Również witam nowe forumowiczki :)
Printable View
Również witam nowe forumowiczki :)
Witam nowe forumki :)
witam wszystkie nowoprzybyłe dziewuszki;)
Ile nowinek na forum :skacze: super!! :kwiatek: witam wszystkich
Dzieńdobrywieczór :)
Mam na imę Agnieszka i pochodzę z Krakowa, a od 7-miu lat mieszkam w Dublinie. Dołączyłam do forum ponieważ kiedyś byłam samoukiem i robiłam paznokcie żelowe. Umarło to szybko ponieważ z braku praktyki i czasu nie za bardzo nabierałam wprawy. Jak na razie to jedynie robię zdobienia lakierami i mam nadzieję że za jakiś czas wrócę do tworzenia dzieł żelowych badź akrylowych :)
witaj Agnieszko. :) Wracaj do przedłużania pazurków :) :kwiatek:
Witam i ja bardzo serdecznie:)
witam dziewczyny!!:)Mam na imię kaska i jestem swierzakiem na tym forum. pozdrowionka:)
witam:) szybciutko ze świerzaczka staniesz sie czynną forumowiczką, mam nadzieje;)
Cześć dziewczyny :)
Witaj Kasiu no i zapraszamy do udzielania się:)
Witam wszystkich mam na imię Aneta.
witaj Aneta;) zapraszamy do naszego uzalezniajacego forum;)
Witamy nowe forumki :)
No to i ja nie będę gorsza, również witam nowe forumowiczki i zapraszamy do udzielania się na naszym fajnym forum :)
Witam Was serdecznie!!
Mam na imię Monika i jestem z Łodzi.Z wykształcenia jestem kosmetologiem. Stylizacją paznokci interesuję się od 2008 roku. Ukończyłam szkolenie ze stylizacji paznokci żelem i przez jakiś rok robiłam paznokietki w domu. W wyniku tego, że nie czułam się w 100% dobra w tym co robię, poddałam się i poszłam do pracy w ogóle nie związanej z branżą. Od tamtej pory minęło trochę czasu i definitywnie stwierdziłam,że chcę się zajmować stylizacją paznokci. Niedawno ukończyłam kolejne szkolenie tym razem ze stylizacji paznokci żelem na formie i zdobienia akrylem. Jestem w trakcie ćwiczenia na rodzince. Mam nadzieje,że tym razem się uda i, że nie jestem jeszcze na to za stara, bo mam już 3-kę z przodu? Przyjmiecie do grona starszą koleżankę?
P.S. Ale się rozpisałam ;)
Pozdrawiam,
Monia
Witaj Monika:)
Witamy bardzo serdecznie :)
Wtam serdecznie :D Mam na imie Ania, czytam was już jakiś czas,sporo nowych rzeczy się już dowiedziałam i jestem za to ogromnie wdzięczna:) Stylizacją paznokci zajmuje się od kiedy pamiętam, moja mama była stylistką swego czasu (wtedy tipsy były nowością jakieś 11-14 lat temu). Na kursie byłam 3 lata temu żeby dostac papier potrzebny do pracy. Niestety przez ciąże nie mogłam wdychać akryli itp. więc miałam prawie dwa lata przerwy i teraz staram się ponownie "wyrobić rękę" . Ciesze sie bardzo że znalazłam to forum:D
Witamy cię Katarynko na pewno ci się tu spodoba. :) wszyscy służą swoja pomocą i radami.
naprawdę bardzo tu sympatycznie, postaram się pisać regularnie i w miarę możliwości również służyć pomocą i radą < niestety puki co jestem sto lat za murzynami w nowinkach , jednak 2 lata przerwy zrobiły swoje :(
Witam nowe koleżanki
dzięki temu forum ja ciągle się uczę,jestem dziewczynom bardzo wdzięczna za cierpliwość którą pewnie jeszcze nie raz wykorzystam;]
Ja także Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mamy już wiosne,wiec to szczególny czas w którym powinnyśmy zadbać o swoje paznokcie,a na forum znajdziemy mnóstwo rad z tym związanych.
witajcie, wszystkie nowe dziewuszki;) :kwiatek:
Witam wszystkich:)
Czuję się trochę nieśmiało pośród wszystkich tak dobrze tu obeznanych i wykwalifikowanych w temacie pazurków, tymbardziej, że uczę się dopiero w technikum :) ale od dłuższego czasu bardzo interesuję się zdobieniem, a nawet przedłużaniem paznokci.. eh, wszak jakoś trzeba zacząć;)