Witamy, pobędziesz tu troszkę to sama zobaczysz, że nie jesteś jedyna tak młoda no i , e nie jesteś jedyna która się uczy :) Najważniejsze jest to ze tu sobie pomagamy korygować nasze błędy :) Witamy na pokładzie wzorki .info
Printable View
Witamy, pobędziesz tu troszkę to sama zobaczysz, że nie jesteś jedyna tak młoda no i , e nie jesteś jedyna która się uczy :) Najważniejsze jest to ze tu sobie pomagamy korygować nasze błędy :) Witamy na pokładzie wzorki .info
Witam Wszystkie Kobietki :)
Postanowiłam sama dołączyć i wypowiadać się , dość długo sledziłam forum regularnie , aż zastanawiając się ' dlaczego w sumie ja nie miałabym dołączyć do Forumowej społeczności , pełnej bogatych rad :) ' i Oto jestem :)
:D
Na codzień stylistka paznokci , czynnie pracująca w zawodzie , przyszła żona ; D
Marzenie , cel ? naj naj naj wypasiony SWÓJ SALON kosmetyczno fryzjerski wraz z grotą . wierzę , że dokonując dużych starań , dopnę tego ;) :love::love::love::love::love::love::love:
P.s. '' Możesz mieć wszystko , czego tylko pragniesz '' :ok:
Claaaudia ważne jest aby mieć cel do którego się dąży. Ja też do tego dążyłam i mam teraz wynajęte miejsce w salonie fryzjerskim i jakoś się kręci.
Witaj na forum i mam nadzieję że miło spędzisz czas. Pozdrawiam :)
Ja póki co też pracuje dla kogoś , ale głeboko licze ze ja , jak i Inne stylistki wkładające w to serce będą miały ''swoje miejsca'' .
Takie stylistki to skarb !:love::D
Czesc:P Mam na imię Monia, przedłużaniem paznokci zajmuję się od 2,5 roku, ale za parę dni wybieram się na szkolenie stylizacji paznokci, dodam- w końcu :) Mam 22 lata i mieszkam niedaleko Opola, a w tym roku wybieram się na studia kosmetyczne, dodam jeszcze raz- w końcu :D ale lepiej późno niż wcale :P Miło mi, że mogę być z Wami :)
Zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale postanowiłam się ujawnić
;)
Cześć Moniu :przytul:
Witam!
Właśnie się zarejestrowałam, na imię dano mi Małgorzata :)
Nie dawno podjęłam decyzję o zmianie zawodu, w przyszłym tygodniu wybieram się na szkolenie stylizacji. Dla mnie więc to dopiero początek długiej drogi.
Mam duszę artystyczną i dość parzenia kawy, doszłam do wniosku że posłucham serca i zacznę w końcu robić coś kreatywnego.
Przez dwa lata nosiłam akryle i bardzo byłam z nich zadowolona, od jakiegoś czasu pomysł zdobienia paznokci "zawodowo" od czasu do czasu świtał mi w głowie. Chciałam połączyć przyjemne z pożytecznym, tzn. źródło dochodów z "wyżyciem artystycznym" :D
Mam nadzieję że kiedyś uda mi się dojść do waszego poziomu, przejrzałam parę fotek i jestem pod wrażeniem!
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę sukcesów w osiąganiu wszelakich celów!
margo.craft ;)
Witam wszystkie nowe pasjonatki , mam nadzieje że znajdziecie tu wszystko co potrzebujecie, a na forum wszystkie dziewczyny są rewelacyjne więc na pewno miło tu spędzicie czas:papa:
Witam was wszystkich serdecznie! Zaglądałam tutaj już wcześniej ale dopiero dzisiaj postanowiłam dołączyć do was.
Witam Wszystkich na tym forum :)
Jestem uczennicą 2 letniego studium kosmetycznego - w czerwcu zdaję egzamin i od niego zalezy czy dostane Tytuł technika usług kosmetycznych.W swojej szkole przebyłam juz trochę kursów m.in :przedluzania i modelowania płytki metodą akrylową i światłoutwardzalną,kwasy,głębokie złuszczanie naskórka,pedicure leczniczy,przekłuwanie ciała,wizaż a jakies pół roku temu przedłużanie rzęs.I właśnie ten ostatni temat sprowadził mnie tu na forum i postanowiłam się od razu zalogować,bo dowiedziałam się sporo ciekawostek,które na pewno mi się przydadzą a może i ja będę mogła posłużyć komus radą :)
Może dzięki Wam znów wrócę do robienia pazurów,bo cały zestaw do żeli stoi w kącie i czeka na lepsze czasy :P
Jestem z okolic trojmiasta dokladnie malbork-ale do 3city to rzut beretem .
Trochę się rozpisałam :P
Pozdrawiam Wszystkich!!!
Monika
Małgosia :* Pianka :* Monika :* czujcie się jak u siebie :D
Witamy witamy :D
Witam wszystkich!!!
Jestem Natalia właśnie intensywnie przeszukuje forum bo tyle ciekawych informacji tu jest że nie mogę się oderwać!!! (za co mąż już sfochowany trochę krąży po domu heheheh):)
A jeśli chodzi o mnie to dwa lata temu skończyłam kosmetologie i od tego czasu pracuje w zawodzie a teraz otwieram swój salon :)
A z tym forum to zwiąże się na stałe bo sporo już forum czytałam ale tak miłej atmosfery bez zbędnej i nie miłej krytyki jeszcze nie spotkałam!!!
Pozdrawiam wszystkie sympatyczne stylistki!
Witaj Natalio no i czuj się jak u siebie oczywiście :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie ,, od niedawna zajmuje sie przedluzanie paznokci i na tym forum znalazlam wiele ciekawostek wiec dolaczam do was ,,pzdr :]:]:]:]
Witam! Szukałam info o frezarce i natrafiłam na wasze forum. Po przeczytaniu jakże wyczerpujących opinii postanowiłam się zalogować. Muszę powiedzieć (a raczej napisać), że jest u was bardzo miło. Na forum panuje bardzo miła atmosfera. Mam nadzieje, że i mnie uda się zadomowić :D
Cześć laski. Nazywam sie Anitka, chodzę w wawie na kurs wizażu do Business School. Mam nadzieję, że juz niedługo będe mogła pochwalić się moimi wynikami, tymczasem poczytam trochę wasze wątki :*
Witamy gorąco dziewczyny :)
Zapraszamy do udzielania się :)
Witam i ja debiutantki forumkowe:)
Witam wszystkich pazurkowiczów:)
Witam wszystkie nowe dziewczyny :kwiatek:
Witam kochane:)
Witajcie! Dzis zabila mnie cena akryli u kosmetyczki, zamowilam wiec zestaw dla poczatkujacych I mam nadzieje ze za 5 dni bede mogla sama zostac swoja wlasna stylistka paznokci. Puki co trafilam na wasze forum szukajac informacji o nakladaniu akrylu na tipsa I bez niego.
Witamy bardzo serdecznie i zapraszamy do udzielania się :)
Witam nowe forumowiczki :kwiatek: