witam wszystkie forumowiczki i pasjonatki pazurków:)
Printable View
witam wszystkie forumowiczki i pasjonatki pazurków:)
Beautyclub, witamy w ekipie :*
witam wszystkie panie gorąco!
mam na imię Iza i mam 21 lat.
do zajęcia się stylizacją paznokci zachęciły mnie lekcje w szkole. jestem na kosmetyce i kilka razy miałyśmy możliwość trenowania metody żelowej.
rozejrzałam się trochę po forum i mi się podoba. :)
Witam wszystkich!
Swoją przygodę z pzredłużaniem paznokci praktycznie dopiero zaczynam. Odkąd pamiętam zawsze lubiłam mieć ładne i zadbane swoje paznokcie, teraz tez mam swoje. Stosuję metodę żelową, na razie na tipsie, nie wykluczone, że kiedyś nabiorę wprawy i przejdę również na szablon.
Liczę na Waszą pomoc i życzę miłego popołudnia
pozdrawiam:macham:
witajcie:D
Iza, Lejla, witajcie :przytul::przytul:
Znów 4 nowinki :) Witajcie :kwiatek: :kwiatek:
Witam wszystkie nowe osóbki:*
Witajcie dziewczyny :)
Mam na imię Katarzyna, mam 21lat i w 2008roku zaczęła się moja przygoda z paznokciami :). Nie mam żadnych kursów (jeszcze!! :D) i jestem totalnym samoukiem. Jestem na drugim roku szkoły policealnej kosmetycznej (w czerwcu egazminy :placz:) i mam nadzieję, że moje prace będą coraz lepsze :)
Witaj Shizuniu, aż trudno uwierzyć, że jesteś samoukiem, obejrzałam Twoje prace i jestem pod wielkim wrażeniem, super, oby tak dalej!! ;) :ok:
ile nowych osóbek, witam bardzo serdeczni :)
Witam was nowe dziewuszki u nas na forum napewno wam sie tu spodoba. :) :skacze:
Witam wszystkich.Mam na imię Gośka,mam 26 lat i jestem z okolic Kielc.Pazurkami zajmuję się od praktycznie 2006,ale bez wielkich rewelacji.Cały czas mi mało i nie mam się kogo doradzić jak pojawia się problem.To moje pierwsze forum i nie wiem czy będę umiała tutaj śmigać,i wklejać fotki.Liczę na wyrozumiałość :]Pozdrawiam wszystkich
Gosiu to świetnie trafiłaś ;) na pewno szybko się tu odnajdziesz :kwiatek:
Czesc dziewczyny:) mam naimie Edyta i mam 26 lat. Od 4 lat zajmuje sie pazurkami a juz 5 lat jestem dyplomowana kosmetyczką. Juz na wiosne otwieram swoj gabinecik. Najpierw pracowalam na akrylu ale juz od dwoch latek wlasciwie tylko żel którego poczatkowo nie znosilam. :macham: Jak narazie tylko was podczytytwalam ale bardzo mi sie tutaj u was podoba i z checią zostane dłużej. Buziaki:papa:
Witam , nazywam się Ania i mam 25 lat ,zawodowo jestem nauczycielka lecz moja przygoda pazurkowa jest trochę dłuższa tj 6lat. Pozwoliłam sobie zamieścić w swoim profilu dane fundacji na przekazanie 1% . Mam synka z zespołem downa i każda pomoc się przyda:)
Witam :] Tak jak moja poprzedniczka mam na imię Ania ;] Mam 18 lat i mieszkam w Świdnicy. Strasznie lubię malować paznokcie (robię to już nałogowo 3 lata), ale nie ukończyłam żadnego kursu/szkolenia. Robię także kolczyki z modeliny ;)
Wpadłam tu przez przypadek-szukałam konkursów. Zauważyłam już niektóre niesamowite pazurki, może się czegoś nauczę ;)
Witam wszystkich
Witam nowe osóbki:D
Witam. Od kilku lat zajmuję się paznokciami ale teraz interesuje mnie makijaż permanentny i rzęski w każdej metodzie . :) A wszystko przez cywilizację....;) Pozdrawiam wszystkich
Nie było mnie parę dni a tu tyle nowych dziewczyn. Witam Gorąco :) :kwiatek:
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki. Mam na imię Agnieszka i dopiero zaczynam przygodę z pazurkami. Jestem samoukiem, nie mam żadnych kursów, ale robie paznokcie ( tylko sobie ) i myślę że nawet mi to wychodzi. Mam nadzieję że od Was dużo się nauczę.
Jak muchy do lepu;) żarcik taki...
Witam serdecznie wszystkie nowe dziewczyny i zapraszam do aktywnego udziału.
mombi, Agnieszka S. - witajcie dziewczyny, zycze miłej zabawy hih:D
Witam!,
ale trudno się przebić przez te wszystkie zabezpieczenia, ale w końcu jestem ;-)
Liczę na dużo informacji ;-)