Kaka dobra robota i świetnie teraz wyglądają te pazurki :)
Pinusia "widać" ,że fajne metamorfozy,tylko....ich nie widać :P
Aniuta bardzo ładnie :)
Zuzaneczka-łapki nie do poznania :)
kilka ode mnie,niektóre już na swoich :P
Printable View
Kaka dobra robota i świetnie teraz wyglądają te pazurki :)
Pinusia "widać" ,że fajne metamorfozy,tylko....ich nie widać :P
Aniuta bardzo ładnie :)
Zuzaneczka-łapki nie do poznania :)
kilka ode mnie,niektóre już na swoich :P
Iraa boskie frenche robisz!
super metamorfozy :) uwielbiam na nie patrzeć :)
Wszystkie metamorfozy super:ok:
Iraa- twoje frencha bardzo mi sie podobaja.
Ira ostatni frenczyk jest przepiękny!:ok:
Dziewczyny bardzo dziękuję ;*
dziś dwie odnowy
Metamorfoza p.Magdy mieszkającej w Hiszpanii.Paznokcie przed zrobiła wlaśnie tam,robił je "stylista" paznokci,który wciskał kit klientce że akryl to żel a nie akryl.Nakleił białego tipsa i nic pozatym.Płytka jest bardzo maleńka a te paznokcie są już z odrostem także nie chce sobie nawet wyobrażać jak wyglądały od razu po zrobieniu. Po french z wydłużonym łożyskiem i delikatnym błyskiem.Indigo X White Gel,Indigo Easy Shape Cover,Indigo Glitter Gel 01
piękna metamorfoza Artemis od razu dłoń zyskała subtelniejszy wygląd
nakładaj tylko mniej żelu białego w okolicach końca wyciągniętego uśmiechu i będzie rewelacyjnie :ok:
Ira jak zwykle piękne zdobienia :)
.
artemis metamorfoza niesamowita, dłoń wygląda milion razy lepiej :) ;)
Dziś do zmiany dostałam stópki :D
Ira, ale cuda! Jestem w szoku, nie wiem czy dalabym radę :))
A tu ode mnie odnowa :)
Przed
http://i2.pinger.pl/pgr469/185477e60...c58/odrost.jpg
i po :)
http://i.pinger.pl/pgr128/89c980a800...yny+odnowa.jpg
Ira metamorfoza powala :D świetna robota :)
Pati bardzo ładnie, już pisałam w kolorowych :D
Na opracowanego i zmatowionego pazurka, tam gdzie mają być cyrkonie robię plamkę z żelu budującego, wtykam w to cyrkonie, żeby zatopić minimalnie ich brzegi i utwardzam. Wyjmuję, przemywam cleanerem i nabłyszczam omijając cyrkonię, bo zalane żelem tracą kształt, buziak:*
Iraa Twoja metamorfoza jest piekna, ale mam pytanko odnosnie tych panokci u stopek. Czy one przypadkiem nie sa zaatakowane przez jakiegos grzybka, czy to jakis uraz mechaniczny? Ja sie powstrzymuje przed majstrowaniem przy takich paznokciach dopuki klientka nie pojdzie do dermatologa. A jak Wy sobie z taki przypadkami radzicie?
