No to moje gratulacje :*:*
Wstawiaj zdjęcie :):)
Niech teraz rośnie zdrowy :)
Printable View
No to moje gratulacje :*:*
Wstawiaj zdjęcie :):)
Niech teraz rośnie zdrowy :)
Sylla gratulacje najserdeczniejsze. Jak ty go "wypchalas" ,taki kawal chlopa:wow:. Czekamy na zdiecia rozkosznego maluszka :)
Sylla, gratulacje rowniez ode mnie :)
Niech sie synus zdrowo chowa...
Dziękuję dziewczyny. Mały jest słodziak . Już ma dwa tygodnie :)
Z "wypchaniem" to akurat był kłopot. Trzy godziny bóli partych i tak nie dałam rady :(
Mały ułożył się czułkiem do wyjścia i nie dało rady. Po trzech godzinach akcji porodowej lekarze stwierdzili, że muszą mi zrobić cc. Szkoda .... ale najważniejsze , że wszystko z nami już dobrze. Mały muci cyca , że aż szumi :D. I rośnie jak na drożdżach co ważniejsze!
Jak będę miała więcej czasu to wstawię fotkę. Teraz jestem tylko z doskoku na necie bo mały śpi czujnie jak zając pod miedzą ...
Najważniejsze że i ty i malutki jesteście zdrowi:)
Sylla gratuluję !! i życzę Wam wszystkiego co najlepsze no a Marcelkowi dużo zdrówka :*:*
Pokaż go :)
Dziewczyny dzisiaj była u mnie położna na kontroli niezapowiedzianej.
Wszystko u nas dobrze :). Mały już waży 5090:cool:.Pięknie przybiera na wadze :yess:
A oto i on ....
Zdjęcie jeszcze ze szpitala. Udało mi się uchwycić pierwszy uśmiech ^_^
sylla moje gratulacje:)
jaki fajny mały smykus:* usmieszek to ma taki urwiskowaty:*
zdrowka Wam zycze:*:*:*
Piękny synuś :) dużo zdrówka :)
ile ma wloskow :lol: .... rozkoszny maluszek . :love: niech rosnie zdrowo!!
bardzo Śliczny chłopczyk :)
dziś byłam na tym teście obciążenia glukoza, jak dla mnie mało słodkie to było :p
asiad jestes hardkorem:) hehe
Bardziej to mdłe i ohydne w sumie niż słodkie :D
Mdle tez nie bylo ;p
Wlasnie patrzylam wyniki moczu i krwi na necie, nie ciekawie mi wygladaja :( a to czegos za duzo a innego za malo ;/.
Śliczny maluszek i jakie ma już długie włoski serdecznie gratuluję:))
Mi to jeszcze 8 dni zostało do rozwiązania i chętnie też się pochwalę brzuszkiem:)
Kaja genialne zdjęcie ! :szczena: :love:
Kaja ale masz boski brzuś ! :)
O tak zdjęcie boskie jest!! :) i brzuś piękny:)
Asia nie martw się wszystko będzie dobrze. Niektóre wartości w ciąży mają być prawo inne:)
A ja wstawię wam jeszcze ubranka:) wszystkie kupiłam na allegro za 20zł :D
mega paaka za jak niską cenę, czasami faktycznie idzie znaleźć mega okazje na allegro dla maluszków, sama na kilka takich trafiłam:)
Kaja wyglądasz prześlicznie, będzie chłopak?? Jeżeli nie wiesz lub nie chcesz mówić ok, poczekamy:D:przytul:.
Żadna tajemnica będzie 100% chłopak i nawet już ma imię Mikołaj:) jestem taka szczęśliwa to jest nasz mały cud :):)
ja tylko na chwile żeby sie pochwalić jaki ze mnie kolos musze wejśc jutro i poczytać co sie tutaj dzieje bo kompletnie na nic czasu nie ma... tak wyglądam obecnie tj 33tydzień wielki brzuchol szkrabik mój kochany waży juz 2kg pozdrawiam i caluje wszystkie brzuszki
Karolinka piękny brzuszek:) ogólnie pięknie wyglądasz:)
Kaja gratuluję synka :)
A nam dziś mija 22 tydzień:)
karolinka i milenka śliczne macie te brzucholki przykro mi że przez wakacje będziecie musiały chodzić ja już nie mam w ogóle sił a jeszcze 6 dni mi zostalo oby to nastąpilo prędzej...:)
Milenka fajny brzusio. Rośniesz w oczach kochana. I pięknie wyglądasz. Widać , że ciąża Ci służy!
Kaja piszesz, że Ci 6 dni zostało. Ciesz się urokami ciąży. Wiem , że może Ci jest ciężko ale wiecznie w ciąży nie będziesz. To super uczucie więc musisz się nim nacieszyć bo już tuż tuż z tego co piszesz!