Odp: Żelo - lakiery / hybrydy / Shellac
natalia - ja mam tak na swoich. hybryda nic nie daje, nie mogę zapuścić, wystarczy że trochę podrosną jak na komendę łamią się jeden po drugim i to dość wysoko. na prawdę nic mi nie pomagało. odpuściłam sobie i tyle.
cynamonowa - jak nie spróbujesz to się nie dowiesz
Z tymi rekawiczkami to moze byc prawda bo moja jedna klientka pracuje 8 godzin w rekawiczkach (oczywiscie ma przerwy :D ) i nakladalysmy hybryde zawsze ze dwa trzy paznokcie pekly na wolnym brzegu teraz postanowilysmy zalozyc zel, ma krociutkie dosyc zdrowe paznokcie i dzieje sie to samo a najczesciej sa to serdeczne palce teraz chce troszke grubiej ten wolny brzeg pokryc moze pomoze
Dziewczyny a polecicie mi kolorki nude, cieliste ktore kryja przy max dwoch warstwach? A! i zeby nie robily niespodzianek po wyjeciu z lampy typu, kolor jasnieje, badz żołknie.
Dzieki z gory
Wina rekawiczek odpada. Bo wcześniej było ok.
Czyli reasumując.. KAPLICA :)
Dzięki
chantelle_ ja mogę polecić nude french Indigo lub Mollon nr 40 ;)
Ja mogę polecić SPN-578 Creame Puff albo Mollon nr.40 :) bardzo podobne kolorki
Cytat:
Napisał
chantelle_
Dziewczyny a polecicie mi kolorki nude, cieliste ktore kryja przy max dwoch warstwach? A! i zeby nie robily niespodzianek po wyjeciu z lampy typu, kolor jasnieje, badz żołknie.
Dzieki z gory
U mnie branie ma Mollon 40
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
MM Frappe(czasem trzeba 3 cienkie warstwy ale jest bezproblemowy)
Tu SPN na serdecznym 511 a reszta 580
Łączyła , ktoraś z was kolory indigo z bazą gelish? Dobrze się trzyma? Zakochałam się w kolorówce indigo <3 .
Dziewczyny napiszcie które kolory Gelisha wam się marszą, na wszelki wypadek ;)
Szatynka ja łącze i trzyma sie bardzo dobrze . Co do kolorów gelish ostatnio robilam after party espresso i tak marszczą sie i jak wcześniej pomagało położenie na nie topu to teraz nawet top nie tuszuje tych zmarszczeń . Wydaje mi sie że w lato mi sie nie marszczyły ale w pomieszczeniu mam ciepło wiec nie wiem czemu tak sie z tą firmą dzieje ,gelish to jedyne , ktore mi sie marszczą . Najbardziej jestem zadowolona z mistero milano i z indigo choć te drugie troche za gęste są :)
Ja od poczatku swojej przygody z hybrydami uzywam bazy i topu z gelisha kolorki tylko indigo i spn wszystko trzyma sie ladnie chociaz spn czasami sie marszczy ale mysle, ze to wina zarowek kolezance w ledowej lampie nic sie nie dzieje z nimi. Teraz jestem na etapie poszukiwania walentynkowej czerwieni ;)
Dzieki Elizabeth. A kolory gelish takie jak np. Cocabanan albo hot rod red? W sumie takie mnie interesują z gelish, nie marszczą się? ew. Jakieś czerwienie i może czarny . hybryd nie można w lodówce trzymać?
Dziewczyny szukam takiej mega czerwieni wpadającej w pomarańcz.
Kolor ferrari :)
Koleżanka coś mówiła o gelish Tiger Blossom.
Znacie ten Kolor?
Może macie coś godnego polecenia?
Cytat:
Napisał
Szatynka
Dzieki Elizabeth. A kolory gelish takie jak np. Cocabanan albo hot rod red? W sumie takie mnie interesują z gelish, nie marszczą się? ew. Jakieś czerwienie i może czarny . hybryd nie można w lodówce trzymać?
Tych akurat nie mam kolorów ,ale po co chcesz je w lodówce trzymać ?? :]
hot rod red mi sie nie marszczy
Gelish Coco cabana banana - nie marszczy się ale kryje słabo.
Gelish he loves me he loves me not - marszczy się jeśli zbyt grubo nałożymy, ale dobrze kryje. Mnie się nim bardzo dobrze maluje, trzeba tylko uważać ile się nakłada ...acha i zmienia kolor ale równomiernie i na jeszcze fajniejszy odcień. Z filetu przechodzi w niebieskawy. Teoretycznie to też wada ale mnie się to bardzo podoba :D
ja mam któryś ciemny, taka ciemna czekolada, dziad, nie dość, że trzeba trzy warstwy, bo jest rzadziobą, to jeszcze się marszczy niemiłosiernie
o już mam
strut your stuff
sandrus w la lill hybryda nr 71 to taka neonowa czerwień wpadająca w pomarańcz, kolor piękny i ładnie kryje , a cena śmieszna
http://allegro.pl/ll-lakierozel-laki...926346155.html
Szatynka_ hot rod red nie marszczy się. Mam też czarny gelisha i jest super.Ladnie kryje.
Dziewczyny mam dwa pytania:
- jak nakładacie zdobne złote/srebrne taśmy/nitki na hybrydy? mnie zawsze odstaje ogonek i później schodzi z paznokcia
- znacie hybrydy golden rose? widziałam na allegro 11ml za 35zł i zastanawiam się czy ktoś używał i jakie mam opinie na ten temat?
Dzięki za podpowiedzi. Szukam żółtej hybrydy , która ładnie kryje , może być neon . Co polecacie ?
ja polecam indigo-mają 3 odcienie żółtego w tym neon: Lakiery Hybrydowe
czuszka - ucinam tak by nic nie odstawało/wystawało
a hybrydy golden rose widziałam gdzies recenzję, nie pamietam u kogo niestety.....magda sawica może? google na pewno wie
kiwaczek-ucinasz i pokrywasz topem i Ci się trzyma? bo mnie zawsze cosik odlezie :(
Cytat:
Napisał
Ka_r0
ja mam któryś ciemny, taka ciemna czekolada, dziad, nie dość, że trzeba trzy warstwy, bo jest rzadziobą, to jeszcze się marszczy niemiłosiernie
o już mam
strut your stuff
Ja mam to samo z after party espresso jak woda taki rzadki :o
Recenzje Golden Rose miała bodajże Aurelia.. Aurelia - Nails