - łącznie z tymi rzęskami - C 0,20 od 8 do 14. Myślisz, że starczy na początek? :placz:
Tu nie chodzi o to, że chcę kupować bubel, broń Boże! Zasugerowałam się tylko ilością pozytywów w komentarzach, etc. Ale już się skarciłam po łapkach, za samą myśl o kupnie. :skacze:
Blu, a to właśnie Edytka ma Evolashes do sprzedaży?
-
Dzikakura- Boze a Co to sie stalo z jej rzesami??:wow:
I Co zrobilas??
Jak czytam wasze opinie o kursie z Edyta to az zazdroszcze i mam nadzieje ze mnie jeszcze kiedys tez taka przyjemnosc spotka.
Edyta-Jak bede planowala przyjazd to sie wczesniej odezwe do Ciebie kochana:*
-
kura a cóz to kobita na za "rzęsy":wow::wow::wow:
po innej stylistce rzęsiarce czy jak ? :/
-
dziewczyny, zaczynam Wam mocno zazdrościć tego szkolenia u Edyty!
A-M
tak, to Kurka i Edyta mają te produkty :)
nie kupuj byle czego i nie skupuj po upadających salonach, bo się na tym przejedziesz prędzej czy później. szkoda kasy wywalać w błoto. kup od razu dobre produkty, bo długo będziesz na nich potem pracowała.
z moich doświadczeń wynika, że profil C nie wystarczy. ja pracuję na B i C, bo nie każda klientka chce mieć takie wykrętasy. do bardziej naturalnego wyglądu C się nie zawsze nadaje.
Kuro,
ja też oczom nie wierzę patrząc na te fotki!!!!!! chyba bym spadła z krzesła zobaczywszy taką klientkę pod lampą. szok. dlaczego ma takie rzęsy? widać jakby niektóre były doklejone, ale reszty po prostu... nie widać! było tam coś, do czego dałaś radę się dokleić?
z niecierpliwością czekam na foty "po", ja i na pewno kilka innych dziewczyn :D
dla takich klientek powinna być taryfa "extra"..
-
Blu, rzymierzam się właśnie do zakupu "B". Muszę skontaktować się z Edytką w sprawie tych rzęsek. :skacze:
-
Ja bardzo lubię rzęsy B :) podoba mi się takie średnie podkręcenie, choć w opinii niektórych klientek jest to już mocny skręt
-
To i ja się w koncu wypowiem. :)
Dziewczyny dziekuje za mile przywitanie :) zdam relację nawet fotorelację, ale pozniej, po powrocie mam nawał babek i moge zasiasc na kilka minut tylko:(
Jedno powiem dla mnie nie ma lepszych rzęs niz te w paskach... chociaz dlugo wyskubywałam je sobie (tylko po co) na silikonowa podkładkę. teraz robie to jeszcze szybciej niz robilam przyklejajać w wiadomym miejscu :)
Ale dziewczyny musicie nauczyc sie rozrozniac dobre rzesy od kiepskich. Wyprobowałyśmy naprawde rooozne marki od tych za 21,5 na allegro (w paskach do takich po 100) i uwierzcie nie kazde paski sa sobie rowne. Niektore rzęsy łamia sie i wyginaja przy wyciaganiu, inne są nierowne grubościa, jeszcze inne przy wyciaganiu jej ciagna za sąbą "gluta" z kleju z paska... i ściagniecie znich tego czegos zajmuje znów czas.
Warto poczytac forum to skarbnica wiedzy...o warto sluchac osób na szkoleniu, naprawde staramy sie przekazywac Wam jak najwiecej wiedzy, ktora posiadamy...
U niektorych już widze nastapila pomroczność umysłu :P
-
hej hej Dziewczynki! :) to moj pierwszy wpis na forum.. bardzo tu przyjemnie i pomyślałam, że się przykoleguję hehe :) jestem dopiero co po kursie przedłużania rzęs.. i żałuję, że wscześniej nie znalazłam kursów Edyty.. bo ze swojego szkolenia jestem średnio zadowolona.. prawie zero teorii, sama praktyka.. niby dobrze ale teraz siedzę i szperam w necie co wolno a czego nie :) no ale trudno może wybiorę się kiedyś na jakieś doszkolenie. A na pewno będę chciała skorzystać z kursu 2:1 :) a w czwartek będę robiła moje pierwsze samodzielne rzęsy hehe mam nadzieję, że jak na świeżaka nie będzie źle i koleżanka się nie obrazi hehe :D
-
Pani z trzema rzęsami szczerze współczuje.
Słuchajcie dziewczyny. Myśle że warto poruszyć temat producentów rzęs. Secret Lashes bierze rzęsy od Blink Lash stylist & care. I uwaga SL nie jest ich wyłącznym dystrybutorem, bo rzęsy Blinka można z powodzeniem spotkać na allegro za 25zł. Pisałam do kilku innych firm jak NobleLashes, czy Looksus Lashes ale nie chcą one ujawnić producentów swoich rzęs(nie wiem czy tak można czy klient ma prawo wiedzieć skąd pochodzą ). Gdzieś na innym forum ktoś napisał że Looksus Lashes to to samo co Secret- nie wiem nie sprawdziłam- może wiecie coś na ten temat. Miałam kiedyś xxl i odpad straszny. Koleżanka używa Noble Lashes(silk w worku) i mówi, że różnica miedzy blinkami jest taka że NL ma profil c bardziej podkręcony, ale nie jajowaty i NL są bardziej miękkie i lżejsze- jest z nich zadowolona.
