Emila - cudna metamorfoza ogryzków!!
Printable View
Emila - cudna metamorfoza ogryzków!!
Dziękuję Wam :kwiatek: starałam sie, choć fajny efekt będzie dopiero po miesiącu-dwóch noszenia pazurków kiedy płyteczka sie trochę zregeneruje i odrośnie :)
EmiliaB. jestem w szoku :wow: Chyba jedynie był problem z podłożeniem formy?? Takie króciaki...
Efekt końcowy rewelacyjny :)
nie nie miałam problemu z podłożeniem formy.... :) ogólnie już sie chyba przyzwyczaiłam do ogryzków hehe :P
Kura, Emilia - metamorfozy pierwsza klasa !! A widać, że było ciężko :P
Dzikakura - pazurki faktycznie już mega zmasakrowane, miałam to samo, ale metamorfoza śliczna:ok:
Emilia - piękne:D a te Twoje różyczki:love:
Emi co to za róż jest rewelacyjny!
lakier Bell nr 410 ;) :kwiatek:
moje dziewczyny ostatnie przerobki
ładne ale źle wypiłowany odrost - widać gdzie się kończą "poprzednie" pazurki. I o niebo lepszy frenchyk :ok:
moze nie zle tylko w salonie mam tylko clear akryl i nie dalo mi rady innaczej kurczaczki
Kinga - śliczna przemiana, ale faktycznie cosik odrościk widać:/: no ale przy tych materiałach jakie miałaś do dyspozycji to i tak śliczniutkie :D
kinga741 - zgadzam się z poprzedniczkami co do odrościku, ale frenchyk i zdobienie - miodzio! :ok:
Emi to się trochę napracowałaś :) ale słodki kolorek :)
Kinga frenchyk bardzo ładny, delikatny, ale fakt, że widać odrościk, nie można było jakiegoś zdobienia tam zrobić?
No ja tez sie zgadzam z poprzedniczkami zdobienie i frenczyk duzo lepszy:ok:. Tylko ten odrost potraktowalabym kamuflazem i byloby GIT.:)
5 tyg.odroscik i nowe brokaciki.
jestem pod wrażeniem:ok: super
duuuży odrost Luśka:ok: śliczna zmiana!!
Super kolorek brokatu i wykonanie też fajne :kwiatek:
Luska ..... Pięknie :):)
Luska super!:D
ale te klientki przedłużają te wizyty u nas,Luska bardzo fajne
Porządny ten odrost,świetna przemiana :ok:
luska ale odrost mega:ok:piekna przemiana:love:
Luska- ale odrost:wow::wow: piękna przemiana, super kolorek :skacze: