Ja przegladam fora przy kawce:)
Printable View
Ja przegladam fora przy kawce:)
straszna nuuuda. Robie bransoletki z muliny poprawiam dreada i uwazam te zajecia za monotonne :D
Oczywiście - GG .
a ja przeglądam nail club
ja smaże duuze placki ziemniaczane bo na obiadek będzie coś aa placek po węgiersku pierwszy raz robię ciekawe czy mi wyjdzie hehe:skacze:
Skończyłam robić porządek w ciuszkach syna i próbuję się zmusić do sfotografowania tego wszystkiego co za małe i wystawienia na szafce :D a tak strasznie mi się nie chce bo troche tego jest :(
miałam uczyc sie angielskiego, zapakowac prezent itd.. no ale dopadłam forum... ahahahahha.. ale zaraz musze sie oderwac bo nic w koncu nie zrobie :D
A ja sie opierd...lam :P sorki ale mam troszke kiepski dzien, po poludniu poprawie sobie chumor i jade po mój nowy zakup, krzesla do domku :)
jem obiadek i za 20 min mam klientke :)
już kawke wypiłam ,stukam na klawiaturce i radia rmffm słucham :D
A ja forum sobie przeglądam i żelki zajadam :D
Piję herbatkę i przeglądam neta :D
a ja zbieram się na mecz :D
właśnie idę nakładać drugie danie obiadkowe:)mniam;)
skończyłam kawę-zaraz chyba zacznę drugą :D
Emilia skoro tak namawiasz i kusisz:D:D -> :kawa:
To ja się do was dołączam z kawką :)
skoro wszystkie sobie robią przerwę na kawę to nie będę inna i tez idę sobie po kawkę :P
a ja bede robic obiadzik ;)
a ja w pracy jak zawsze,ciezki dyzur dzis,nogi bola,
poczytam teraz troszke tematow i pozniej lece na zakupy bo nie kupilam w sobote ziemniakow :P
i wroce czytac dalej :P
powinnam tyle rzeczy robic do szkoły.. a jak zwykle sie obijam.. a później marudze ze czasu nie miałam.. :porazka:
pomalowałam pazury na czekoladowy kolorek i czekam aż wyschną :]
a ja zaraz idę spać :P ta pogoda mnie dobija! jeszcze jutro rano mam do Bielska jechać -eche... już to widzę jak tam dotrę.
Bielsko zalane hyyy :D
Ja w domu chora siedzę, leżę wyczekuje sloneczka.. :P