-
Monia_SC moze uwazasz ze kazdy powinien swiatu pokazac pelne namiary na producenta? To chyba przesada... poszukaj, przetestuj kilkanaście firm bedziesz wiedziała co i jak... myslisz ze dlaczego kazdy zachowuje takie rzeczy w tajemnicy... chyba na tym swiat sie kreci jedni kupuja inni sprzedają :)
SL i LL to NIE TO SAMO!!
A co ja się wypowiadam, przetestowałam zaledwie z 20-30 firm...
Krakowianki :) zajrzyjcie na mojego bloga wstawiłam tam zdjęcia, pozniej umiescimy je na stronie www.evolashes.pl :)
-
hehe Edytka dobrze, że mnie grzywka zasłoniła :P
-
Edytka wsadz do fotorelacji zdjecia moich noreczek bo te nie pokazuja z bliska mojej roboty :( przeslalam Ci na meila jak mozesz to na strone tez wstaw to co ci przeslalam buziaki :) :* a tym razem sie sobie podobam na zdjeciu hehehe ;) przynajmniej wyrazna jakas jestem nie tak jak wtedy na doszkoleniu z 1;1 hehe ;)
-
Przecież nie mam do nikogo pretensji, że nie zostały udzielone mi te informacje... tylko zapytałam.
Jak bardzo looksus lashes różni się od SL? grubosc, profil, giętkość. Osobiscie jestem zadowolona z sl bo wyciagajac 3rzesy z worka i kladac je kolo siebie sa takie same. Szukam jednak czegoś bardziej giętkiego. Mialam ostatnio do czynienia z blinkiem w kasetce i wg mnie troche plastikowe.
-
E khyyy te dlugie kikuty to sa pani naturalne rzęsy, a nie przedluzone, wiec zakladam, ze miala ich więcej:/: -masakra... pytacie co zrobiłam? Ano przykleilam troche, najcienszych jakie miałam, bo pani zapowiedziala, ze przykleic sobie kępki albo rzesy na pasku, no to też w sumie jest sposob, choc jakby sobie kleila kępki to te resztki rzes na stówe tez by ucierpiały.....
Nie ma obowiązku ujawniać producenta i skąd są rzęsy.
Gdybyż to bylo takie łatwe, sprowadzić rzęsy od producenta to każdy by to robił. Szanujący się producenci mają wymagania co do swoich dystrybutorów, aaaa i producentowi naprawdę nie chce się rozmawiać o woreczku albo paletce rzęsek.. wierzcie oraz w nosie mają setki pytań, które tu padają. Musisz mieć firmę musisz być zarejestrowana w urzędzie celnym, musisz odprowadzic, cło , vat, podatki, musisz się liczyć z tym, ze zatrzymają Ci przesylkę na granicy i przetrzepią, a jak nie zdaża przetrzepać w 14 dni towar wraca do producenta, oczywiscie na Twoj koszt i wierz mi, nie jest to wysylka pocztą polską-ekonomiczna. Sprwadzenie jednej przesylki z khem... nazwijmy to.. dalekiego lądu to są kwoty zaczynające się od kilku tysięcy dolarów wzwyż.
Moniasc- to nie jest atak , ale my naprawde z Edyta zadajemy sobie trud, aby kupić parę woreczków rzęs od każdego kto się pojawi na rynku i wypróbować i dlatego rozumiem jej irytację, bo my mamy ten temat naprawdę opanowany,pakujemy w to trochę pieniędzy i masę energii. Pytasz -czym się różni SL od LL, nie myśl, że ironizuję, ale dlaczego tego nie sprawdziłas, nie zadałas sobie trudu, z tego co piszesz-widzę, że poruszasz się jedynie w obrębie SL bo Blink w pudelkach to przeciez SL własnie. My probujemy cały czas, te rzesy ktore wystawiła A-M mamy też przerobione
Sl rożni się od Looksusa odrobinkę skrętem(rzęsa looksusa jest bardziej płaska, w odpowiednikach tych samych skretów w SL u ), ma inny polysk i inną spręzystość, nie ocenisz tego wyjmując jedną rzęsę z woreczka taką i taką, musisz wykonać pełną aplikację i wierz mi i w SL-u zdażają się rozne dlugosci w jednym woreczku, nieczęsto, ale się zdażają.
Komu na tej sali chce się wyklejać pelną aplikację by porownać rzęsy z roznych firm? Chyba my tylko jestesmy z Edytą takie nienormalne:skacze:
A tak w ogole to bardzo Wam dziękujemy, ze ufacie nam i naszej wiedzy w zakresie rzes, ze kupujecie od nas bo dzieki Wam mozemy się dotowarowywac, zamawiac wiecej skretów i dlugosci i grubosci szukac nowych rozwiązan i to też sluzy temu abyscie miały większy wybor.