Dziewczyny, wspaniale prace
Dzika kuro twoje prace powalaja, szczeka opada, malo zebow nie wybilam, normalnie opanuj sie kobieto!!! :P:):P:P
Printable View
Dziewczyny, wspaniale prace
Dzika kuro twoje prace powalaja, szczeka opada, malo zebow nie wybilam, normalnie opanuj sie kobieto!!! :P:):P:P
Kurka, Plush wymiatacie dziewczyny jesteście po prostu niesamowite w tym co robicie!!!!!! Macie WIELKI talent!!!!!! Uwielbiam oglądać Wasze prace - raj dla oczu :)
anetaKosmalska śliczne kwiatuchy, ostatnia praca jest prześliczna :)
Hersa, bardzo ładnie wyszły te kolczyki, ja tam ciągle jestem zielona w one strokach
NIc tylko ćwiczyć , ćwiczyć :))
Dziekuję dziewczyny:*
Wiecie co odkryłam? Bawiac sie farbami akrylowymi pomaziałam moją ulubioną koszulkę, nawet tego nie zauwazyłam niestety. Na drugi dzien spostrzegłam pomaranczową plamę i próbuję sprać od pięciu prań i nic, zadne odplamiacze zaden proszek, nic, wiecie co to znaczy?
Akrylowymi mozna malowac na tkaninie bez obawy sprania wzoru, no to która zrobi pierwsza bluzkę one strokową?:skacze:
anetaKosmalska - piękne :wow:
Hersa śliczne kolczyki ^_^
Kurka świetny pomysł :D ja bym zrobila gdyby nie to ze kwiatki nadal mi nie wychodza :P
Oj szalejecie dziewczyny piekne kwiatuchy!
Kurka pudelko rewelacja!
anetaKosmalska super te twoje dzieła chyba to nie pierwszyzna co? :wow:
Mi one stroke nie wychodzi na pazurkach ,ani na kartce a co dopiero na koszulce ,ale pomysl super ,czekam na jakies foteczki dziewczyny!!!
Nie wiem, czy w dobrym miejscu wklejam, ale znalazłam fajny film :ok: Liliya pokazuje jak odpowiednio nabrać farbki na pędzel. W podtytule są podane rozmiary pedzelków, rodzaj farbek etc.
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ny2iSudfKG8&NR=1]YouTube - Nail Art by Liliya Sereditskaya (Rosa odorata)[/ame]
cos mojego :D na szybko bo burza byla :leze:
Kamilko śliczne :D
Kamila to musialas machac tym pedzlem z predkoscia swiatla :D
pomachala i namalowala cune kwiatuszki, slicznie Kamila, slicznie :)
super:D:D:D Kamila na czym to?
Asiu na deseczce :D bedzie to ramka na fotkę ;) jak skoncze to pokaze :D
dziekuje mordeczki:*
Aneta :o Powaliłaś mnie! Świetny Twój one stroke!
moje osobiste :D warto było się namęczyć... :skacze:
Świetnie wyszło !! pewnie że warto ;)
Śliczne :)
nanami fajny pomysł:D świetnie wyszło:]
dziękuję Kochane :* jeszcze trochę i się biorę za biżu :D :cwaniak2:
nie wiem gdzie mi wcięło resztę podziękowań ...
bardzo ładnie nanami:) idzie Ci coraz lepiej
Nanami śliczne kwiatuszki ^_^
Kamila wyszło bardzo ładnie :D:ok: