Vica listki podłużne wychodzą Ci bardzo ładnie :) to fajne, że się nie poddajesz tylko ćwiczysz ciągle :D
Printable View
Vica listki podłużne wychodzą Ci bardzo ładnie :) to fajne, że się nie poddajesz tylko ćwiczysz ciągle :D
Fakt, asiek, listki w tej chwili mogę robić. Jakoś mi "leżą". Płatki niestety zawsze koślawe i do niczego niepodobne. Zaczyna się od tego, że kulki mam nierówne, a przy tak mikroskopijnych porcjach, ma to ogromne znaczenie.
Ale będę solennie ćwiczyć, zbierałam sie z kupnem akrylu kilka miesięcy i nie odpuszczę. Za bardzo mi się podobają takie zdobienia, żeby teraz zostawić.
vica jesteś na dobrej drodze podoba mi się kwiatek na białym frenchu,a co do konsystencji kulki na pewno dojdziesz sama jakie proporcje na każdym akrylu jest inaczej,uważam że na pierwsze kwiatki dobrze Ci poszło moje były fatalne przy tych :-)
poćwiczysz i sama zobaczysz jak szybko dojdziesz do wprawy
Już polubiłam akryl, a co będzie jak się naumiem nim pracować...
Jestem ciekawa ile sztukowo wyszło Wam godzin lub kwiatków na ćwiczeniach...chyba bardziej godzin, bo kwiatków się nie policzy...?
Ja po 3 godzinach takowe robiłam, bo przecież nie pokażę kulek, co je dopiero uczyłam sie nabierać...
ja nie mam pojęcia nigdy czasu nie liczyłam:)
dziś maltretowałam swoją oliwkę...
http://img19.imageshack.us/img19/79/dsc01799a.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Piękne, chciałabym już umieć tak maltretować przedmioty.
Jeszcze mi trochę brakuje
chechlol zastanawiałam się co to jest za szklana podstawka, a ja ślepiec nie widziałam oliwki
super chyba wszystko ozdabiasz, hihihi
dziękuję to prawda wszystko co się da :-)
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: ostatnie kwiotki :P
No Oluś bardzo fajnie ci wychodzą cwietki :ok:
Ola te różowo żółte są cudne:love:
Ola błękit mnie oczarował, piękny odcień, delikatny jak i całe zdobienie.
Zwłaszcza kwiatki, nad którymi ciężko pracuję. Super!!!!!!
Chechlol, cudeńka lepisz po prostu, no I te kolorki :love: takiej oliwki nikt nie ma, bomba!
Ola, te błękitne badzio mi się podobają, a połączenie żółtego z różowym jakoś nie przyszło by mi do głowy, a przecież efekt jest świetny :brawa:
Ola, chechlol widac że się staracie bo kwiatki są świetne :ok:
chechol ślicznie tą oliwkę wy-maltretowałaś:ok:.
Ola piękne, delikatne kwiatuszki:).
chechlol, ola super!:ok:ja ciągle walczę z akrylowymi motywami. ciężko mi to idzie:( ale sie nie poddaje. mam nadzieje ze w koncu cos z tego wyjdzie . robie zelami ale chcialabym zdobic akrylem .
dziękuję Wam wszystkim jak czytam to aż się chce tworzyć :-)
Ola niebieściutkie bardzo ładne
Ola bardzo ładne cwietki - takie fajnie uklepane:)
Ola - śliczne kwiotki :skacze:
Chechlol i Ola ładne kwiatki lepicie :)
kwiatki akrylowe :D
Załącznik 42399
zbliżenie
Załącznik 42400Załącznik 42401
meg - obłędne;] :kwiatek::kwiatek::love:
Piękny kieliszek!! ja na swój ślub sobie takie zrobię:):)
Powiedz mi czym ten kieliszek jest pomalowany??