choko świetny:love:
Printable View
choko świetny:love:
boski ten pędzelek do pyłu
Choco ale cudny pędzel!!!!!! :slina::slina::slina: Też chcę taki!!!!!!
Boski pędzel :love:
Widziałam je w Allepaznokcie i się zastanawiałam ^_^ ale mam na razie szlaban ;(
PÄdzeli do pyĹu - Allepaznokcie.pl
Dziś byłam u Darii na doszkoleniu i kupiłam sobie kilka rzeczy :skacze: Potem wrzucę fotki^_^
łaaaaaa :buja: jest śliczny :love:
a to moje mini zakupki:
pędzel składany, dwa bloczki, cover (moze ten mi przypadnie do gustu) i błyszczyk Smackers ..mniam mniam mniam.. Fanta :)
http://gfx.efotek.pl/images/fjwsg1ql7r5xkofpeh.jpg
Czoko ten kolor :love::love:
a ja za dużo youtuba oglądam bo mnie wzięło na kosmetyki .. no ale ..
Ukochany lekki podkład z my secret na lato mój nr 1 !
Tusz z rimela sexy curves mmmm ten kolor, ten efekt, no i mi oczków nie podrażnia,
Puder rozświetlający z my secret hmm z sensique był lepszy ,myślałam też o essence ale nie było ;(,
Korektor z essence, i potrójny z my secret do dupy strasznie słaba pigmentacja cieni ;/ pojedyńczę za to są super!
Do tego ukochanemu na 22 urodzinki zakupiłam bluzkę i bluzę biała z H&M, sobie bluzę też a co się będe :D
Doszedł pędzel od Kamilci dziękuje :* , i czekam na paczkę z ellio hhi
W planach mam zakup dwu fazowego z ziaji do buzi :p
natalia268, małe, ale najpotrzebniejsze zakupy :)
mam ten tusz - na poczatku mi pasowal ale zrobil sie do dupy :D i strasznie sie kruszyl od samego poczatku.
Ojojoj to już któraś flaszeczka moja i nigdy mi się nie kruszył może data ważności nie teges?
no wlasnie nie :D data dobra :D chyba moje rzesy takie bo czesto mi sie cos dzieje :D nie lubia tuszu :D
To moje małe zakupy z dzisiejszego doszkolenia u Darii w All4Nails :skacze:
Budujący, ultra pink (zakochałam się w tym kolorze :love:), nabłyszczający, klipsiki, polerka oraz pilniczek, długopis i materiały gratis:D
roksisk super zakupy :]
Zakupy w ellio.pl - Strona główna
Pędzelki cieniutkie, pędzelki zestaw 4 za 5 zł pędzlami z brązowym włosiem najlepiej mi się maluje stroki, sonda, żelik, zamówiłam sobie złote buciki Gratis: parasolki złote i holo :)
I kolczyki sobie kupiłam :p
plusiu świetne zakupy a jakie gratisy:D:buja:
Udane zakupy :D
Plusiu świetne zakupu:ok:
Sama planuje zakupić te pędzelki tylko czekam,aż pieniążki wpłyną....
Moje ostatnie zakupy to glownie rzeczy do pomalowania,kolczyki,swieczki itd.Do tego duz tubka bialej farbki akrylowej bo ta najwiecej idzie,lakier w sprey do polakierowania rzeczy,trzy pedzelki,troche kosmetykow i perfum z avonu.A to moja nowa torebka:)
plushak a ile czekalas na paczke? :D
ja chcialam pojemniczki ale nie ma ;s czemu elaxx sie nie pochwalilas ze cos zamawiasz ;( 2 rzeczy to mi sie nie oplaca zamawiac :D
szkoda ze akrylu nie ma
W nocy będe próbować, w poniedziałek dostałam info że towar wysłany doszedł dziś rano :)
nienawidze was normalnie......... zara moje zamowienie pojdzie z tej strony nosz kurde cala kase wywale na zakupy pazurkowe........ :D :D :D
Co prawda nie zakup, ale prezent przedwczesny na urodzinki:)