wisienko :szczena: przeprzeprzeprzepiękne! :) chcę takie :D
Printable View
wisienko :szczena: przeprzeprzeprzepiękne! :) chcę takie :D
wisienka obie podobaja mi sie bardzo ;) natomiast z tym czy kąciki powinnas skonczyc wczesniej to zdjecie nie z tej perspektywy do oceny Ty wiesz jakie ;) natomiast ogólnie stylizacja bardzo ładna, czysta i puszysta no i zageszczenie prawidlowe :) kierunki bardzo ładne no i kąty również odpowiednie zachowałaś... GRATKI
wisienka bardzo ladne:D
teraz jedno foto reszta pozniej
ultra light
Moja dzisiejsza praca, uzupełnienie :/ Nie jestem zadowolona :/ Mam problem z ukladaniem rzes ciagle no i z kącikami :/
Evo B 0,20 9,10,11,12
Zaległe
Pierwsza pani to rzesy uzupełnienie rzęsy 0,07 B8-11
Pani druga to rzesy 0,07 C 8-12, zewnętrzne zeszłam do 10 ale za późno, oczko ciężkie opada
Pani trzecia 2:1 uzupełnienie
Zaraz załaduje jeszcze raz
widze tylko jedno foto ::) bardzo ladnie :)
dokladam kolejne ultra lighty
calusienki dzin kleilam same UL L+
kobiety poszalaly na ich punkcie
oczka otwarrte od 11mm
oczka zamkniete od 13mm
Klejenie tak długo trwa ponieważ na rzęsę 0,25 nakłada sie dużo kleju ;) 0,15 tkami taka samą ilość rzęs na oko wykleisz dwa razy szybciej. Pytasz o zapach klejów HS. Pachną nie mocniej jak Ultra plus z SL. Dobry jest ten ten co używasz. Super na moje wilgotne warunki, ale ze względu na moją alergię nie używa. Przechodzi nawet moją maseczkę. Mój faworyt to HS4 na razie ;)
Rzęsy Evo B 0,15 i 0,20 9,10,11
Honey , widzę że masz podobnie jak ja. Prawa strona idzie prosto a lewa schodzi na bok. :)
Tu moje dzisiejsze. Uzupełnienie po 31 dniach. Mocne zagęszczenie. 0,07 D bis'owskie.
No wlasnie pozniej zauwazylam :/ heh
to teraz uzupelnienie2:1
i kolejne moje prace
Dorzucam od siebie słabsze C 0,15 9-13 :) spłakane lekko pod koniec od robienia fotek patrząc w lampę ;/ i znów odwrócilam :D
http://pliki.wzorki.info/images/L9iHd.jpg
Moje ostatnie wypociny :)
Mam masę zdjęć do ogarnięcia, a tak mi się nie chce tego robić... Wole zrobić kilka nowych stylizacji zamiast tego :P
Wiecie co dawno tu nie zaglądałam, ale sliczne prace trzaskacie i coraz więcej skrętów, długości, kombinowania, jakie to dajne uczucie nie widzec tylko 1 dlugosci na całym oku (jak to robiłą niektóre "stylistki" u mnie w okolicy)
Mialam ostatnio takie paskudztwa do poprawki, ze jak znajde chwlę zgram i wstawiam niezwłocznie
Witam serdecznie
Nabrałam śmiałości pokazać wam moje pracę rzęsowe, nie są perfekcyjne bo od niedawna się tym zajmuje. Wiem że praktyka czyni mistrza, ale tak by się chciało wykonywać piękne stylizacje od razu :)
pierwsze trzy zdjęcia moja pierwsza praca rzęsy Evo mink black B (10,8) dark brown B (10,11), następna aplikacja (zdjęcie 4 i 5) dimond silk B (8,9,10) :)
trudno ocenić pracę z takiego ujęcia :huh: najlepiej robić na wprost no i z góry :)
kolejne,zalegle
1. 2D + ombre zielone
2. 2D rzęskami L curve z evo - świetne są :love:
3. 2D
wisienka-sliczne rzeski, a jestem ciekawa czy te L-ki to sa na calym oku wklejone czy tylko zewnetrzene kaciki?slicznie wygladaja!
Obstawiałabym, że całe ? Ładne rzęski.
Ja to nie miałam jeszcze przyjemności wyklejać L-kami. :placz:
L-ki są na całym oku ;)
Evo C 0.12 8mm-12mm
No to teraz moje wypocinki do oceny :) jestem samoukiem przed oficjalnym szkoleniem u Nadiuszki jak się zgadamy z terminem :) póki co tak mi to wychodzi.... na razie jedno....bo się boję :) niestety klientka z serii długo i grubo :) na pewno B ale nie pamiętam co wkleiłam dokładnie...podejrzewam, że 10,11,12,13
szkoda ze tylko jedno zdjecie i że nie ma na zamkniętych
a tu moje po kolejnym szkoleniu u marchewki (z jednego dnia, z drugiego nie mam jeszcze)
Kiwaczku, właśnie miałam pisać że jakiś nowy styl zdjęć, ale już wiem dlaczego :D
Ładne te rzęski. :ok: