hohoho moje pierwsze wylglądamy 100 razy gorzej,wzór pomyslowy no ale jeszcze dużo pracy przed Tobą,ale dobre chęci to podstawa:)Pierwsze koty za ploty i oby tak dalej:)
Printable View
hohoho moje pierwsze wylglądamy 100 razy gorzej,wzór pomyslowy no ale jeszcze dużo pracy przed Tobą,ale dobre chęci to podstawa:)Pierwsze koty za ploty i oby tak dalej:)
kasiulka81, niestety, ale kompletnie nie podobają mi się. Po pierwsze french jest za duży, powinnaś bliżej wolnego brzegu przykleić tipsa, French powinien zajmować o ile dobrze mi się wydaje 1/3, a u Ciebie zajmuje 1/2, wygląda to bardzo nie estetycznie. No i te kwadraciki... Strasznie ich dużo i jakoś nie pasują tutaj. Przepraszam za ocenę, ale to tylko moje zdanie.
Kobietazpazurem: dziękuję za komentarz moich szponek :) wiem, że do świetności jeszcze im daleko, no ale przecież się dopiero uczę a poz tym zajmuję się tym amatorsko ponieważ zawodowo pracuję w zupełnie innej profesji :) Za komentarz kolejnej Pani jestem również wdzięczna mimo iż absolutnie nie jest budujący, no ale coż każdy kiedyś zaczynał ;) Pozdrawiam!!!!
to prawda że z tych tipsów z gotowymi wzorami łatwo wzór zetrzeć dlatego te tipsy tylko lekko matowimy....
To racja :) Tylko że ja mialłam bardziej problem z wypiłowaniem przejścia między tipsem a naturalnym pazurkiem, niż zmatowienie, zmatowić w miarę sprawnie mi się udało ale to przejście zmasakrowałam :( stąd też tyle tych kwadracików :( wiem paskudztwo, już kilka opinii przeczytałam, no ale przecież dopiero się uczę ;(
---------- Dodano o godzinie 14:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:42 ----------
Powiedz mi Milenko (jeśli mogę Cię prosić) jak ja sobie mam teraz z nimi poradzić przy uzupełnianiu ????? Chcę się pozbyć tego zdobienia na tipsie, ale jak to zrobić, żeby całego tipsa nie zedrzeć ?????? Będę ostrożnie piłowała, ale kurcze ciekawe czy mi się uda tego tipsa "uratować"
kasiulka81, jeśli spodziewałaś się samych pozytywnych komentarzy, to niestety... My tutaj mówimy prawdę i to nie tak, że chcemy koniecznie skrytykować. Każda z nas zaczynała i po prostu łatwiej gdy ktoś Ci powie co masz naprawić, wtedy wiesz nad czym popracować :)
nie ma co sie dolowac Kasia :)
jestemy to wszystkie by Tobie pomoc, doradzic, zadna nie krytukuje zadnej pracy, jedynie ocenia i mowi co zle i co moglabys poprawic... :)
poczytaj forum, naprawde jest tu wiele cennych wskazowek :)
Absolutnie nie spodziewałam się pozytywnych komentarzy ;) byłam przygotowana na najgorsze więc luzik, nie jest to miłe, ale ja tam mam dużo samokrytyki co do siebie :D Nie ukrywam, ze kobietazpazurem potrafiła mi powiedzieć to delikatniej, no ale spoko :) Twoja krytyka jest dla mnie równie cenna, ja tam się trzymam dzielnie :p
---------- Dodano o godzinie 14:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:47 ----------
Dzięki Rudzia, czytam pilnie kiedy tylko mam chwile i naprawdę to forum jest dla mnie skarbnicą wiedzy :)
dawno mnie tu nie było ;(trzeba nadrobic zaleglosci :)
Bluenails super te Twoje pazurki, a szczególnie podobają mi się te niebieskie :D może masz jakiś pomysł na pazurki w odcieniach brązu i złota, bo mam za zadanie wymyślenie czegoś takiego dla koleżanki :) ale na razie nie mam specjalnej koncepcji, tym bardziej, że będzie to na krótkim pazurku półokrągłym na końcu :/ Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź :) ja dalej zwiedzam forum i szukam inspiracji w tej tonacji kolorystycznej :P
bardzo fajnie i blyszczaco na twoich pazurkach:ok:
Bluenails strasznie ladne te pazurki!! szczegolnie te niebieskie mniam :D
Bluenails, druga propozycja najbardziej przypadła mi do gustu! Piękne są. :love:
Kasia, najlepiej zrezygnuj z tipsów ze wzorkami, rzeczywiście sprawiają trudności przy opracowaniu. Ja myślę, że jak na pierwszy raz, to nie poszło Ci najgorzej. Poćwiczysz trochę i będzie dużo lepiej.
bluenails piekne 1-sze i 2-gie mniam :)
bluenails, świetnie Ci wyszły :) bardzo ładne.
Blunails pierwsze super,pozostale takze ,ale te niebieskie superanckie
Jeśli chodzi o tipsy ze wzorkiem to faktycznie raczej z tego zrezygnuję :) bo są dość kłopotliwe szczególnie do zrobienia samej sobie, praworęcznej - zrobienie prawej ręki niesforną lewą było dla mnie masakrą, ale jakoś dałam rade :P :leze:
bluenails- te niebieskie sa piękne:) Masz może stepki?
Oldka piękne te różowe pazurki !!!!! :) Podobają mi się tym bardziej, że to mój ulubiony kolor :p
oldka, baaaaardzo ładne. :) jaki jest rozmiar tych większych kryształków? :D
Blue nails pierwsze niebieskawe mnie powaliły :kwiatek:
Oldka bardzo ładne pazurki niby zwykła cieniowanka,ale dzięki tym cyrkonim i kwiatuchom nie są takie "łyse" :P
Oldka sliczne
moim zdaniem sie da... wprawdzie nie stosowałam.. ale stosowałam cover
trzba było nakleić tipsa, podpiłowac tak jak technika tego wymaga a coverem a nie szrokim pasem dodatków przykryć przepiłowane zdobienia LV i od razu wydłużyć łozysko... byłoby git
na nastepny raz spróbuj taki sposób :)
kryształki są w rozmiarach ss3, ss5 i ss10