Witamy :kwiatek:
na pewno znajdziesz tu dużo przydatnych informacji :)
Printable View
Witamy :kwiatek:
na pewno znajdziesz tu dużo przydatnych informacji :)
hej monkas:)
Hej mam na imię Milena pazurkami zajuje sie od ok 2005roku ale dopiero po ukonczeni szkoły kosmatycznej profesjonalnie czyli od 2009roku
witamy na wzorkach wszystkie nowinki :)
Witam ,nazywam się Ola ,od jakiego¶ czasu robię pazurki akrylowe u kosmetyczki (choć maluję sobie sama :) niedawno wpadłam na genialny pomysł że może spróbuję sama się w to pobawić ,jak na razie jestem zielona ale pełna zapału ,zamówiłam sobie jaki¶ zestaw startowy i czekam aż przyjdzie :]
Hej Ola, na pewno znajdziesz dużo informacji dotycz±cych przedłużania pazurków :) Nie mogła¶ trafić na lepsze forum, :)
wczoraj spędziłam tu kilka godzin i dzi¶ od rana też :) ale gdzie tu jeszcze do końca :) mega skarbnica wiedzy :)
Hej Ola :)
Czesc dziewczyny. Nazywam sie Kaja.
Hej ola:*
witam wszystkich mam na imię Alicja. jestem mam± dwóch chłopaków wulkany energii i pomysłów. stylizacja paznokci interesuję się już od dawna ale teraz dopiero biorę się do rzeczy już w kwietniu kurs. :jupi::macham:
Hej Alicja:)w takim razie życzę powodzenia:)
witamy Nowinki - ¦wieżynki :D
[quote=samaron;243378]Jakiego końca? my się nie kończymy :D:D
ok sprostowanie : chodziło żebym była ciut ciut na bież±co :D
Witam :macham:wszystkie i wszystkich (bo wiem że niektórzy panowie też potrafi± dbać o siebie) na tym fajnym forum.
Miło mi wej¶ć do waszej grupy.:ok:
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Basia.K
Kaja, Alicja, Basia, witamy serdecznie :*
hej dziewczyny:)
witam witam nowe forumki :)
witamy:)
Witam wszystkich serdecznie,trochę ciężko mi sie tu połapać ale mam nadzieję zostać na dłużej:D
Witam was bardzo serdecznie zagl±dać tu będę często:)
witamy:kwiatek: