plushak robisz cudeńka!
Printable View
plushak robisz cudeńka!
plush normalnie cudne są :D !! :ok:
Dziękuje Słonka :* :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Plushak jak zobaczylam ze cos dodalas to wiedzialam ze nie pozaluje jak tu zajrze ,nie zawiodłas mnie!!!Piękne i te przed warsztatami i te po.
Dziękuje Dziewczyny, cieszę się że się podobają :) Na warsztatach mało malowałam za dużo jedzenia było i wrażeń hehehe :) mam nadzieję że dziewczyny z z warsztatów coś podchwyciły i będą malować :) Zachęcam każdą z Was pędzelek w dłoń, farbka, paletka jakaś do mieszania farb i jazda :) proste przyjemne, da się bez kursu i warsztatów ? no da się :) jak widać :)
/ Edit
A oto moje nowe szaleństwa oczywiście wszystko odgapiane , wzorowane na Artystkach z fb :)
Plusiu.. my master:master:
:szczena:oo jaa Plushak toz to istne cuda sa:love: przesliczne:D
Mmmm dziękuje ślicznie miód dla uszu :D :love::kwiatek:
Plushak cudne te Twoje one stroke...tylko pozazdrościć:ok::love:
Moje pseudo stroki ale jestem dumna, bo pierwszy raz mi "coś" wyszło wcześniej to dopiero była tragedia...
Z dedykacja dla mojego mistrza one strokowego Plusia:kwiatek: :*
Prowizorka, bo na dekturce z pudełka...ale od czegoś trzeba zacząć
http://forum.wzorki.info/members/60-...cture13170.jpg
Aguś wiedziałam że Ci się uda jestem z Ciebie dumna !!! :love::love:
jade-swietne, kolorowe, letnie mrrr super te pierdzionki:ok:
pluszak, kurde... te brazowo zlote kolczyki.. masakrycznie pieknie, a te szpicory, ech.. poddaje sie, moge polizac monitor? W ogole nie staję z Toba w szranki...
aga- swietny, zdecydowany design, ufff, do czarnej sukienusi a la baby z odcieciem pod piersiami... juz to widze normalnie, no:)
Aga piękne kolczyki,gratulacje!! Kurko dziękuje ślicznie:*
A to moje ostatnie malunki przed urlopem bo jutro juz wyjezdzam na urlop do mojego Koszalinka.Wiec do milego za ....miesiac:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
sorki za zbładzenie z tematu,hihi
aga, Jade- no piękności!
Aga - bardzo ładne początki ;) zebra śliczna :)
Jade - śliczna kolorystyka ;)
Plushak po prostu jesteś niesamowita z tymi swoimi pracami, co oglądam co nowego wkleiłaś to zbieram szczękę z podłogi! Super :)
:wstydek::wstydek: Dziękuje :*
Plusiu :wow: aga :wow: jade :wow: miszcze jestescie :love: bosko malujecie :D ja nadal cwicze ale ciezkoooo :spiacy:
Ja tak samo po szkoleniu dobrze mi szło ale farbki mi zaschły więc odłożyłam to na bok i teraz się męcze. Jednak to jest dzieło- które trzeba non stop trenowac.
plushak ja już pisałam że cudne!!!
Jade piękne!!!
plushak przepiękne!!
Jade są cudowne !!
Wszystkie są poprostu urocze!! :love: :ok: :brawa:
i tło tez fioletowe, a wyszlo na focie czarne jak diaboł
dzikakura bardzo ładne
Aaa mrrrau :)
uwielbiam Twoje prace:)
kura śliczności ;)