ale kiedy??? wszyscy zapowiadają nowości, niespodzianki i cisza.. ja chciałąm przed świętami/sylwestrem poszaleć z moimi klientkami :D
Printable View
ale kiedy??? wszyscy zapowiadają nowości, niespodzianki i cisza.. ja chciałąm przed świętami/sylwestrem poszaleć z moimi klientkami :D
Pochwalę się Wam, bo byłam na szkoleniu u Agi Kwiatkowskiej z Hollywooda i rzęs dolnych :skacze: Bardzo mi się podobało, sporo nowych tricków poznałam, Aga podpowiedziała mi jak wyeliminować błędy, które popełniam, przekazała tajemną wiedzę na pewne tematy i generalnie jestem pod wrażeniem (pół nocy mi się jeszcze śniło, że kleję rzęsy :P). Co do Hollywooda to efekt jest meeega, do tego jak się zrobi rzęski dolne (co wcale takie proste nie jest ;)) to cud, miód i malina.
A Pani instruktor niesamowicie sympatyczna i otwarta, chociaż wymagająca ;)
Aguś jeszcze raz bardzo dziękuję i na pewno się jeszcze zgłoszę :D
A oto efekty mojej pracy wykonanej pod czujnym okiem Agi ;)
wisienka, jakie piękne efekty pracy szkoleniowej! wow! :ok:
cud malina :)
śmieszna, nowości, o które ja proszę są raczej do codziennej pracy, nie koniecznie na wystrałowe stylizacje. mam długą listę życzeń, Noble próbują je spełnić :D
wisienka, wielkie gratulacje! :roza:
Wisienka - jestem pod ogroomnym wrażeniem, przepięknie :ok:.
Ten Hollywood to coś nowego, czy tylko inna nazwa objętościówki?
cubaro nowa (nie nowa) ja już szkole z tego prawie rok :) jest to technika metod objetosciowych :) ale nie jest to samo co 2D i 3D..
O dziwo znalazłam nieprzesądną Klientkę na piątkowe wyklejanki:)
Do akcji wkroczyło 2D
wisienka - długo dumałam nad szkoleniem objętościowym szczególnie ze względów finansowych, jednak po zobaczeniu twoich zdjęć od razu się zapowiedziałam marchewkowej że nadchodzę.. więc dzięki :ok:
Załącznik 74400
Załącznik 74401Załącznik 74403
Załącznik 74402Załącznik 74405Załącznik 74404
kiwaczku to cieszę się, że mogłam pomóc ;)
Wogóle dziewczyny bardzo dziękuję za tak miłe komentarze, mam nadzieję, że teraz nie przyniosę wstydu mojej instruktorce ;)
rzęsy MACY C-0,15x8-12mm. mogę się pochwalić, że miałam spotkanie z właścicielem Macy (oraz jego żoną przy okazji). i się okazało, że rzęsy Macy i Bis to zupełnie inne rzęsy, inna jakość, barwa, inne parametry minków/ silków. wykonałam aplikację metodą 1:1.
Przepiękne 1:1 !!
wisienka, boskie rzęsy.
Ja muszę pozmieniać nazwy swoich rzęs. Zadzwoniła do mnie babeczka i pyta czy robię objętościowe. ja że tak, że 2D 3D i norki ,... a ona.... tylko 3D ???? Więc robię i 4D i 5D a nawet 6D....
a nazwa mówi o ilości rzęs
2D to 200 rzes
3D to 300 rzęs
4D to 400 rzęs i tak dalej i tak dalej....
zgadzam się z Nadiuszką :) my mamy jednak inne przecieki :D
Maksik wlasnie zbieram szczękę z podłogi BABO ale piękne 2D zrobiłaś :) :) :) JESTEM HAPPY nawet nie wiesz jak, stylizacje zrobiłaś śliczną, oczko pięknie otwarte i jak równiutko poradziłaś sobie z mocniejszym skrętem :D WOW Gratki!!!! Nie ma to jak pociecha ze swoich kursantek :)
aplikacja na naszej forumkowej koleżance, która nosi okulary blisko oczu i jej naturalne długie rzęsy obijają się o szybki :) rzęsy Macy C-0,10x8-10mm, metoda 1:1
Ooo Karolę widzę :)
moja jesienna stylizacja, chyba już wszyscy widzieli na fb :)
sliczne rzesiska dziewczyny:D
u mnie ostatnio szal na L+
kilejne :) ratowane po rzesowej masakrze
Jezu,a raczej Dziewczyny jak tu pięknie !!!!! :love:
Napatrzeć się nie mogę :ok:
Ira slicznie :)
moja wersja krolowej sniegum, praca niestety nie wyslana na konkurs:(
Agulusia czemu nie wysłałas tej pracy?? Prześliczna praca naprawdę :) Szkoda, ze nie wysłałaś :(
OJjj dluga historia ;) to najwiekszy niewypal jaki mozna sobie wyobrazic :(
modelke znam od 2 lat ostatnio nie miala jak do mnie dojechac wiwc poszla na uzupelnienie u siebie do kogos, rzesy zmasakrowane a resztki powyrywala dzien wczesniej zeby szybciej bylo :( jak zobaczylam stan rzes to sie zalamalam ale sie spielam i zrobilysmy, po czym fotograf mnie olal i nie przyjechal i nie odbieral tel :/ a ja pewna fotografa nie zabralam aparatu :/ zdjecia musialam robic telefonem i to jest jedno z ostrych zdjec :/ techniczne wyszly srednie i skoro nie wolno bylo wyostrzac odpuscilam ;)
nie potrzebnie, piękne są naprawdę i stylizacja też!
ogarniania 3d cd. mix 2:1 i 3:1 9-12 0,1 troche 0,15
Mocniejsze C 0,2 9-13 :)
http://1.bp.blogspot.com/-vjg7O2scGl...+przed+zam.jpg