Dziękuję red,mam nadzieję,że dobrze wysłałam podziękowania.Jestem tu od wczoraj i normalnie nie mogę dojść do ładu hehe:skacze:
Printable View
Dziękuję red,mam nadzieję,że dobrze wysłałam podziękowania.Jestem tu od wczoraj i normalnie nie mogę dojść do ładu hehe:skacze:
Karola, pazurki sa piekne, te drugie przepiekne :)
I tak, lepiej kliknac przycisk "dzieki" niz pisac co piec minut posty :)
karola - jedne i drugie szpice przypadły mi do gustu:]
Dizzy uwielbiam wszelkie kropeczki, a takim połączeniu to już boskie. Bardzo estetyczna praca, nie ma najmniejszych wątpliwości, że szpice to Twoja najlepsza strona.
chechlol podziwiam Cię za wytrwałość w zmienianiu pazurków, ja co 4-5 tygodni nie mogę się zmusić do zmiany z lenistwa :/: Nie lubię złota na pazurkach, ale tylko dlatego, ze sama nie umiem go użyć , tak jak Ty to robisz za każdym razem, co byś nie dała na pazurki to wygląda bardzo ciekawie :ok:
Karolina te drugie pazurki pierwszorzędne, te kwiaty mistrzostwo. Za skromność masz dużego plusa, ale nie ukrywaj się, bo robisz piękne pazurki, mogę się od Ciebie wiele uczyć, daleko mi do twoich prac :love:
Karola, te zielone cudne są :love:
Karola Boskie te zielone :D
Bardzo dziękuję dziewczyny :przytul:Fajnie,że się Wam podobają.:kwiatek:
Karola piękne szpicki, ładny kształt a zdobienia to miodzio po prostu! :D
O tak karola nie bądź taka skromna bo szpice są wspaniałe :wow:
Karola, one SĄ idealne :slina:
Karola te zielone są przecudne :love:
Dizzy, Chechlol piękne pazurki :)
Karola wiesz, że bardzo podobają mi się Twoje prace :) brązowe szpice są cudne :D
gratuluję publikacji w NailArt :)
dziękuję:*
a to takie tam...
http://img836.imageshack.us/img836/5084/dsc07890a.jpg
Uploaded with ImageShack.us
piękne jak zawsze :D
Chechlol otóż to piękne jak zawsze :kwiatek:
Miały być na konkurs ale zrezygnowałam :( Jakoś do końca nie byłam zadowolona z nich... chyba zły dzień miałam na robienie pazurków
Taisia, a mnie się one podobają :) śliczne zimowe pazuraski :)
Karola piekne! te z kaliami szczegolnie ,Taisia nastepnym razem nie rezygnuj bo pieknie wodzisz wyobraznia :)
Taisia, czemu nie wysłałaś!? :aty: są świetne!! :D
Jeszcze spróbuję czegoś innego :) :cwaniak2:
Bardzo podoba mi sie to zdobienie tylko kolor coverka do mnie nie przemawia.
Taisia piękne są ,szkoda ze nie wysłałaś :ok:
Pomysł rewelacyjny, zdobienie prześliczne:love:, tylko jakoś "falują':huh: może to wina zdjęcia:P.
Taisia jakie śliczne zimowe pazurki,rewelacja;):ok:
Tasia, mi rowniez przypadly do gustu:)
Tasia, super zimóweczki :ok: Oby więcej takich "złych" dni na robienie pazurków :P
karola, chechlol super szpicki:)
No niestety falują bo robiłam je na oliwce i mi zaczęły odchodzić i bałam się bardziej przycisnąć pilnikiem.
Taisia90- śliczne.
Taisia90 boskie :)
taisia bardzo ładne szpicorki :kwiatek: a co to za konkursik?
Zima z Delux Nails.
Paznokcie, które ukazały się w najnowszym wydaniu Akademii Paznokcie :)
http://img403.imageshack.us/img403/6752/klejnot2.jpg
Świetne! Zasłużyły na publikację!!
ło Daria, piekne pazurki to fakt, ale i sama kompozycja zdjecia przepiekna:)
Daria bardzo ciekawe...Widze, ze te rozowe kropki odstaja tzn 3d ? :D
Gratulacje publikacji :ok:
Taisa bardzo ładne:)
Dizzy wow, te odstające "bąbelki" to żel? dają ciekawy efekt :)
Dziewczyny dziękuję ślicznie :) cieszę się, że się podobają. Krok po kroku możecie zobaczyć w nowej AP. Pazurki w całości akrylowe.
dario gratuluję publikacji pazurki są rewelacyjne :kwiatek: a te kropy to zapewne akryl widziałam coś takiego na nail clubie :)