Witamy "Nowości":) i szkoleniowca:D miło nam bedzie gdy zechcesz podzielic sie swoja wiedza razem z nami:D
Printable View
Witamy "Nowości":) i szkoleniowca:D miło nam bedzie gdy zechcesz podzielic sie swoja wiedza razem z nami:D
Witam dziewczyny! Stylizacją paznokci zajmuję się od 4 lat ale miałam 2 lata przerwy na ciążę i opiekę nad dzieckiem:) Teraz otwieram własny salon kosmetyczny i ciężko pracuję żeby robić pazurki perfekcyjnie, choć do tego jeszcze daleka droga. Ukończyłam szkołę kosmetyczną, akademię Wizażu i ostatnio szkoliłam się na kursie pazurkowym, pozdrawiam:papa:
Haj Skuzik :*
Witaj skuzik w NAszym gronie :D
witam skuzika:)
Witam wszystkich :kwiatek: Jestem tu nowa i chciałam sie przywitać :) mam nadzieje że połapie sie co i jak :) stylizacją paznokci interesuje sie od niedawna, wcześniej był wizaż i nadal jest :) ostatnio ukończyłam kurs stylizacji paznokci u Pani Joanny Rozwadowskiej :kwiatek::kwiatek::kwiatek: i mam nadzieje że stylizacją zajmę się już na poważnie :) buziaki:*
Witamy Cię Carolino :* zobaczysz, szybko się odnajdziesz :]
Witam wszystkich serdecznie :)
Witaj Ccarolinaa :kwiatek:
Witaj Ccarolino :)
witamy witamy :)
witamy nowe forumki:]
Witamy Serdecznie w imieniu całego teamu Indigo Nails Lab !! :D :kwiatek: :love:
Szanowne Forumowiczki - Witajcie, buziaki dla Was!!!!!!! :kwiatek:
Witam wszystkich,
od lat prowadze wlasna dzialanosc, od niedawna wlasna hurtownie :)
z stylizacja paznokci zwiazana jestem od kilku dobrych lat, nie chwalac sie zaliczylam kilka wystepów na arenie PL z czego otrzymalam kilka tytułow rangi polskiej :)
powoli przygotowuje sie do kolejnych mistrzostw jest to fajna zabawa :)
pozdrawiam
witam serdecznie. jeszcze nie wiem co pokolei ,ale chcialam sie przywitac, dodoac kilka zdjec swoich prac :) czekam na opinie, przegladalam kiedys kilka fotek, bylaam zachwycona pracami Pan z forum :) i odwazylam sie dodac cos od siebie ;) chco jeszcze do konca nie wiem jak;) ale pomalutku mam nadzieje wkrece sie :) pozdrawiam wszystkie Panie :)
Witamy serdecznie nowe forumowiczki :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Coraz więcej nas jest :skacze: :skacze: :skacze: Fajnieee :D
Witajcie :) :kwiatek:
Witamy nowe osóbki :*
Witamy nowe dziewczyny :kwiatek:
Jestem nowym uzytkownikiem.
Mam na imie Aneta,pochodze z woj,zachodniopomorskiego.
Stylizacja paznokci zajmuje sie od 10 lat,,ale tak naprawde to w mojej malej miescince robie french,french,az do znudzenia.Postaram sie wrzuic cos swojego ,kiedy moje dzieciaki pojda spac.pozdrawiam
Witam was dziewczyny;]
witamy serdecznie nowych użytkowników
Witam, jestem Karola:) od jakiegoś czasu regularnie odwiedzam forum i wreszcie postanowiłam zabrać głos
Ja pazurkami zajmuję się od niedawna, a dokładnie od listopada 2010.
Zostałam zwolniona z pracy bo urodziłam dziecko:) i postanowiłam zmienić coś swoim życiu:)
Zawsze interesowałam się pazurkami więc teraz robię to co lubię, w listopadzie zrobiłam kurs i od tego czasu ćwiczę na sobie, rodzince i znajomych hehe
niestety wciąż jestem niezadowolona:( wiec postanowiłam zapisać się na kurs doszkalający – mam nadzieję że pomoże:)
3majcie za mnie kciuki:)
Pozdrawiam wszystkich:)
Witaj Anetko (nareszcie ktoś koło mnie- ja też z zachodniopomorskiego :skacze:) :*
Cześć Karola :*
Witam wszystkie nowinki:)