Dzieki rudzia inspirowałam sie zdobieniem koronkowym Veretenko które Mnie urzekło i chciałam zrobic cos innego ..a mozecie wykorzstac do tego róznego rodzaju rysowane korony królewskie z ktorych wychodza piekne koronki..polecam
Printable View
Dzieki rudzia inspirowałam sie zdobieniem koronkowym Veretenko które Mnie urzekło i chciałam zrobic cos innego ..a mozecie wykorzstac do tego róznego rodzaju rysowane korony królewskie z ktorych wychodza piekne koronki..polecam
Anno genialne, stworzyłaś cudo:)
Aniu one sa przeeesliczne:love:
śliczne są te szpice :)
Aniu a coz to za cudenka wyczarowalas-napatrzyc sie nie moge.Piekne!
Aniu one są niesamowite !!
zakochałam się w nich
Jesienna Mozaika
Załącznik 29891
Julcia ładna mozaika :)
Julcia prawdziwa jesień na tych pazurkach.Pięknie :ok:
julcia88 pięknie dobrałaś te kolory... Efekt bomba!! I trafione do pogody za oknem bo piękną mamy jesień tego lata:leze:
Aniu ladne szpice mnie tez urzekla ta inspiracja i tez ja chcialam zrobic ;)
Julcia :) jeszcze kalendarzowe lato sie nie skonczylo a ty juz na serwujesz jezienne pazurki :) ładne tylko krontury mogły by być ciensze:)
Oto mój pierwszy szpic .
sylla, pojedyncze pazurki dajemy do ćwiczeniówek ;)
julcia - świetne te jesienne szpicki :)
A to Moje pierwsze szpicki tylko że niestety niewydłużone łożysko bo covera nie miałam :(
Takie zeberkowe ;)
Agatulka, mala765 fajniutkie szpicki :ok: :)
Agatulka , Mala bardzo ładne zdobienia tylko koniecznie łożysko wydłużyć ;)
Agatulka, mala ładne , następnym razem jak wydłużyć łoże to będzie jeszcze lepiej :ok:
Agalutka tak jak dziewczyny pisały, następnym razem postaraj się wydłużyć łoże, to pazurek zyska na smukłości :)
Mała ładna zeberka, ale dla mnie za krótkie jak na szpic :P
mala - ciekawe te zeberkowe :)
zabawa kolorami
Załącznik 30063
Meg, fajniutkie :) Mają w sobie to coś :)
Meg bardzo ładne;)