Fryz - ciekawa metamorfoza
Mania - wszystkie przemiany piękne :ok:
Ira - jak już komentowałam na Facebooku, świetna robota :cwaniak2:
Printable View
Fryz - ciekawa metamorfoza
Mania - wszystkie przemiany piękne :ok:
Ira - jak już komentowałam na Facebooku, świetna robota :cwaniak2:
moja agentka dzisiaj podjechala po mnie i czekala zeby mnie podwiezc do pracy wiec stwierdzila ze zeby bylo szybciej to je 'zdjemie' :) dobrze ze nie zjadla tych naturalnych przynajmniej mialam co zazelowac i na to polozylam hybrydke. Mimo tego ze czasami zdejmie sama pazurki i tak jest moja ulubiona klientką ;)
Nanami - świetnie sobie z tymi ogryzkami poradziłaś, kurcze nie rozumie tych babek, które z takim uporem maniaka zjadają żel z pazurków "żeby było szybciej":P
A tutaj moja osobista metamorfoza, jak zawsze szewc bez butów chodzi:D Zrobione na szybko więc szału nie ma:P
Z kropeczkami chyba lepiej się prezentują, jak uważacie ???
super metamorfozy :)
u mnie dzisiaj byla taka... paznokcie wykonane przez inna stylistke.. moje na dole... + malowanie lakierem
Diamond - to zapewne zyskałaś nową klientkę
sama bym takie ponosiła :)
:cwaniak2: teraz moje:)
Moja pasja paznokcie - piękna metamorfoza :ok:
Sandrus - dłonie nie do poznania :]
A tutaj pazurki mojej mamy, uciekamy już od migdałka, 5 tygodniowy odrost :P i się trzymało, aż jestem dumna :skacze:
Dziewczyny super metamorfozy !
super laseczki metamorfozy
moja mała metamorfoza. Musze się przyzwyczaić do tych króciaczków, ale podoba mi się taka długość:)
Załącznik 66446Załącznik 66447Załącznik 66448Załącznik 66449
Odnowa po 5 tygodniach, pazury nienaruszone, jestem dumna <3
przedhttp://3.bp.blogspot.com/-uEiAO84hxu...kowe+przed.jpg
i po :)
http://3.bp.blogspot.com/--FDaJXNPKw...martynkowe.jpg
Świetnie Dziewczyny,ja osobiście uwielbiam ten temat i często tu zaglądam :)
Patrycja b. ładna ta metamorfoza którą wykonałaś.
też mi się bardzo podoba Pati, ten róż ma cudny odcień, w ogóle twoje migdałki bardzo mi sie podobają, u mnie panie chcą tylko kwadraty :(
Super zmmiana :) A te kolorek. Ach. Kształt idealny migdałek
Śliczności i ten kształt , tak jak dziewczyny pisały u mnie też tylko kwadraty a przecież migdałki są tak piękne ahhhh
Patrycja- piekne smukle migdalki. Idealnie pasują do tej dłoni.
Pati szalejesz, sliczne
Jesteś bardzo zdolna Patrycja :)Podziwiam:)
nie cytujemy długich postów tylko po to, żeby dopisać 3 słowa / samaron
Patrycja - świetna metamorfoza, jesteś rewelacyjna i super sobie radzisz :D
Dziewczyny piękne metamorfozy , piękne odrosty :ok:
Wczoraj odwiedziła mnie kumpela, która zrobiła sobie sama pazurki (zażelowała) ale nie była zadowolona z efektu więc przyszła do mnie by to poprawić, same oceńcie jak mi to wyszło, nie ściągałyśmy jej tipsa bo i tak już pokiereszowała sobie pazurki więc starałam się zrobić coś z tego co ona miała już zrobione, masę żelową oczywiście zdjęłam, dodam tylko że kumpela ma bardzo drobne pazurki, więc nawet frezarką było ciężko, ale podołałyśmy bez większych ran :D
Nic dziwnego , ze nie była zadowolona. Dobrze , ze przyszła do Ciebie. Efekt o niebo lepszy :).
kasiulka81 poradziłaś sobie wyśmienicie !!!!!!!!!!!!!!! nie dość ze mała płytka to jeszcze paznokcie "skocznie " wrrrrrrr namęczyłaś się kobieto ...
skup się tylko na równiejszym rozprowadzeniu koloru przy skórkach - bo trochę estetyka ucierpiała
ale wierzę że następne będą już idealne :)
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :przytul:
Nysza - no właśnie przy tych skórkach z kolorem zawsze mam problem :/: może coś poradzisz ??:]
Kaisa bardzo fajnie :)
Iraa jak zwykle udana metamorfoza
u mnie chyba też lepiej po niż przed ;)
manicure hybrydowy
Mania,aż mnie zmroziło jak to zobaczyłam,śliczna przemiana :ok:
Ira
Widzę.,że Twoje klientki nie boją się długich paznokci.
U mnie znów królują krótkie.
Odnowa, !uwaga! 6 tygodniowa :D
przed:
http://1.bp.blogspot.com/-B4FVAbal_I...rydy+przed.jpg
i po :
http://2.bp.blogspot.com/-_V7oVk-W83...ip.+doroty.jpg
Pati odnowa przepiękna naprawdę. Coverem robiłaś te pazurki czy jakiś inny żel kolorowy masz w tym neutralnym kolorze?
Moja dzisiejsza mała przemiana
Sandrus super....Jezu co za przypadek :porazka:
Jak można nosic aż takie ogryzki? Sandrus zrobiłaś mistrzostwo świata normalnie.
Sandruś - to juz wiem czyje to zdjęcia na FB bo się zastanawiałam :) powiedz ile ci zajeło?
Dzięki dziewczyny:)
To jeszcze nie był straszny przypadek.
Jak same widzicie w najgorszym stanie były skórki,całe okolice paznokci i mały paznokcieć u lewej ręki.Hmm i koncówki paznokci,które wyglądały jakby je jakiś zwierz poszarpał:D
Mam wiele podobnych przypadków.
Sporo babeczek przychodziło wytrwale i doprowadziłyśmy paznokcie do porządku.
Muszę częściej fotografować takie przypadki,bo zauważyłam,że działa to motywująco:)
Tu jeszcze dwa inne przypadki
https://www.facebook.com/media/set/?...9219258&type=3
Sandrus - wspaniała przemiana, przed metamorfozą tragicznie to wyglądało, za to po SUPER!!
A tutaj 5 tygodniowy odrościk bez ubytków u pani która dużo tapla się w wodzie :skacze:
Kochane doradźcie mi proszę jakiś dobry pędzelek do malowania takich właśnie zdobień zeberkowych, bo moje są do bani a sondą wyszło jak wyszło
kasiulka ja mam super pędzelek do takich zadań.
bede w pracy to cykne fote i dam znać.
kasiulka ja Ci mogę ten pędzelek polecic do precyzyjnych zdobień, cena 22 zl
pędzel do zdobien Indigo Nails