Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Fajniutkie zakupy dziewczyny ciuszki superowe a pazurkowe to zawsze sa extra:D
a to moja druga brakujaca czesc paczki od Sami :*
Jaaaaaaa:o Ja występuje o zdetronizowanie mnie na rzecz Ninisii:D Na koncie mi zostalo 118zl:D
Niska otwiera sklep z artykułami do pazurów?:o
Nnisiaa, o kurde :o właśnie, jakiś sklep? :D
Szoko hyyyyyyy wariatki i tyle:love:
Niska- matko... nic nie mowie, nic nie mowie;]
jak sie chwalicie to i ja sie pochwale kupiłam sobie takie ło.
To coś mozna nosić na szesc sposobów jao sukienke, tunike, bluze z kapturem , elegancka bluzke i takie spodnium
dzikakura, bardzo fajny zakup :) mało miejsca zajmie w szafie, a na każdą okazje można coś wymyśleć :)
gattinka, tak wlasnie, a chodzilam wokol tego jak kolo jeza, z miesiac chyba, bo drogie bylo, ale jaka tkaninka mrrrr:love:
O kurcze Nisiaa :wow::wow::wow: Sami ma też pędzelki zebry?:huh:
Dziakura fajne :ok:
kurka swietny zakup :]
Nisia ze tak powiem :pistol:
zakupy megaaaaaaa :D
oraz...
u mnie wczoraj zestaw kibica dla syna....2 koszulki i czapka oraz prezent dla kuzyna koszulka :D
Qra wdzianko boskie:buja:
Sklepu nie otwieram...to na moje potrzeby :D:D:D:D...
(buffa nie bylo:leze:) Choco i tak Ciebie nikt nie jest w stanie zneutralizowac hahahah bynajmniej ja nie mam zamiaru :D....
Kurko superasny zakup :)
popoludniu kolejne foto bo awizo w skrzynce:/
A ja mam takie niedyskretne pytanie, kochane już kilka razy zauważyłam, że kupuje kilka małych lamp, możecie mi napisać do czego wam tyle potrzebne?
Ninnisia zakupy mega!
Kurka bardzo mnie zaintrygował twój zakup, bardzo pomysłowe, gdzie takie nabyłaś:)?
Przydają się jak chcesz robić na raz ręce i stópki, albo musisz dojechać do klientki to nie musisz takiej wielkiej tachać:)
Cytat:
Napisał
dzikakura
To coś mozna nosić na szesc sposobów jao sukienke, tunike, bluze z kapturem , elegancka bluzke i takie spodnium
też takie chce :o pisz no tu szybko gdzie to kupiłas jak sie nazywa i wiela kosztuje.. tez se chche takie kupić ;] szukałam na allegro ale nie umiem znaleść bo nie wiem jak sie toto cudo zowie :D
dzikakura świetne to 6 w jednym:ok: normalnie super!!!!!
Tuska... dobry zestaw dla kibica... jaki uniwersalny.... zalezy kto bedzie wygrywal.. argentyna, Brazylia, ;]
Dudleja, Woszczur-to jest swietny ciuch, tak jak mowię chodziłam koło tego jakbym była panną na wydaniu i kupowała ślubną suknię.
Bardzomi jest fajnie, ze Wam się podoba dziewczyny. Mam tylko nadzieje, ze nie jestem na takie fiu bzdziu za stara, ale co tam
Rzecz jest masakrycznie dobra gatunkowo, bardzo dużo lycry, po to, aby ta rzecz wstawała jak nam się zechce z kaptura zrobić spodnice(wiadomo nogi przy chodzeniu rozciagają materiał). Niby bawełna, a waży tak z połotra kilograma na bidę.
Przy plaży w Sopocie jest taki sklepik. Facet sprowadza rzeczy z Danii. Nie widziałam takiego na allegro. Jak miesiąc temu byłam to miał trzy sztuki, tego beżaka, którego ja nabyłam, czarny(który już poszedł ku mojej rozpaczy) i ma jeszcze jasną stal(jak farbka polycolor) .
Kosztuje 95 zeta, nie byłabym sobą gdybym nie stargowała, zapłaciłam 9 dych.
Woszczuru, problem leży w tym, że ja Ci to mogę kupić, ale.... Dunczycy okazuje się- czego nie wiedziałam- mają dar poprawiania babom nastroju. Mianowicie te tuniko coś tam wszystkie są w rozmiarze "s", ale obawiam się, że Ty się w tym utopisz. Niby ma być luźne bo taka jest tego poetyka, ale jak na mnie (174, 86 kg, rozmiar 44 u góry, 40 na dole) pasuje "s" to co mam powiedzieć:/:
byłoby świetnie gdyby były jakieś 8-xs-ki na moje 158cm w dowodzie, w realu 153cm... 48kg wagi i 36 rozmiar wszędzie ... kuro dałabyś jakies swoje fotki kiedy w tym czymś to byjm mózgiem ruszyła :D
dzięki za ten no... zaangażowanie :D
Cytat:
Napisał
woszczur
jesoo rudzia co to jest ??
widzę ze z tefala ale do czego toto ?? :co:
Iza to jest urzadzenie Raclette cos na styl grilla ale nie grill ale mozesz spokojnie na tym piec kielbaski i mieska...a te wystajace raczki to takie mini paletki do roztapiania np. sera raclette, mozesz tez zrobic jajo sadzone czy inne rzeczy jadalne :P
na przykladzie
no i oczywscie nie dziala mi, moge sobie do smietnika wyrzucic :( :placz: chyba ze moj elektryk zadziala w tej sprawie :)
szykuje sie na zakup farbek polycolor :love::love::love:
ale jak dzis podliczyłam wszystkie kolory jakie bym chciała to cena mnie przeraziła... Niby ograniczyłam juz sie troche ale znowu to nie jest zadawalający mnie koszt ;P
Bylam dzis na drugim dniu szkolenia u Goldenek i.... juz dawno sie na to slinilam - jednak jak zobaczylam ten fioletowy :wow: nie moglam sobie darować!!!!
http://img101.imageshack.us/img101/8237/dsc01462pp.jpg