Witamy :master: napewno Wam się tutaj spodoba ;)
Printable View
Witamy :master: napewno Wam się tutaj spodoba ;)
witamy :P
Hej dziewczyny pomóżcie mi błagam,
chcę teraz nauczyć się kwiatków akrylowych :)
ale nie wiem jaką firmę wybrać, konkretnie jaki akryl, liquid.
patrzyłam na RaNails :) jak na początek mojej przygody z kwiatkami cena za produkty fajna ^_^
co o tym myślicie ???
nie wiem może już gdzieś jest jakiś post na ten temat ale wybaczcie jeszcze się tu gubię :)
z góry dziękuję za podpowiedzi :)
pozdrawiam
Marysieńko u góry masz wyszukiwarkę,
skorzystaj z niej,
najpierw poczytaj na forum,
później pytaj :)
jeśli czegoś nie będziesz wiedziała na pewno pomożemy.
Same sympatyczne dziewuszki na forum, zapraszamy do dyskusji :kwiatek:
temat o kwiatkach
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...-akrylowe.html
pomoc
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...e-tylko-6.html
nanami7 dziękuję i sorki za zamieszanie :]
już szukam ^_^
pozdrawiam ;)
Marysiu witamy w szeregach wzorków :)
Witam!
Mam na imię Ewa i 38 lat na karku. Paznokciami zajmuję się od dwóch lat. Zaczęłam z nudów dla zabicia czasu i nie przypuszczałam że staną się dla mnie czymś ważnym.A tu proszę, nawet odezwaly się jakieś ukryte talenty;). Wszystkich serdecznie pozdrawiam:macham:
witaj migotta :)
witaj Ewo, milo nam cie widzec :}
Witam :D
Mam na imię Agnieszka, mam 25 lat, jestem mamą 5-cio letniej córcie Justysi.
Stylizacją paznokci zajmuję się od czerwca 2010 roku, a od dwóch miesięcy prowadzę własną działalność.
Stylizacja paznokci jest moją pasją. Uwielbiam to robić, jak pewnie wszystkie zarejestrowane tu osóbki.
Dodatkowo studiuję kosmetologię.
Pozdrawiam gorąco wszystkie forumowiczki i mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało na forum :skacze:
buźka :* :kwiatek:
Witaj Agnieszko no i masz racje wszyscy tu kochamy paznokcie :) Witaj na pokładzie i czuj się jak u siebie :)
Witam wszystkich,mam na imię Ania,dopiero "raczkuję" w świecie stylistek,ciągle się rozwijam i staram dużo nauczyć od doświadczonych koleżanek:macham:
Witaj Aniu, tu na pewno też dużo się nauczysz :)
hej jestem Karolina znana na innych forach jako osska pazurkami zajmuje się ok 4 lata i witam się z wszystkimi cieplutko :kwiatek:
Witamy wszystkich serdecznie..nie jestem długo na tym forum ale już po tak krótkim czasie stwierdzam - super forum..super atmosfer...
migotta o bardzo mi milo , ze pojawił się ktoś z moich okolic :)
Osska witamy i na tym forum :D
Hej Karolino :) Witam i ja bardzo serdecznie :)
Migotta, Aniu, ja z Poznania jestem więc w końcu nas coraz więcej z "tej" okolicy :D hihi
witam nowe Forumki :kwiatek:
Witamy nowe dziołchy :skacze: Haha :D Szybko się połapiecie co i jak ;)
Nowa jestem ;p
Witam wszystkich ;*.
Witamy a skąd taki nick?:)
hehe xD każdy o to pyta ;p
była taka jedna sytuacja w gronie znajomych (dużo by pisać) i już tak zostało :) i teraz na każdym portalu taki nick :D
i dla wyjaśnienia bo też często o to pytają, ta sytuacja to nic zboczonego bo niektórym się tak nick kojarzy :D
a więc witamy cię :)
Dzięki dziewczyny ;**.