Hehehe a po czym to widać??
Wstawiam zdjęcie z dziś:)
Printable View
Hehehe a po czym to widać??
Wstawiam zdjęcie z dziś:)
super :*:*:*
imię wybrane ?:) albo jakies koncepcje już są?
Imię wybrane już było przed ciążą:) Sandra będzie:)
Ja mam 6ty zmysl. Zawsze wiem co sie u kogo urodzi;) U siebie ,tez sie nie pomylilam.
Sandra ,slicznie .... moja chrzesnica tez Sandra :D
Oj Milenka,jak ja bym chciała dziewczynkę,a w drodze trzeci synek:)
to czekam na kolejne fotki Sandry w brzuszku, na usg, a później juz na żywo :)
Już nie mogę się doczekać aż się urodzi :):) Za miesiąc idę na te 4d. Miałam iść za 2 tygodnie ale doszłam do wniosku że to trochę bez sensu skoro wczoraj oglądałam ją praktycznie godzine :)
Puki co mamy wybrany już wózek, łóżeczko i napis na ścianę nawet :D
Wystarczy tylko za jakiś czas pokupować:)
Wstawię wam zdjęcia. Tylko wózek chcemy jakiś inny kolor... mi podoba się morski albo czerwony
źródło:
http://allegro.pl/mega-zestaw-16cz-lozeczko-materac-gryka-posciel-i2409129737.html
3w1 Espiro VECTOR + maxi-cosi cabriofix GRATISY (2422838817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
źródło szybko dodaj ! bić nie będę bo ciężarnej nie wypada :skacze:
czy tylko mi sie nie otwiera 1 zdjecie ? :(
a łóżeczko... :love:
hahahahhaha :leze: tak. Jestem usatysfakcjonowana :D
A macie pokoik oddzielny czy kącik dla małej będzie?
Pokój mamy niestety jeden ale będzie dobrze:) miejsce na łóżeczko jest:)
---------- Dodano o godzinie 09:24 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 13:17 ----------
Dziewczyny wczoraj trochę poszalałam i kupiłam ubranka dla niuni... znaczy odkupiłam od znajomej mojej mamy :D
http://zapodaj.net/images/8e9512426f7f6.jpghttp://zapodaj.net/images/1f2b23613b1fb.jpghttp://zapodaj.net/images/dd56a9ca3524e.jpghttp://zapodaj.net/images/f20d090a21455.jpg
ale dużo ładnych ubranek :)
ja po generalnym sprzątaniu pokoju biorę się za przebieranie ubranek. tylko że moje sprzątanie jest strasznie powolne. godzina czasu i muszę odpoczywać bo brzuszek twardy się robi i zmęczona jestem.
muszę dowiedzieć się od koleżanki z klasy z technikum czy będzie mieć chłopaka czy dziewczynkę. ona ma jeszcze gorszą sytuację niż ja i mam chęć oddać kilka ubranek bo mam już 2 szafy ubranek i 3 duże szuflady różnych bucikow.
ostatnio kupiłam butelkę(jak na razie tylko 1), zestaw do paznokci dla maluszka a dziś do włoskow szczoteczke z grzebykiem. przy następnych pieniążkach jak będą to idę kupić już paczkę pieluszek i chusteczki. a następnie zaopatrze się w aptece. wózek i łożeczko to jak chłopak będzie na delegacji to przywiezie trochę pieniędzy i z kursu dostanie więc starczy. wózek mam upatrzony taki 3w1 za 1150 zł w kolorze czarnym w czerwone kółka. a łożeczko 2w1 z całym wyposażeniem za 600.
asiad no to widze ze juz sie prostuje wszystko...to super, piekne jest to ze pomagasz jeszcze innym..ale tak to wlasnie w zycu jest ze Ci co maja mało bardziej pomagaja niz Ci ktorzy maja wszystkiego pod dostatkiem:)bedzie z Ciebie pozadna mamusia:*
no ładnie dziewczyny juz zbieracie garderobki:)przesłdkie sa te ubranka:)
Paulka świetnie to ujęłaś, aż mi się łezka w oku zakręciła, ale tak jest, że bogatemu ciągle małoi wszystko dla siebie:/:
asiad trzymam mocno kciuki za Was, żeby wszystko potoczyło się dobrze, bądźmy dobrej myśli:*
milenka napis świetny, ah a to łóżeczko:wow:,ciuszki fajowe, a brzusio jaki piękny:love:
Asia i ja się cieszę że u was wszystko ok:)
ja od zawsze tak mam że nawet jak mam czegoś mało a komuś brakuje to się podziele.
no ja też się cieszę że powoli się układa co do zbierania wyprawki dla maluszka.
tylko z czym innym się nie układa znów. mama poszła tydzień temu do szpitala i tu u mnie w mieście zostaje do niedzieli a w poniedziałek mają zawieźć do innego szpitala od leczenia płuc 30 km od domu. tam pewnie też z dobry tydzień będzie albo i dłużej. a ja w domu nie ogarniam, a to posprzątać a to obiad, to zakupy a to z psem i tak w kółko.
Asia ja mam tak i moja mama nie jest w szpitalu... dasz rade:)
ale sie ciesze jak wam się dziewczyny wszystko dobrze układa :) moja koleżanka z klasy ostatnio urodziła dziewczynkę Nicole byłam z moim u niej w odwiedzinach i mój mały chyba sie "zakochał" hahaha wiecie jak sie przytulał do tej maliznoty , całował do łóżeczka zaglądał :)
aaa ja tez myślałam, ze dostane zawału... tydzien okres sie spóźniał... uff ale jest :)
Milena, ubranka cudne, poszalałaś nieźle! ;)
Asiu, cieszę się, bo zauważyłam że im bliżej narodzin maleństwa, tym mniej u Ciebie pesymistycznych myśli...i tak trzymaj! Wierzę, że pomimo nieobecności mamy dasz radę. A Twoja dobroć w postaci pomocy koleżance z technikum wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą- mam nadzieję, że już niedługo! :)
Jak milo slyszec Asiu ,ze wszytko coraz lepiej u ciebie !:ok:Bardzo sie Ciesze !
skoro wszystko idzie do przodu w jak najlepszym porządku może znów uda mi się wrócić do samoukowego ćwiczenia pazurków, chociaż wiem ze i tak się nie nauczę jak należy ;pp
a tu mój brzusio i nie ogarnięta jak zawsze ja (taki brzydal ze mnie):
asiad piekny brzunio, no i całkiem spory:) pieknie wygladasz:) najwazniejsze z ejest uśmiech na twarzy:)
Asia brzuszek piękny:)
Świetne brzuszki;)
pomyśleć że sama jeszcze niedawno tak czekałam na swojego maluszka, a zaraz będzie miała 1,5 roku;)
Powodzenia i żeby wszystko się układało:ok:
Dziewczyny piękne macie brzuszki!
Rozkwitacie w ciąży gratuluję :)
U mnie już po rozwiązaniu.
19 czerwca urodziłam synka :4250 i 56 cm długości.
Marcel ma się dobrze i ja też :)