Pati cudowne pazurki robisz, widac u Ciebie niesamowite postępy :)
To pazurki łuszczycowe,znam klientkę i znam przebieg choroby,lekarz nie zabronił :),prawy do tego jej zszedł i dopiero odrasta,bo "zniszczyła" go jakiś czas temu na imprezie tanecznej w szpilkach :D,a za niezidentyfikowane przypadkie się nie zabieram,bo mam małe dziecko i nie chcałabym czegoś do domu przynieść :)
Ira niesamowita przemiana, klientka pewnie wyszła z rogalikiem na twarzy ;)
Pati no postępy widać u ciebie bardzo szybko :) a mi cyrkonie nawet na żelu odpadają czasami :/
A no to wszytko wyjasnia :) w kazdym razie klientka musiala byc mega zadowolona :)
Baaaardzo się cieszę, że Wam się podobają moje pazurki, dużo w grudniu mialam kobietek, więc mogłam ćwiczyć, stąd może ten rozwój hihih :)
Ode mnie znowu odnowa dzisiejsza :)
przed:
http://i2.pinger.pl/pgr135/fdcffdf30...st+pauliny.jpg
i po
http://i.pinger.pl/pgr483/d2e6a1a800...54/Pauliny.jpg
Zgadzam się z dziewczynami Pati, jestem w szoku tempa Twoich postępów:wow: Cudowne pazurki robisz :ok:
A tutaj coś ode mnie :huh:
Coś mi ta praca dzisiaj nie szła :/:
ja w ogóle nie widzę zdjęć które wstawia Patrycja , tylko sam tekst jest, po zdjęciach ani śladu
Malinowa - nie wiem dlaczego nie widzisz zdjęć Patrycji, ja widzę wszystkie, super prace :ok:
Hmm może brakuje Ci wtyczki jakiejś do przseglądarki? Może Java, albo Flash? nie mam pojęcia czemu :/
A pazurki jeśli nie widzisz, możesz oczywiscie zobaczyć u mnie na blogu, adres w sygnaturze :)
Kasiulka dziękuje za tak liczne komplementy :*
I znów pazurki ode mnie hihih :D Zdobienie inspirowane Agatką z Pingera:) przed i po :)
http://i.pinger.pl/pgr134/6f94ed0900...drost+gosi.jpg
http://i2.pinger.pl/pgr254/e9c2b5d10...88da/goski.jpg
Pati super :)
odnowa na naturalkach :)
Ira co to za kolor ten czerwony z drobinkami ? hybryda ? czy normalny żel ?
to czerwony akryl z drobinkami z Harmony :)
śliczny, ja właśnie szukam takiej hybrydy.
mala dobra robota :ok:
a tu u mnie taka klientka wykonanie przed u innej stylistki w renomowanym salonie :) i po wykonane u mnie w zwykłym salonie :)
Koki ładna metamorfoza :) zupełnie inna dłoń :)
Koki świetna robota :ok:śliczne pazurki
u mnie ogryzaczka z bardzo szeroką płytką...
Jejku Pati, ale się rozkręciłaś :D te czerwone z czarnymi kwiatami są boskie :*
Ira śliczne przemiany! :)
Kasiulka frenche idealne :)
Koki ładne zdobienia :)
Asiek dzięki za miłe słówka :)
dziś moja kolejna ogryzaczka,która już co nieco wychodowała pod akrylem :)
metamorfoza, kobitaka 40 lat obgryzała paznokcie, aktualnie ma 50 lat i udało mi się uratować jej paznokcie :)
Ira spoty metamorfoza piękna, brokacikowe u dłonibardzo ładny kształt i stylizacja
Pati, postęp spory
Kasiulka ok
Olcia bardzo mi się podoba mi się Twoja stylizacja, tylko szkoda, ze nie zrobiłaś obgryzionych zaraz po, możesz być zadowolona ze stylizacji , u mnie 30 % klientek z taką obgryzioną płytką obgryza dalej:(
mam fotkę zaraz po nałozeniu moge dodać :)cudowne to nie są ale przynajmniej ich nie obgryzła i zapuściła tak jak wczesniej zdjecie dodałam:) po 3-4 miesiecznej kuracji wygladają już spoko ciekawe jak teraz urosły bo robiłam na świeta jej osttani raz
Wiesz nie zawsze da się uzyskać wymarzony efekt na tego typu paznokciach,bo takie stylizacje do łatwych nie należą. Część manikiurzystek odsyła klientki z kwitkiem, bo po prostu nie potrafią nic zrobić z takimi paznokciami . Praktyka czyni mistrza.
No ona też mi mówiła, że każda jej odmawiała mówiąć że tutaj nie da się nic z tym zrobić a się jednak udało:)
Olcia, Ira, Koki - świetne metamorfozy "zjedzonych" pazurków :ok:
Ja robiłam ekspresową metamorfozą młodej mamy:D Maleństwo ma miesiąc więc same wiecie jak to jest, trzeba było się uwijać bo dzidzia kaprysiła troszeczkę :P