Dzis jadąc tramwajem zapaliła mi sie pewna lampka w głowie.. a mianowicie ze jeszcze nigdy nie widziałam u przypadkowej osoby na ulicy, w sklepie itd. szpicków... Wiec gdzie Wam sie udaje znaleźć takie kobiety? ^_^
Printable View
Dzis jadąc tramwajem zapaliła mi sie pewna lampka w głowie.. a mianowicie ze jeszcze nigdy nie widziałam u przypadkowej osoby na ulicy, w sklepie itd. szpicków... Wiec gdzie Wam sie udaje znaleźć takie kobiety? ^_^
Natalia ja takich typowych szpiców też nie widziałam ;)
to były raczej "pseudoszpice" nieumiejętnie wykonane ... :/:
byli, byle jakie?! Są piękne, piękny kolor, delikatne no i kwiatki super, takie dopełnienie tego wszystkiego.
byli są naprawdę ładne i mimo kształtu delikatne:)
ja widziałam w ciągu ostatniego pól roku ze 3 kobietki na ulicy w szpicach :D
No ja szpice mam na codzien.prawie kazda rosjanka tutaj nosi szpice i to jakie sliczne.wszyscy wiemy jakie one maja talenty.
byli ślicznie i delikatnie!!
byli - nie byle jakie, tylko piękne :D
byli jakie śliczne :) :love::love::love:
Byli nie są byle jakie a wręcz przeciwnie wyglądają bardzo ładnie ;)
byli naucz mnie tak robić.:D piękne.:) i :aty:jak będziesz mówić,że byle jakie.:P
byli-nie marudz ,piekne szpice.
U mnie widzialam moze z 3 razy szpice na ulicy,oczywiscie byly to rosjanki ,bo nawet jak nie mowily nic to zaraz widac ze to ze wschodu dziewczyny!!Moj maz czasem widzi w pracy ,bo obok ma ogromny hotel 4 gwiazdkowy i bogate turystki zza wschodniej granicy przychodza czesto na zakupy!
Byli bardzo ładne takie delikatne, kolorek fajniutki:D
Kamilka, Lirene21, Chechlol, Byli strasznie mi się podobają :)
Moje szpicki robione na konkurs "Biało-czarny Russian Style"
Oczywiście, tradycyjnie nie zajęłam żadnego miejsca ::D
Może i bez miejsca ale piękne są:)
no, no Kachna, ale zaszalalas z dlugoscia i ze zdobieniem :)
sa przesliczne....
a mnie się strasznie podobają :wow: są świetne :kwiatek:
kasia ... z miejscem czy bez ... przeciez to nie istotne.. jaka misterna robota-te zawijaski!:love:
Kachna piękne :) Pomimo że bez miejsca to warte były zrobienia bo mogą cieszyć nasze oczy ;) :ok:
kachna - mega szpice :D i ta długość :)
Dziękuję dziewczynki :* Dziękówek już nie mam więc dziękuję pisemnie :*
Kachna bardzo fajnie się prezentują:D
kachna831 Są czaderskie :D Te kolory są śliczne! Czerń+Biel=Szał :D ExXxtra! :ok: